Been there... done thatYan wrote:Хехе, за всички кулинари едно задължително четиво

Moderator: Moridin
Been there... done thatYan wrote:Хехе, за всички кулинари едно задължително четиво
Факт. Помня от дете, че на село като скопяваха шопара, дядо ми даваше за отплата съответните неща на ветеринаря и той ги наричаше "бели бъбреци", но дядо си им викаше "свински мъди". А че вкусът им е като на мозък - интересно, не знаехMarfa wrote:Ами още моят прадядо, който е бил касапин, им е викал "бели бъбреци". Това им е общоприетото наименование просто, няма нищо общо със свенливи журналистки.
И само за сведение, белите бъбреци са изключително вкусно нещо. Добре приготвени, те имат вкус на мозък
Trip wrote:Наяждане?
Само мозъкът дава суперсили, защото те са заключени там, помежду гънките и в заредената електрохимичноастрална енергия на импулсите!
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests