Christmas Chat

Мръсните страсти – на сапун
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 6:11 pm

В смисъл да не говоря сериозни неща в несериозна тема? :? Права си.

Но имате проблясъци, на които и отговарям. Освен тва Валери го имаше предвид съвсем сериозно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 6:11 pm

Шайх с твоето . . . его не искам де се състезавам. Мен едва сгодна женица ми е абсолютно достатъчна за една нощ. :wink: И дам уморително си е. Ти ако ставаше в 6.30 за да ходиш на работа и се прибираше към осем вечерта ще те питам какъв секс ще правиш по цели нощи. :shock:

Едит: Аз малко неща взимам на сериозно :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 6:14 pm

Точно така е, разбирам го. Има и много други оправдания. Човещинка.

Но обратното (мойто) положение е по-голяма мъка. Затва хленцам. :neutral: Айде, няма повече. Просто инстинктивна реакция.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 6:17 pm

Майтапех се бе. :mrgreen: Ти пък ме взе за пенсионер. :shock:
Last edited by DELgado on Thu Dec 13, 2007 6:19 pm, edited 2 times in total.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Dec 13, 2007 6:17 pm

Казаха ти чупката! :spank: За твоя случай се сещам за оня испанския филм на Педро Алмодовар, дето оная грозната се таковаше с брат си, понеже он не мирясвал. Навремето на село почвал с всичко, дето мърда, после минавал през селския бик и накрая само сестра му го укротявала. Ай да бегаш го гледаш и ни остави да си спамим тука така!
Last edited by Marfa on Thu Dec 13, 2007 6:18 pm, edited 1 time in total.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Dec 13, 2007 6:17 pm

shayhiri wrote:В смисъл да не говоря сериозни неща в несериозна тема? :? Права си.

Но имате проблясъци, на които и отговарям. Освен тва Валери го имаше предвид съвсем сериозно.
Не Шайхиряк. Ти не отговаряш на проблясъците ни, ами пак се хвалиш с половия си атлетизъм, който вервай ми, не ме интересува. Може и да имаш какво да кажеш по темата, но ние не желаем да ти го чуваме. Чупката!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 13, 2007 6:19 pm

Поредната вариация на "колко ми е голям", тва не сме ли го слушали вече?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 6:20 pm

При мъжете всичко опира до това за съжаление. :? Непрекъснато трябва да си мериш пишката с другите около теб. Много е тъпо. :shock:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 13, 2007 6:22 pm

Бе, не при всички мъже, да ти кажа, при по-интелигентната част от тях съм забелязала отсъствие на такива комплекси... :dunno:
I don't wanna die

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Dec 13, 2007 6:23 pm

Факт.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 6:24 pm

Не става въпрос за комплекс. По-скоро за първосигнална реакция. :wink: А и при по-интелигентните го има. Просто се опитват да го превъзмогнат и игнорират. Не е лесно но е постижимо. :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 13, 2007 6:27 pm

Бе, добре им се удава, да ти кажа. Поне неафиширането на пишкомерството е доста лесно постижимо. А размахването му си е чиста проба избиване на комплекси, и ти го знаеш, мисля.
I don't wanna die

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 6:31 pm

Може и да си права. Но по-сериозния проблем да си мъж е да не мислиш с долната глава. :wink: Тогава вече се бориш със собствените си хормони и е доста трудно постижимо. :?

За размахването съм съгласен 100%. :roll:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 13, 2007 6:35 pm

Ся, и това с мисленето с долната глава е до време, но да, човешко е. И на жените, дето я нямат, им се случва. Проблемът е, когато се гордееш с това. :roll:
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 6:37 pm

чиста проба избиване на комплекси, и ти го знаеш, мисля
Глупости. Аре, къв точно комплекс пък избивам аз, кат сте се събрали жените тука? :roll: Че винаги ми е малко секса - да. Ма тва не е само моя вина, че да е комплекс.

Единствено Марфа ме разбра. :? Ма за аналогичен мъж, който не приема опцията бикове/крави/вълци и няма емпатична сестра, кво остава?
Marfa wrote:За твоя случай се сещам за оня испанския филм на Педро Алмодовар, дето оная грозната се таковаше с брат си, понеже он не мирясвал. Навремето на село почвал с всичко, дето мърда, после минавал през селския бик и накрая само сестра му го укротявала.