The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
От един епизод + началната сцена от втория гледане героите са така за мене:
Тони - доста антипатичен
Мишел - малко по-малко антипатична
Каси - симпатична, с лек уклон към дразнеща с прекалената си наркомания
Сид - скучен и дразнещ
Крис - никъф
Макси - никъф
Ануар - говори смешно
Анджи - сладка
негърката - никфа с уклон към дразнеща
Тони - доста антипатичен
Мишел - малко по-малко антипатична
Каси - симпатична, с лек уклон към дразнеща с прекалената си наркомания
Сид - скучен и дразнещ
Крис - никъф
Макси - никъф
Ануар - говори смешно
Анджи - сладка
негърката - никфа с уклон към дразнеща
This is it. Ground zero.
+1; просто сериалът много се променя след 1-2 епизода.Roland wrote:Доста излишно е да си създаваш мнение на тоя етап. Първо, първи епизод не е меродавен за никой от героите. Второ, всеки епизод е посветен на някого и го разкрива като характер. Крис примерно е толкова НЕ-никакъв, че...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Gunslinger
- Warmage
Почнах да гледам сериала Jericho и първите няколко епизоди са доста зарибени!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
- Gunslinger
- Warmage
Аве зарибявка си е!Morwen wrote:Или може би все пак зарибяващи?
http://blogofidiots.wordpress.com/
Гледах втори сезон на ИТ крауд. Не е чак най-смазващото нещо на света, обаче определено има добри моменти. Епизода с общата вечеря, аналогията със пушачите и "I'm disabled" влизат в директно в историята. 
Боцнах и първите десет епизода на Californication. Просто много добър сериал. Зверски диалози на високо ниво, цифра цици, и чандлъров главен герой писател, изигран брутално от Дейвид Духовни. Определено заслужава да се гледа.
Гледах и един епизод на Мунлайт. Ставаше горе-долу, може да го загледам, но просто на главният му липсва каризма и не вярвам да стане нещо особено от тоя сериал...
А за малко да забравя - и 2 сезона и нещо на "Как срещнах майка ти". Имаше зверски епизоди на нивото на "Приятели", свеж хумор и повечето герои са яко пичове. Лошото при него е, че епизодите и ситуациите се повтарят, има доста, нека не са слаби, но посредствени, и точно главният и Робин най-дразнят. Освен това разтеглят историята като сопол и това вече бърка в здравето на зрителя сериозно.
Хаус - 4ти сезон. Луд и бесен. Предните сезони епизодите бяха яко зациклили и Хаус беше станал баси мекушавото пуси, обаче сега са разнообразили много с тоя пасаж помагачи и идейни врътки в сюжетите на епизодите. Нашият пак сдава фронта от време на време, обаче си има доста добри моменти. Определно 4ти сезон ми надхвърля зверски много очакванията засега. Най-доброто в момента, което съм гледал, заедно донякъде с Калифорникейшън.
П.П. Това съм го гледал последните седмици, не вчера и днеска.
П.П.2 Баси колко може да изпише човек като е отегчен и си няма работа в един сутринта.

Боцнах и първите десет епизода на Californication. Просто много добър сериал. Зверски диалози на високо ниво, цифра цици, и чандлъров главен герой писател, изигран брутално от Дейвид Духовни. Определено заслужава да се гледа.
Гледах и един епизод на Мунлайт. Ставаше горе-долу, може да го загледам, но просто на главният му липсва каризма и не вярвам да стане нещо особено от тоя сериал...
А за малко да забравя - и 2 сезона и нещо на "Как срещнах майка ти". Имаше зверски епизоди на нивото на "Приятели", свеж хумор и повечето герои са яко пичове. Лошото при него е, че епизодите и ситуациите се повтарят, има доста, нека не са слаби, но посредствени, и точно главният и Робин най-дразнят. Освен това разтеглят историята като сопол и това вече бърка в здравето на зрителя сериозно.
Хаус - 4ти сезон. Луд и бесен. Предните сезони епизодите бяха яко зациклили и Хаус беше станал баси мекушавото пуси, обаче сега са разнообразили много с тоя пасаж помагачи и идейни врътки в сюжетите на епизодите. Нашият пак сдава фронта от време на време, обаче си има доста добри моменти. Определно 4ти сезон ми надхвърля зверски много очакванията засега. Най-доброто в момента, което съм гледал, заедно донякъде с Калифорникейшън.
П.П. Това съм го гледал последните седмици, не вчера и днеска.

П.П.2 Баси колко може да изпише човек като е отегчен и си няма работа в един сутринта.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
А можехме да блъскаме билярда в денонощния Геймцентър. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Охо, ше се чекне калифорникейшъна начи. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”