Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Apr 21, 2010 4:18 pm

Мерси! :oops:
Обичам да ме хвалят!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Apr 21, 2010 7:48 pm

И от мен браво :D
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Apr 21, 2010 8:04 pm

Една приятелка реши да си купува фотоапарат. За парите, които беше намислила, й препоръчах този. Да, ама четем в брошурата, че във Варна го няма. Препоръчах й подобен, по-скъп. Отива тя и кво да види. По-скъпият го няма, а този го има, само че е намален от 229 на 199 лева. Цената му, ако забелязвате, е обяевна за 169... Така че тя попитала защо е такава разликата и обяснила, че им е гледала каталога в нета. След кратко съвещание й казали, че сигурно има грешка и я пратили на касата с фотоапарата, където да плати 169 лева. Отива тя на касата и там я питат: "Дали няма някаква грешка? Този фотоапарат не струваше ли 149 лева?". Тя толкова се шокирала, че им отговорила отрицателно. Тоест, настояла да го вземе за 169 лв. И понеже си взела доста голяма карта, май всичко й излязло общо къмто 200. :lol:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Apr 21, 2010 9:35 pm

Иха, само в Техномаркет ще пазарувам ;)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Apr 21, 2010 9:50 pm

Поздрави за Амелия! Представа нямам точно за какво става дума, но прозвуча много брутално. 8-)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Apr 22, 2010 1:46 pm

Споделям Бонукс!
:lol: :lol: :lol:

Уук.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Apr 22, 2010 1:53 pm

Леля Мария е най-дълго задържалият се на екран български телевизионен образ в последните десет години, затова заслужава уважение.

Което не променя факта, че съм доста съгласен със статията, де.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Apr 22, 2010 2:01 pm

Чай ся. Една от най-малоумните реклами евър заслужава уважение заради това, че я дават прекалено дълго? Малко нещо логиката ми се губи, да ти призная.

Уук.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Apr 22, 2010 2:10 pm

Майтапя се, де...

Заради тия реклами майка ми никога не е ползвала "Бонукс", все пак.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Apr 22, 2010 8:00 pm

Почвам да се усещам, че все повече ми кипва от присъствието и държането на баща ми. Бахти, то не е човек, то гад бе! :twisted: Абе отивам и му помагам с преместването на някакви керемиди, той ми се цупи и се държи, като гъз. Все едно съм някъв бачкатор и ще ме юрка на ляво, на дясно.

Преди малко се качвам да вечерям и почва да ми хейти, да трови на масата. Що го били занимавали с президента на Полша по новините, били цигани поляците. Взе да ми кипва и му викам, че те може да са цигани, ама ние пък очевидно сме боклуци. И пак ми се цупи, че нищо не можел да ми каже. Майка ми го пита дали иска ДА МУ СЛОЖИ ДА ВЕЧЕРЯ, а той почва да се цупи що го занимавали и го карали да говори, докато яде салата?!!?№@ Ще му счупя главичката! Гадна мръс! Все едно гледам Big Brother Family. Писна ми от негативизъм и простащина. Зема да я питам майка до кога смята да му търпи магариите, щото аз съвсем сериозно се замислям дали да спра да комуникирам с него, с тях двамата, като цяло.

Аз си вечерям спокойно, а те ще ми развалят настроението. Майка ми ще се държи, като безгръбначно. Ми няма да стане. Просто не са познали. Ще ги смачкам! :twisted: :dash: В следващият удобен момент ги очаква много кофти за тях разговор. Аз лично или ще ги науча да се държат човешки, или просто няма да ме видят повече.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 22, 2010 8:13 pm

Човече, не се ядосвай, сигурен съм, че може би малко пресилено реагираш. Разбери ги все пак, подителите ни са от друго време (поне моята майка, а доколкото виждам и твоите).

Ботъмлайн: не се коси, пусни си някоя игра да разпуснеш.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Apr 22, 2010 9:22 pm

Muad_Dib wrote:Човече, не се ядосвай, сигурен съм, че може би малко пресилено реагираш. Разбери ги все пак, подителите ни са от друго време (поне моята майка, а доколкото виждам и твоите).

Ботъмлайн: не се коси, пусни си някоя игра да разпуснеш.
Ох прав си. Ама хайде да почва тоя сезон и да тръгне малко тоя бизнес с имоти, че да не се вясвам много около тях. Идват ми в повече.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 22, 2010 10:01 pm

За баща ти може и да си прав, ама недей и майка ти да наказваш покрай него. И вярно се опитай просто да се изолираш. Бтв, поляците толкова грам общо с цигани да нямат...
Бтв, "Ще ги смачкам" извън контекст може да се приеме доста зле, само казвам да знаеш...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Apr 22, 2010 10:09 pm

Амикае, бате, запиши се на бокс или някво друго такова, дето да си изливаш нервата и агресията в него, че през ден взе да пишеш как ще мачкаш някого. Ще направиш няква язва накрая. И се позапитай дали все пак не прекаляваш малко с тия експлозивни реакции. То верно че е всяко чудо за 1 ден в твоя случай, ама все пак...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Apr 22, 2010 10:37 pm

Абе хайде сега, сравнително рядко се ядосвам, а когато го оправя, то в 90% от случаите се дължи на родителите ми и противните им взаимотношения. Баща ми не му е просто лош ден, той принципно се държи отвратително, а хейтенето явно си му е в кръвта, щото го прави постоянно. И моето търпение си има лимитите. Mайка ми си затваря очите, угажда му и го глези, а той не го заслужава.

А под "ще ги смачкам", имам предвид вербално. Защото просто си го търсят. Не ме вбесяват толкова много простотиите на баща ми и безгръбначието на майка ми, повече ме вбесява, че не полагат нужните усилия да се държат човешки помежду си. Не може да се държим добре само когато сме на кеф. Аз не си позволявам да си изливам негативната енергия на тях, майка също се старае да не го прави и почти успява, но баща ми не полага ей тонинко усилие. А аз съм го виждал какво паленце става, като му изсъска. Могат да се вкарат в правият път, ама не им се занимава. И дори още по-лошо, майка не толкова показва безгръбначие, колкото безразличие. Все едно и е, че той и се репчи при положение, че тя му готви и слага вечеря. Whatever и е. Нека, но когато аз съм там без такива.

Btw бокс, бойни изкуства или какъвто и да е спорт, не могат да ми помогнат, като се изнервя. Да удрям не обичам, а на тенис на маса не ми върви играта, като съм изнервен. Агресия аз не изливам, а стопявам. Сядам си в креслото и скърцам със зъби 20-30 минути. Тук таме напиша някой коментар в някой от малкото форуми, които посещавам, и отминава. Демек I sit it out. Нещо което направих преди час и нещо вече. :wink:

Знам, абсурден съм понякога.