Доизгледах Скинс. Наистина се надявам Каси да умре по някое време във втори сезон бавно и мъчително поради multiple system failure в резултат на глад. По-гнусна твар от нея в сериала нямаше. Като кажеше "Уау" ми се искаше да й ритам щръкналите зъбки, докато й ги вкарам в челния дял на мозъка. На всичкото отгоре се оказа Объркана Пача С Претенции - джъст дай бич! Дай!
Останалите се търпят в общи линии, ако и да са точно оня тип кухи емо тийнс, за които винаги съм се чудела що съществуват (Сид даже се носи със специфичните емо цайси, блех). Но пък добре си го изиграха всичките. И сериалчето ме кефеше, въпреки липсата на персонаж, в който да се влюбя. Тони очаквано ми хареса най-много. Това, което се случи накрая с него пък хич не ми хареса. Ако го няма във втори сезон, няма да гледам сериала. Имах големи очаквания за Джош (брата на оная Абигейл) - краткото му екранно време си заслужаваше цялото. Жалко, че нямаше повечко от него. Крис също беше готин. Гейчето щеше да е ок, ако не правеше толкова многострадални физиономии и ако не бяха сложили няква тъпа гей-драмичка с приятелчето Ануар (който ми е най-никакъв от цялата група заедно с негърката, дето така и не й запомних името и дето баща й е бахти пича). Мишел адски ме дразнеше в началото, но се реабилитира накрая, така че за момента ме кефи най-много от женските персонажи. После са Анджи и Абигейл.