Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Sex?

Male
12
28%
Female
3
7%
Yes, please :)
28
65%

Total votes: 43

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 21, 2011 2:10 pm

И аз съм така - беконът е смукария. Но по-добре просто човек да не си зима бекон, а месо :mrgreen:
This is it. Ground zero.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Jun 21, 2011 2:13 pm

Moridin wrote:И аз съм така - беконът е смукария. Но по-добре просто човек да не си зима бекон, а месо :mrgreen:
Ко искаш - все пак е любимо на американците. Логично е да е боклук. Европейците като по интелигентни имаме Хамон, Прошуто и Шварцвалдшинкен - на всичките лойта се маха лесно.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 21, 2011 2:15 pm

То и българите нагъват сланина на поразия.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Jun 21, 2011 2:22 pm

RRSunknown wrote:То и българите нагъват сланина на поразия.
Първо - замразена чиста сланина нарязана така че да можеш да четеш през нея върху филия с лютеница си е дар от боговете.

Второ - малоумното на бекона не е че има сланина, а че не може да се отделя лесно/изобщо.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 21, 2011 2:30 pm

А, да ве да - точно дебела сланина с месото но нея се плющи.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 21, 2011 2:30 pm

А, бялото се отделя, само ти трябва половин час и нож:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Jun 21, 2011 2:51 pm

Тази фраза по добре за кока ...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 21, 2011 3:27 pm

Така или иначе, не са много останали жени дето могат да готвят добре от как стана свободноизбираемо :)
The Dragon wrote:
Xellos wrote:И ЗА КОРОНЕН НОМЕР ИСКАТ СПЕЦИАЛНО ДА ИМ НАРЕЖАТ БЕКОН И ГО ВРЪЩАТ ЩОТО ДА БЪДЕЛ БЕЗ БЯЛОТО И ПРАВЯТ БЪРЗА СЦЕНА ДОКАТО СЕДЯ И НЕМЕЯ И СЕ ПРАВЯ ЧЕ НЕ СМЕ ЗАЕДНО...
Това не го вярвам ...
Факт, ще си запазя касовата бележка от кауфланда. :dash: тоя верно е почти като филе беконеца ама... БЕКОН. земи си филе или чети какво пише след като си загубила 10 минути от живота ми пред щанда...

иначе едни прошарени пържолки на скарата му дай на българина :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Jun 21, 2011 5:54 pm

Да се върнем на темата - вчера ми беше направен най-гадния номер от жена изобщо :) Долни създания ...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jun 21, 2011 6:04 pm

Е, дай повече инфо де.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue Jun 21, 2011 7:08 pm

Moridin wrote:Прошуто
ЗЛО!!!!

А аз вече не ходя със майка ми да пазарувам за дрехи или каквото и да било, ако сестрите ми са с нас. То аз едва с нея се оправям. Всъщност още по-често вече само обяснявам на майка ми какво съм си харесал и го купувам. Когато вземем само кака ми или София , веднага за всяко парче плат по-голямо от 10 см се звъни на всяка приятелка да се пита дали е добре или онова другото е по-изгодно. :shock:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Jun 21, 2011 7:12 pm

Amelia wrote:Е, дай повече инфо де.
Ми то не е много инфото. Просто вчера мацката с която се виждам от известно приключи първа, но за разлика от другите пъти след това не и се занимаваше още да върне жеста :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jun 21, 2011 7:32 pm

The Dragon wrote:
Amelia wrote:Е, дай повече инфо де.
Ми то не е много инфото. Просто вчера мацката с която се виждам от известно приключи първа, но за разлика от другите пъти след това не и се занимаваше още да върне жеста :)
Pure evil indeed...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue Jun 21, 2011 7:53 pm

Абе, хора, как може да задвижите такава изродска тема точно докато таласъмея из старозагорско... днеска чак смогнах да седна да чета по форума и половината ден ми мина в сълзи и сополи от хилеж (без да броим мускулната треска на стомаха) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
В офиса ме гледаха като да са ми покарали антенки на главата, щото хем се мъчех да не се хиля, хем не издържах и от време на време кикота беше много мощен :rofl:

Нечовешко е просто :mrgreen:

По темата: такова злопаметно клюкарещо и интригантстващо нещо като жената на тоя свят няма!!! :shock:

(за шопинг мотането нищо не казвам, щото досега колкото пъти са ме изправяли на нокти с таквоз моткане, все са били мъже!)

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Tue Jun 21, 2011 8:02 pm

Claymore47_Fen wrote: А аз вече не ходя със майка ми да пазарувам за дрехи или каквото и да било, ако сестрите ми са с нас. То аз едва с нея се оправям. Всъщност още по-често вече само обяснявам на майка ми какво съм си харесал и го купувам. Когато вземем само кака ми или София , веднага за всяко парче плат по-голямо от 10 см се звъни на всяка приятелка да се пита дали е добре или онова другото е по-изгодно. :shock:
Tи почакай да се ожениш - че да видиш как ще намразиш всички търговски улици! :lol: