Ти си бил гений; добре, че за пореден път ни даряваш с гениалността си.Razaelski wrote:Като едно 90 процента от филмите, в които участва Брус УилисXellos wrote:Немах си работа да загледам Хъдсън Хоук, и установих, че това е сигурно най-тъпият филм създаван някога... просто... ужас.
Гледано напоследък, част V
Moderator: Moridin
- penzata
- Forsaken
The hardest battles are fought in the mind.
- RRSunknown
- Elder God
- penzata
- Forsaken
По-скоро само 5-6 некачествени
ЕДИТ: Ок, изхвърлих се, има бая повече от 5-6 некачествени филма, ама да кажеш, че 90% от филмите му са плява и, че има само 5-6, които стават пак си е голямо черногледство
ЕДИТ: Ок, изхвърлих се, има бая повече от 5-6 некачествени филма, ама да кажеш, че 90% от филмите му са плява и, че има само 5-6, които стават пак си е голямо черногледство
Last edited by penzata on Sun Jan 06, 2013 7:46 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
- penzata
- Forsaken
Ами деведесетарски екшъни като първите три части на Умирай трудно и Последният бойскаут ги смятам за качествен и стилен екшън, да. А и изобщо не споменавам Клада на суетата, Криминале, 12 маймуни, Код Меркурий, Обсада, Закуска за шампиони, Шесто чувство, Неуязвимият, Бандити, 9 ярда, 16 пресечки, Moonrise Kingdom. Изхвърлих се в изказването си, но не съм единствения, който го направи.
- tigermaster
- Elder God
Аз лично "RED" го смятам за доста качествена екшън-комедия, а в двата експендабъла общо Уилис има под десет минути екранно време, така че те изобщо не могат да се броят за негови. Естествено, във филмографията му плявата хич не е малко, обаче това важи горе-долу за всеки голям актьор, минал през толкова филми.
"Умирай трудно" първоначално е гласен за продължение на "Командо", впрочем. Интересно ми е как щяхме да го помним, ако Шварценегер беше изиграл главната роля...
"Умирай трудно" първоначално е гласен за продължение на "Командо", впрочем. Интересно ми е как щяхме да го помним, ако Шварценегер беше изиграл главната роля...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- RRSunknown
- Elder God
Всичките тия 90-тарски екшъни са една и съща траш плява с нулеви достойнства, ако си над 13 години. Остава и Чък Норис и Долф Лунгрен да сложите при големите актьори с качествени филми.
Не смятам хора като Шварца и Сталоун за големи акьори, Уилис е с една идея над тях заради филми като Шесто чуство но не много.
Не смятам хора като Шварца и Сталоун за големи акьори, Уилис е с една идея над тях заради филми като Шесто чуство но не много.
Аз не се сещам за кой знае каква плява при Никълсън, Де Ниро и Брад Пит ако щеш.Естествено, във филмографията му плявата хич не е малко, обаче това важи горе-долу за всеки голям актьор, минал през толкова филми
- tigermaster
- Elder God
Чък Норис и Долф Лундгрен играят само в долнопробни екшъни, понеже за друго не стават. Брус Уилис май само в героично фентъзи не се е снимал. Иначе е минал през предостатъчно драми, трилъри, фантастики, комедии и така нататък. Човекът си е доказан актьор, да не говорим, че дори между чистите му екшън-филми рядко има някой наистина слаб.
Редакция:
ДеНиро в последно време го гледам повече как си партньорства с Фифти Сент, как бива надигран от Брадли Купър, как участва в разни малоумия с Бен Стилър... Не че му следя биографията, обаче не съм го виждал в наистина качествена роля от "Звезден прах" насам. Дори и във филмите с негово участие, които са ми харесали, точно той не блести. За Брад Пит не знам... Честно казано, в абсолютно всичките филми, в които съм го гледал, освен "12 маймуни" и "Боен клуб", ми е напълно еднакъв. Не съм откачен да твърдя, че човек с четири номинации за "Оскар" е слаб актьор, но от Брус Уилис съм видял по-голямо разнообразие. Това може и да е, защото съм му гледал повече филми, де...
За Никълсън - ОК.
Редакция:
ДеНиро в последно време го гледам повече как си партньорства с Фифти Сент, как бива надигран от Брадли Купър, как участва в разни малоумия с Бен Стилър... Не че му следя биографията, обаче не съм го виждал в наистина качествена роля от "Звезден прах" насам. Дори и във филмите с негово участие, които са ми харесали, точно той не блести. За Брад Пит не знам... Честно казано, в абсолютно всичките филми, в които съм го гледал, освен "12 маймуни" и "Боен клуб", ми е напълно еднакъв. Не съм откачен да твърдя, че човек с четири номинации за "Оскар" е слаб актьор, но от Брус Уилис съм видял по-голямо разнообразие. Това може и да е, защото съм му гледал повече филми, де...
За Никълсън - ОК.
Last edited by tigermaster on Sun Jan 06, 2013 8:37 pm, edited 1 time in total.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- RRSunknown
- Elder God
Добре де кои са чак тия мнозинство големи филми на Уилис
Аз се сещам за Шество чуство, Криминале, Sin City (в екшън амплоа), Армагедон (нищо кой знае какво), Петия Елемент (пак нищо кой знае какво), 12 Маймуни.
Всъщност от екшънските му най-много ми харесва Чакала.
А останалите 56 филма ? Ще се учудиш в какви тъпотии е участвал които дори не знаеш. че същестуват. (Като споменатия Хъдзън Хоук).
Последния Die Hard го даваха по телевизията преди няколко дена и действително счупи тъпомера с дебилизма си.
Същата работа е Никълъс Кейдж - има няколко много запомнящи се филма които всички ги знаят и огромно количество скрап с останалите.
Аз се сещам за Шество чуство, Криминале, Sin City (в екшън амплоа), Армагедон (нищо кой знае какво), Петия Елемент (пак нищо кой знае какво), 12 Маймуни.
Всъщност от екшънските му най-много ми харесва Чакала.
А останалите 56 филма ? Ще се учудиш в какви тъпотии е участвал които дори не знаеш. че същестуват. (Като споменатия Хъдзън Хоук).
Последния Die Hard го даваха по телевизията преди няколко дена и действително счупи тъпомера с дебилизма си.
Същата работа е Никълъс Кейдж - има няколко много запомнящи се филма които всички ги знаят и огромно количество скрап с останалите.
- tigermaster
- Elder God
Не мисля, че ще се разберем, честно.
Никълъс Кейдж в момента е, доколкото знам, толкова разорен, че не може да си позволи да откаже роля - затова и се снима в купища боклуци, които са му доста под нивото.
При Брус Уилис... Ами лично аз намирам повечето му екшън-филми за изключително добри. Иначе, "12 маймуни", "Смъртта й прилича" и "Шесто чувство" са сами по себе си напълно достатъчни, за да го направят голям актьор. И "Умирай трудно", естествено, макар че, както разбирам на теб не ти допада.
Никълъс Кейдж в момента е, доколкото знам, толкова разорен, че не може да си позволи да откаже роля - затова и се снима в купища боклуци, които са му доста под нивото.
При Брус Уилис... Ами лично аз намирам повечето му екшън-филми за изключително добри. Иначе, "12 маймуни", "Смъртта й прилича" и "Шесто чувство" са сами по себе си напълно достатъчни, за да го направят голям актьор. И "Умирай трудно", естествено, макар че, както разбирам на теб не ти допада.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
unknownе - Бруси е прекалено ГОЛЯМ за да може да го тролиш, така че не виждам смисъл да си меляш едно и също. Повечето сме го гледали в подходящата възраст и ще си остане завинаги в сърцата ни. Юпикайей мадафакър. Специално пък БСП е едни от най-веселите и изпълнени с осъмнес филми, които съм гледал напоследък.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- penzata
- Forsaken
Xellos wrote:unknownе - Бруси е прекалено ГОЛЯМ за да може да го тролиш, така че не виждам смисъл да си меляш едно и също. Повечето сме го гледали в подходящата възраст и ще си остане завинаги в сърцата ни. Юпикайей мадафакър. Специално пък БСП е едни от най-веселите и изпълнени с осъмнес филми, които съм гледал напоследък.

rrsunknown, както ти каза тайгъра Уилис се е снимал в почти всякакъв жанр. Само по себе си, че Уилис прави всяка негова роля различна, а не всички по една и съща отливка (дори и ролите в дебилните филми, в които е участвал, къде повече, къде по-малко), го прави голям актьор.
ЕДИТ: И от гореизброените трима актьори само Пит още не е напълнил кошницата с развалени яйца, за разлика от другите двама, така че примера ти е неточен.
Last edited by penzata on Sun Jan 06, 2013 9:36 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
- penzata
- Forsaken
RRSunknown wrote:То и Азис може да е много голям за почитателите си.

Уес Андерсън е велик. След като изгледах Moonrise-a, прегледах за пореден път Ръшмор и се убеждавам, че Уес е велик режисьор. С диалог, с визията си, с някак си - при все бързото темпо, което притежават филмите му, - бавнотата им, не знам и аз какво, но филмите му те карат да се чувстваш прекрасно и същевременно да цвилиш от кеф. И още по-якото е как той взима даден клиширан драматичен сюжет (разбира се, че това е само на повърхността на филма, но все пак) и пречупен през неговата хипстър призма, го прави така, че сякаш гледаш дадената история за първи път. От heist филма Bottle Rocket, през несподелената любов ученик-учител в Ръшмор, към типичното дисфункционално семейсто в The Royal Tenenbaums, {The Life Aquatic with Steve Zissou - тук имам пропуск, който скоро ще наваксам}, намирането на изгубената братска/семейна връзка, породена от нещастие в семейството в The Darjeeling Limited, носталгичното завръщане у дома във Fantastic Mr. Fox (най-добрата анимация евър), до невъзможната Шекспирова любов в Moonrise Kingdom, филмите му са просто прекрасни.
ЕДИТ: Всъщност, мисля, че се досещам, защо толкова много харесвам Андерсън. Защото толкова много харесвам и Вонегът. И двамата придават на фарса една изтънчена изящност.