Котки, мррррррррр...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Nov 23, 2010 4:12 pm

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

ninja_senso
Scholar

Post by ninja_senso » Tue Nov 23, 2010 7:45 pm

За съжаление май пак са претупали проучването тия британци ;)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 23, 2010 8:48 pm

Файнъли науката да подкрепи този така отдавнашен емпиричен извод, който съм си извела. Тъпички са мачките, ко да се прай.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Zee
Adept

Post by Zee » Tue Nov 23, 2010 11:24 pm

Хм, най-тъпия бозайник значи... а са се разпространили на всички континенти и процъфтяват, гадовете. При това някои си имат дежурен човек, който им пълни паничката, като кажат "мяу" и ги масажира, щом ги засърби гърба. В този ред на мисли сериозно се опасявам, че през 2050 г. на Земята ще има повече котки от вида "домашна/=улична/ превъзходна", отколкото хора. И ако по някаква еволюционна прищявка вземат, че поумнеят, с нас е свършено.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 24, 2010 1:14 am

Най-тъпият бозайник очевидно е човекът, след като масажира гърбове и пълни паничка по команда.

Ако погледнем така на нещата.

Ако погледнем другояче, ще видим, че масажираме гърбове и пълним панички на ВСЯКАКВИ животински видове, независимо от това къв точно звук издават, за да покажат, че са гладни. Пълним панички и на децата си и на семействата си - понякога без да издадат звук даже. Да не стоят гладни, нали, че ще ни е мъчно, а не щото така са ни дресирали. Поне аз така си мисля.

Бтв, мен никва котка не ме е строявала в две редици така както бебето-кукувиче, което ни заточи в къщи за няколко седмици (редувахме се по график цялата фамилия) да му тъпчем нон-стоп бебешки пюрета в ненаситното гърло. Не мняукаше, но за сметка на това пищеше зловещо. Ей, птица да не си начи... Такъв робски труд и покрай неродено бебе не хвърляш - то поне спи през повечето време и сере локализирано - а не като това в окръжност с радиус 20 санта...

Иначе и хлебарките са разпространени повсеместно. Вече ТЕ ако поумнеят и решат да ни изнесат, ще видим зор.

Oui. Je suis garbage.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Nov 24, 2010 1:59 am

Е, и разбира се, има го това - http://hyperboleandahalf.blogspot.com/2 ... cepts.html :plez: (прочетете го, историята е описана забавно :))

ПП. Ако щете вярвайте, не съм го търсил специално, един приятел го пусна преди три часа в Twitter :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 24, 2010 8:04 am

Много е яко!!! :lol:

Но не е научно и от Оксфорд, така че не важи. И ми напомни травмиращите преноси на котки между София и Драгичево (20-ина километра, тфа). Които бяха също така добре озвучени, но за съжаление не съдържаха повръщане, а вместо това - обилна котешка пикня. :cry:
Поне след първата подобна случка с котка се научих, че животното трябва да се затвори в непромокаема кутия или чанта, и че да го гушкаш и да му говориш либовно докато се возите в колата не е оферта.

После не съм се дерзала дали ще ми надерат пода, но трябва да кажа, че и 4те котки, които съм влачила натам живяха една седмица в състояние, което може да сложи това на кучето-хелпър в малкото си джобче. Най-пресните ми спомени с Божидар са, че преживя въпросната седмица под леглото в стаята ми и излизаше само когато аз вляза и остана минимум 7 минути. Нощно време си изливаше мъкичката, ревеше, ходеше отгоре ми и по някое време си завираше дупето в носа ми и почваше да мърка. Душата. Сега не мое го откачиш от Драгичево и всеки път като се наложи да го водим към София се почва с опикаването и кантския рев...

Ревът в колата наподобява този, издаван от котката, когато я къпеш. Това са едни от най-отчаяните и истерично печални звуци, които съм чувала в живота си. Интересното е, че тука котките ми реагираха различно - всичките ревяха в банята, ма повечето се бореха на живот и смърт. Та трябваше да ги къпят двама души. Божидар за сметка на това се препарира в мивката и само реве, а очите му са толкова изцъклени, че заприличва на пинчер. Мамин сладък, толкова ми липсва, изродът ситен... Наскоро го водиха на лекар и му изкараха паспорт - сега се води Божидар Христинин Жеков.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 24, 2010 8:19 am

Това е щото не си се возила на задната седалка с дебело възрастно Коли изпаднало в нервна криза от возенето по искърското дефиле. Насинен издран, стъпкан и удавен в слюнка са най-малкото. Лая на колитата е едно от най-дразнещите неща да ме прощава Ласи. :neutral: А затвори го в непромокаема кутия тва ;р

Пулито пък се качваше само в колата ако е отворен джама и се вее ена предната седалка... За мене си е до конкретния характер не до видове.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Onslaught
Sorcerer

Post by Onslaught » Wed Nov 24, 2010 9:16 am

т.е. като наречеш някоя жена мацка, това е по-обидно отколкото ако я нерачеш овца :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 24, 2010 9:18 am

Ненам, моите псета си се возеха като пичове - тия дето са достатъчно малки, че да ги вкараш в кола, нали. Дворните само при екстремни условия ги товарим в колата, ма и тогава няма некви особени ексцесии. С Роко сме ходили до Камен бряг, например - и беше брутално, ма не заради кучето. Беше жега, колата скъса ремък на некъв баир и т.н.

Ма тва да вкараш голямо псе в малка кола не го разбирам. Ми то е въпрос на физика, бате! Обеми. На такова добиче не му стига цялата задна седалка, къде тургаш и човек при него???

Лаят на колитата верно е ужасен. ВТФ им има на тея животни!!! :shock:

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 24, 2010 9:34 am

Ми моят опит с две кучета е коренно противоположен. Първото само дето не получаваше инфаркт в колата и общо взето трябваше да се вози с почивки на половин час. Второто си умираше да се вози и въпреки, че бодро олигавваше всичко го понасяще много добре. От друга страна като съм возила две котки на 100 км, нямаше абсолютно никакъв проблем, дори май спаха по пътя.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 24, 2010 9:41 am

Джина, царство й небесно съвсем спокойно се возеше в кола. Изискването й беше единствено да я гушкам. Седеше си спокойно и с голям интерес наблюдаваше през прозореца, наместена удобно в скута ми.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Nov 24, 2010 10:43 am

Onslaught wrote:
т.е. като наречеш някоя жена мацка, това е по-обидно отколкото ако я нерачеш овца :)
Ми не ... овцата освен тъпо е и едро и квадратно добиче. And who cares for female IQ but the females anyway.

A по въпроса за кучетата и колата на амелия - гледайте цялото.

http://www.youtube.com/watch?v=xYcuzv9C_L0
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 24, 2010 12:20 pm

The Dragon wrote:And who cares for female IQ but the females anyway.
Ш'те бия! :lol:
VMITW!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 24, 2010 2:16 pm

Коткомразците да напуснат темата и да затворят врата зад себе си! Аман! :evil: Напръйте си тема за кучета, в края на краищата, какво!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.