Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Ко искаш - все пак е любимо на американците. Логично е да е боклук. Европейците като по интелигентни имаме Хамон, Прошуто и Шварцвалдшинкен - на всичките лойта се маха лесно.Moridin wrote:И аз съм така - беконът е смукария. Но по-добре просто човек да не си зима бекон, а месо
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Първо - замразена чиста сланина нарязана така че да можеш да четеш през нея върху филия с лютеница си е дар от боговете.RRSunknown wrote:То и българите нагъват сланина на поразия.
Второ - малоумното на бекона не е че има сланина, а че не може да се отделя лесно/изобщо.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Така или иначе, не са много останали жени дето могат да готвят добре от как стана свободноизбираемо 
тоя верно е почти като филе беконеца ама... БЕКОН. земи си филе или чети какво пише след като си загубила 10 минути от живота ми пред щанда...
иначе едни прошарени пържолки на скарата му дай на българина

Факт, ще си запазя касовата бележка от кауфланда.The Dragon wrote:Това не го вярвам ...Xellos wrote:И ЗА КОРОНЕН НОМЕР ИСКАТ СПЕЦИАЛНО ДА ИМ НАРЕЖАТ БЕКОН И ГО ВРЪЩАТ ЩОТО ДА БЪДЕЛ БЕЗ БЯЛОТО И ПРАВЯТ БЪРЗА СЦЕНА ДОКАТО СЕДЯ И НЕМЕЯ И СЕ ПРАВЯ ЧЕ НЕ СМЕ ЗАЕДНО...

иначе едни прошарени пържолки на скарата му дай на българина

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
ЗЛО!!!!Moridin wrote:Прошуто
А аз вече не ходя със майка ми да пазарувам за дрехи или каквото и да било, ако сестрите ми са с нас. То аз едва с нея се оправям. Всъщност още по-често вече само обяснявам на майка ми какво съм си харесал и го купувам. Когато вземем само кака ми или София , веднага за всяко парче плат по-голямо от 10 см се звъни на всяка приятелка да се пита дали е добре или онова другото е по-изгодно.

- The Dragon
- Elder God
Абе, хора, как може да задвижите такава изродска тема точно докато таласъмея из старозагорско... днеска чак смогнах да седна да чета по форума и половината ден ми мина в сълзи и сополи от хилеж (без да броим мускулната треска на стомаха)
В офиса ме гледаха като да са ми покарали антенки на главата, щото хем се мъчех да не се хиля, хем не издържах и от време на време кикота беше много мощен
Нечовешко е просто
По темата: такова злопаметно клюкарещо и интригантстващо нещо като жената на тоя свят няма!!!
(за шопинг мотането нищо не казвам, щото досега колкото пъти са ме изправяли на нокти с таквоз моткане, все са били мъже!)

В офиса ме гледаха като да са ми покарали антенки на главата, щото хем се мъчех да не се хиля, хем не издържах и от време на време кикота беше много мощен

Нечовешко е просто

По темата: такова злопаметно клюкарещо и интригантстващо нещо като жената на тоя свят няма!!!

(за шопинг мотането нищо не казвам, щото досега колкото пъти са ме изправяли на нокти с таквоз моткане, все са били мъже!)
- Zeiss_optik
- Arcanist
Tи почакай да се ожениш - че да видиш как ще намразиш всички търговски улици!Claymore47_Fen wrote: А аз вече не ходя със майка ми да пазарувам за дрехи или каквото и да било, ако сестрите ми са с нас. То аз едва с нея се оправям. Всъщност още по-често вече само обяснявам на майка ми какво съм си харесал и го купувам. Когато вземем само кака ми или София , веднага за всяко парче плат по-голямо от 10 см се звъни на всяка приятелка да се пита дали е добре или онова другото е по-изгодно.