Гледах фантастичната 4-ка и ъъ не беше кой знае какво,ама не отстъпва на братята си - другите комиксови адаптации.Даже имаше свеж хумор на 2-3 места!Актьорите си бяха дървета, а историята тъпа и естесвено накрая си оставиха вратичка за продължение.
Вместо да тегля каубоя както възнамерявах почнах фулметал алхимист и най-накрая вчера изгледах последният епизод.Сега съм със смесени чувства ама надделяват положителните като че ли.Първите 2 серии бяха просто мега зарибявка, след това почнаха бавно да се развиват нещата, след това се оправиха за малко и накрая пак беше бавнооо.Според мен просто трябваше да бъде сериалчето доста по кратко и щеше да е доста по сполучливо.Освен това музиката ми дотегна ужасно, по-съм навит да не бяха сменяли началните и крайните песни ами да бяха сменили музикалните теми вътре във филмчето, то според мелодията вече усещах след 10 епизод какво ще следва бой, нещо смешно или диалог.Хумора верно беше як, ама понякога се случва да не направят плавен преход м/у смешното и философските разсъждения на героите и се получаваше тъпо.
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...