Официалният Supernatural топик

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 14, 2012 10:16 pm

Мдаам наваксах до 7 16, бях забравил колко е гениален подигравателният смях на Луцифер :shock: :metal:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri May 04, 2012 1:03 pm

Официално обявиха 8-ми сезон. Ще си имаме и нов showrunner - Jeremy Carver съвместно с Robert Singer. Sera Gamble се оттегля след два бая противоречиви сезона.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Dante
Mistborn

Post by Dante » Fri May 04, 2012 1:13 pm

Не, тия прекалиха. Трябваше да си спрат след 5-6 сезон и това е.
Всичко си има граница. Аз седми сезон дори не съм го докоснал след първите епизоди.
ДОТЪПЯ.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri May 04, 2012 2:08 pm

Всъщност и в 7 мия има доста стабилни епизоди и разни интересни завръзки. Просто както и 6-тия е доста колеблив като качество.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 04, 2012 2:55 pm

Аз мисля и за повече от 4-5 наистина хубаво написани епизода не се сещам в седми, дано поне финишира качествено. Впрочем последния с девойката беше много забавен.

И много се надявам да видим поне Екълс в нещо различно от супернечърл, Падалеки е ужасяващо дръво и без това няма да е загуба да не го гледаме в друго.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 10, 2012 3:10 pm

наваксвам тамън сега от с7. е17 и натам :D Баси кефа
Spoiler: show
Кастиел и Луцифер доста ми липсваха.
Аз отдавна си го третирам като маса стендалоунки този ''сериал'' и се кефя и така. Поне като има тъпа серия най-вероятно следващата ще е някъде в другия край на космоса и може да е яка пак. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 10, 2012 3:24 pm

7ми страда най-вече от супер некадърните си и бозави лошковци, както и от прекалено насиления хумор.

Има много добри епизоди, но нищо, което бегло да напомня за сезони 2, 3, 4.

Да видим новият сезон с нов продуцент как би бил.
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu May 10, 2012 4:19 pm

Да, има определено проблясъци сезона - последният епизод с мацката от Др Хорибъл, Боби епизодецът в къщата на духовете и т.н.
НО безкрайна досада са тези лошковци бе.... (без Дик, той е доста сладък).
И много се надявам да видим поне Екълс в нещо различно от супернечърл, Падалеки е ужасяващо дръво и без това няма да е загуба да не го гледаме в друго.
:lol: Напълно съгласна :lol:
shadow dance nikoga ne luje

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 19, 2012 6:13 pm

Хахха, 22ри eп - Алфата им вика - See you next season :D

АААААААААргх е не не неееее не еее и клифхенгъра и тоя сезон :(. Освен да хвана да ги изгледам от начало...

http://www.youtube.com/watch?v=eGtu4Bb5 ... re=related

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon May 21, 2012 10:03 am

Мнооооооооооооооооооооооооооооооого слаб финал.

Особено
Боби
, но определено и
Дик
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Mon May 21, 2012 10:27 am

Хаха, тва с Алфата и некст сийзън беше епик, да :mrgreen:
Но финалът си беше слабичък и на места откровено скучен.. И двата супер антиклимактични момента, споменати и от Жоро.
Абе имаше си яките серийки сезонът, но основната сюжетна линия ми беше супер скучна, а и тъпо я завършиха според мен :(
Бтв Жоро, кажи за това, което си чул по радиото за супата :lol:
shadow dance nikoga ne luje

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon May 21, 2012 10:56 am

Да, беше супер гениално :mrgreen:

Слушах по радиото, че учени били доказали, че някакъв високофруктозен царевичен сироп, който се използвал в много хранителни продукти, влияел зле на способностите за ориентиране и на мотивацията и карал мишките да забравят пътя навън от лабиринта :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon May 21, 2012 10:18 pm

Хех, надали е далеч от истината с квито боклуци, хормони и подсладители тъпчат всичко.

Мдам сценария отдавна е в кофите, ваден обратно изгладен и пак... абе слабо не слабо аз го гледам като комедия последния сезон, така че не ми развали кой знае колко фъна. Пък и инфантилния Кас, не че той играе друг си е як.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 22, 2012 1:30 pm

Догледахме го и ние миналия ден. Еми честно този сезон за мен беше дъното и болезнено слабия му и предсказуем финал написан от средно-интелигентен гимназист фен на Чък Норис ми дойде съвсем в повече....
ИМАШЕ СИ ХАС пак да не спасяваме някой брат, честно...
Осми сезон грам не ми се гледа отсега още.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue May 22, 2012 3:51 pm

Аз седми го спрях по средата точно след епизода с
БОБИИИИИИИ
и като гледам мненията ви, добре съм направил.

А като разбрах, че и осми сезон готвят... Много са отчаяни от CW явно, може би ще пробват да заформят десятка като със Смолвил.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)