Yeah, I liked it that much.
 Yeah, I liked it that much.  A що се отнася за американския Torchwood не виждам причини за притеснение при положение, че Дейвис и компания ще си седят.
 A що се отнася за американския Torchwood не виждам причини за притеснение при положение, че Дейвис и компания ще си седят. Yeah, I liked it that much.
 Yeah, I liked it that much.  A що се отнася за американския Torchwood не виждам причини за притеснение при положение, че Дейвис и компания ще си седят.
 A що се отнася за американския Torchwood не виждам причини за притеснение при положение, че Дейвис и компания ще си седят. .
.Доктора в стария сериал доста често си се пресича със собствената времева линия.Поне 4 пъти.Amelia wrote:И кво стана с кредото на Доктора? Дето не можел да пресича собствената си времева линия? Това дали не изсра едно голямо и миризливо на цялата идея на сериала всъщност?

Е Амелия не си ли разбрала че това действа или не действа в зависимост от това дали им е удобно на сценаристите.Amelia wrote:И кво стана с кредото на Доктора? Дето не можел да пресича собствената си времева линия?

Ти поред ли ще ги гледаш?Аз не бих издържал най-първите.Ще ги проверявам н Ху Уикии ще гледам тия които са ми най-интересни.Ноосновно след 4-ия включително.Иначе мисля да видя Tomb of the Cybermen със 3-ия докторче разбрах че Смит се е надъхал като го е гледал.Xellos wrote: Захващам старите са да зяпам довечера че само заемат за са 200 гиги на харда за сиида.

.
. 
Гениални саRoamer wrote:И около Dr. Who май има фенфикове - или поне фен-постери, и при това май съвсем не лоши
http://www.karmaorange.com/2010/07/10-f ... o-spoiler/

Сериялът яко кърти, сега дърпам старите серии да видя има ли база за сравнения. И тук две неща - защо, за бога, смениха Екелстън толкова бързо, някак му отиваше да е Доктора с тия големи уши и невероятна зъбата усмивка, а престоя само 1 сезон
 Сериялът яко кърти, сега дърпам старите серии да видя има ли база за сравнения. И тук две неща - защо, за бога, смениха Екелстън толкова бързо, някак му отиваше да е Доктора с тия големи уши и невероятна зъбата усмивка, а престоя само 1 сезон   После ми трябваха цели 2-3 епизода да свикна с Тенант, но пък оттам нататък е страхотен - с невероятните си реплики и физиономии
 После ми трябваха цели 2-3 епизода да свикна с Тенант, но пък оттам нататък е страхотен - с невероятните си реплики и физиономии   И второ, как можаха така грубо да зафичат Били - тва сигурно е един от броящите се на пръсти финали на сериали (главно анимета) дето съм ревала
 И второ, как можаха така грубо да зафичат Били - тва сигурно е един от броящите се на пръсти финали на сериали (главно анимета) дето съм ревала   Някак си имаше излъчване мацето и си паснаха с този Доктор...още не мога да го преглътна втори ден вече. Да видим как ще е нататък. А иначе ББС както винаги не ме разочарова - обожавам английски сериали, а този е мега добър с декори, ефекти, говор и всичко
 Някак си имаше излъчване мацето и си паснаха с този Доктор...още не мога да го преглътна втори ден вече. Да видим как ще е нататък. А иначе ББС както винаги не ме разочарова - обожавам английски сериали, а този е мега добър с декори, ефекти, говор и всичко   Само далеците продължавт да ме дразнят - уж са незнам къв враг на доктора, а приличат на ходещ кухненски уред от тенеке
 Само далеците продължавт да ме дразнят - уж са незнам къв враг на доктора, а приличат на ходещ кухненски уред от тенеке  
 А и Билито е гнусна.
 А и Билито е гнусна.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests