Евро 2008 - Австрия/Швейцария
Moderator: Moridin
Аз като ти казвах същото, ти не.Trip wrote:Не мога!!!! Тия коментатори са покъртителни олигофрени, не ги търпя, ши ги земат мътнити!!!

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Бе личи му, че може би разбира нещо, обаче такива клишета ръси, толкова нестегнато и скучно говори, че ми се Ривье!!!
Между другото тая тенденция на нашите коментатори да са безумно скучни и да коментират мач общо 30 минути, а да ти ръсят енциклопедични справки в останалото време, е основната причина да прощавах на Алекси Сокачев и Пепи Бакърджиев - тия двамата често ръсеха доста свежи простотии, при все че бяха полунеадекватни по-голямата част от времето (ех, Пепи като се изцепи веднъж за напращелите прасци на Роберто Карлуш, удар щях да получа от смях!). Липсват ми Фродо и Борката Касабов, че и Пешо Василев и Асо Спиридонов (най-добрият коментатор на лека атлетика бтв)...
Между другото тая тенденция на нашите коментатори да са безумно скучни и да коментират мач общо 30 минути, а да ти ръсят енциклопедични справки в останалото време, е основната причина да прощавах на Алекси Сокачев и Пепи Бакърджиев - тия двамата често ръсеха доста свежи простотии, при все че бяха полунеадекватни по-голямата част от времето (ех, Пепи като се изцепи веднъж за напращелите прасци на Роберто Карлуш, удар щях да получа от смях!). Липсват ми Фродо и Борката Касабов, че и Пешо Василев и Асо Спиридонов (най-добрият коментатор на лека атлетика бтв)...

Нищо изненадващо с шведите (макар че еба си баламския втори гол, ама като гърците се направиха на леваци, нека им). Като гледам, шведите май ще се класират, може дори и испанците да бият, след като последните обикновено са непостоянни.
Честно казано, не очаквах руснаците да са чак толкова зле, но явно това е положението с контузените. Сега да видим дали испанците ще задържат темпото, не изключвам в един момент да се издънят, както обикновено, но може би това ще е вече в елиминациите. Все пак браво на Давид Виля, и трите гола бяха доста добри. Четвъртият май беше от засада, не че имаше някакво значение вече.
Честно казано, не очаквах руснаците да са чак толкова зле, но явно това е положението с контузените. Сега да видим дали испанците ще задържат темпото, не изключвам в един момент да се издънят, както обикновено, но може би това ще е вече в елиминациите. Все пак браво на Давид Виля, и трите гола бяха доста добри. Четвъртият май беше от засада, не че имаше някакво значение вече.
This signature is not yet rated
Четвъртият испански гол си беше яко от засада, ама в края на мача вече нямаше голямо значение. Аз от руснаците да вкарат повече от един гол не очаквах. Ама испанците ме изненадаха - давах им до два гола, ама те явно се амбицираха.
Браво на шведите. А гърците са егати досадните лекета. Като румънците в мача с Франция. Дано продължат Швеция и Испания, друго би било тъпо според мен.

Браво на шведите. А гърците са егати досадните лекета. Като румънците в мача с Франция. Дано продължат Швеция и Испания, друго би било тъпо според мен.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Руснаците са доста зле. Очаквах поне съпротива да окажат. Или пък просто испанците бяха прекалено добри.
А за Гърците много се радвам че си взеха. Тъкмо виждах как отиват към скучното 0:0 и шведите все пак им показаха. Страхотен първи гол бтв.
А за Гърците много се радвам че си взеха. Тъкмо виждах как отиват към скучното 0:0 и шведите все пак им показаха. Страхотен първи гол бтв.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!