Moderator: Moridin
По скоро си задай въпроса какви идиоти са тези във властта, че не за предвидили това очевидно нещо и са нямали план за справяне с него.
Виж цитата - малко по нюансиран е от заглавието.Shamajotsi wrote: ↑Fri Apr 01, 2022 7:00 pmЪ? Това не е ли Ковид Варварина? Той ли е против отмяната на извънредната епидвмиологична обстановка?
Ако някой днес се чуди защо мийма за напукан на бяло да рба целия сервиз се възкреси - това е причината.Litz wrote: ↑Sat Apr 09, 2022 2:28 pmС риск пак да ми се каже "Познавам го, прЕателче ми е. Много добър човек говориш абсолютни глупости" искам да кажа, че си личи, че министърът на халтурата е бил в Холивуд. Макар че комбинацията от Бело и масе да ми е непонятна. Толко много криндж е #простонаско. Видеото е един път (не знам как да го споделя от фейса тук).
А имитацията на Филип Аврамов е гениална![]()
Тук ги има и двете видеа:
Съжалявам, ако този стил на комуникация е предизвикал негативни емоции. Не съм искал да обидя никого. Но ако това е цената, която трябва да платя, за да може темата култура да е на дневен ред в нашето общество - готов съм”, обяснява той.
Чакаме с нетърпение.Той обещава всяка седмица да споделя по едно видео.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests