Официалният Стефани Майер топик
Аз си свалих на бг Midnight Sun или каквато там част от него е изтекло, и ми допада доста, само превода ме мъчи малко, така че май е по-добре да си я потърся на англ.
За мен поне е жалко, че се е отказала Майер, наистина ми е интересна гледната точка на Едуард (от др страна аз съм в самото начало, и може би 100-200 страници не биха дотегнали, но цялата история може да дойде вповече)
За мен поне е жалко, че се е отказала Майер, наистина ми е интересна гледната точка на Едуард (от др страна аз съм в самото начало, и може би 100-200 страници не биха дотегнали, но цялата история може да дойде вповече)
Ами слагате в заглавието WITH SPOILERS и който не е чел всички книги, отваря темата на своя отговорност
Разбирам я Елица, въодушевена е и последното, за което си мисли, са спойлер-таговете
Аз добре, че си обсъждах с мъжа ми - и двамата прочетохме всичките книги последните десетина дни - и си се вълнувах колкото си искам. Сега, друг въпрос е, че той беше книга напред и ми оспойли най-главните неща, ама какво да се прави. Извод: Стефани Майер пише супер зарибяващи книги, сега не искам да чета нищо друго, щото още ме държат, а мъжото ги чете пак 

Ми прави са Roland и RRSunknown, много гадно ми стана че не се сетих.
А темата си трябва да е за всички, така де - как ще зарибяваме нови жертви на манията здрач иначе?:twisted:
Проблема е че съм доста отнесена, а и бях останала с очевидно грешното впечатление, че съм последния човек във форума непрочел книгите, което е много смотано от моя страна, защото дори всички във форума да я бяха чели, все ще дойде някой нов човек и ще го прецакам така
Другия проблем е, че на мен лично четенето на спойлери не ми разваля удоволствието от книгите, и затова не ми хрумна да сложа спойлер.
Наистина ми е много криво, че съм ви развалила удоволствието от изненадата
А темата си трябва да е за всички, така де - как ще зарибяваме нови жертви на манията здрач иначе?:twisted:
Проблема е че съм доста отнесена, а и бях останала с очевидно грешното впечатление, че съм последния човек във форума непрочел книгите, което е много смотано от моя страна, защото дори всички във форума да я бяха чели, все ще дойде някой нов човек и ще го прецакам така

Другия проблем е, че на мен лично четенето на спойлери не ми разваля удоволствието от книгите, и затова не ми хрумна да сложа спойлер.

Наистина ми е много криво, че съм ви развалила удоволствието от изненадата

Елица: успокой се, ясно е, че е неприятно, но не се коси толкова 
Роланд и RRS: успокойте се, не сте прекарани чак толкова, колкото си мислите, това не е мейджър спойлер все пак.

Роланд и RRS: успокойте се, не сте прекарани чак толкова, колкото си мислите, това не е мейджър спойлер все пак.
- Spoiler: show

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ужасно много ми харесаха книгите,
особенно четвърта, със сигурност е със светлинни години по-добра от предишните - хем авторката очевидно се е развила като писател(може и още, де), хем историята се развива по-бързо, хем има разни нови елементи и податки за разни неща дет не ги знаем(обииииииичам такива, придава ми много по-голяма плътност и ако е направено както трябва не дразни), много нови герой, без да са прекалено много, и освен това вече не е чак толкова янг адълт или там каквото се водеше.
Сега се дивя на собствената си глупост да ги прочета толкова набързо (знам, знам досега се оплаквах че чета бавно на английски, ама като свърша хубава книга винаги мрънкам)

Сега се дивя на собствената си глупост да ги прочета толкова набързо (знам, знам досега се оплаквах че чета бавно на английски, ама като свърша хубава книга винаги мрънкам)