Но имате проблясъци, на които и отговарям. Освен тва Валери го имаше предвид съвсем сериозно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не Шайхиряк. Ти не отговаряш на проблясъците ни, ами пак се хвалиш с половия си атлетизъм, който вервай ми, не ме интересува. Може и да имаш какво да кажеш по темата, но ние не желаем да ти го чуваме. Чупката!shayhiri wrote:В смисъл да не говоря сериозни неща в несериозна тема?Права си.
Но имате проблясъци, на които и отговарям. Освен тва Валери го имаше предвид съвсем сериозно.
Глупости. Аре, къв точно комплекс пък избивам аз, кат сте се събрали жените тука?чиста проба избиване на комплекси, и ти го знаеш, мисля
Marfa wrote:За твоя случай се сещам за оня испанския филм на Педро Алмодовар, дето оная грозната се таковаше с брат си, понеже он не мирясвал. Навремето на село почвал с всичко, дето мърда, после минавал през селския бик и накрая само сестра му го укротявала.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest