всмисъл - цял ден път, 7 часа часова разлика, я успея да поспя в Лондон я не, самолетите имат и гадния навик да закъсняват, а ще трябва и багаж да се мъкне от летището до нас, котка също

Moderator: Moridin
С тех по-добре се не хващам вече. Ше видим, ко никой се не излъже от туземците...Xellos wrote:ми предна гума на балканче нейде 18-20. Еми 4 до тук. тия твойте авери нема ли се дигнат. поне нема висим там да чекаме тоя път
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
ЗАПОМНЕТЕ "златното правило на двете секунди" - на противника му е нужно време: 1 - да ви забележи, 2 - да се прицели, 3 - да стреля и боята да долети до вас. Това винаги отнема поне 2 секунди!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest