Медиците ни в Либия (Дотам и обратно)
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
ето и новите подвизи на медицинските сестри и тяхните роднини
- интервю с Ивайло Николчовски, син на Снежана Димитрова
http://www.focus-news.net/?id=f7106
не искам да го коментирам, щото ще взема да кажа нещо което не трябва да се казва.
- интервю с Ивайло Николчовски, син на Снежана Димитрова
ето и цялото интервюВодещ: А може ли да кажете как гледате на този въпрос, който разискват също медиите, дали близките и самите наши медици ще поискат допълнителни обезщетения от държавата?
Ивайло Николчовски: Ами, аз не смятам, че те трябва да искат. В смисъл, че държавата сама трябва да се сети.
Водещ: А какви разговори са водени до колкото имаше престижни срещи тези дни, през изминалата седмица, между медиците и властта?
Ивайло Николчовски: Мисля, че с Масларова. Беше там за пенсиите, че... и някакви 10 000 лева щели да им отпусне държавата еднократно до колкото знам.
Водещ: Това от Социалното министерство бе обещано?
Ивайло Николчовски: Ами, не знам от кое. Аз не ги знам министерствата и кой ги ръководи, но...
Водещ: А защо не ги знаете?
Ивайло Николчовски: Еми, защото мен не ме интересува.
Водещ: Нали живеете в България?
Ивайло Николчовски: Аз живея в България, ама нищо не дължа на тази държава, така че по-скоро тя ми дължи на мен.
http://www.focus-news.net/?id=f7106
не искам да го коментирам, щото ще взема да кажа нещо което не трябва да се казва.
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Около 100 000 евро компенсация на човек за осемте години......то всичко...има разходи и т.н.

Май много бързо забравиха къде заспиваха само преди броени дни!! И какво ги чакаше...
Видяха че хората искат да им помогнат и станах алчни. Признавам че първата ми мисъл като прочетох интервюто беше "Що не си ги прибере Кадафи за няколко дни да ги разходи по улиците на Триполи и да видим тогава колко ще искат и дали ще са високомерни.

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Interpreter
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
+1Demandred wrote:Аз искам българските медии да ми заплатят 100 000 обезщетение за това, че ми проглушиха ушите с тия медици за 8-те години.
При официално искане за компенсации от държавата за медиците - предлагам опаковането им и връчването на кадафи като подарък. Медиците, адвокатите им и онези които са ги подкукоросали са затова.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Само аз ли имам чувството, че това носи в себе си една степен повече вулгарност, отколкото е допустимо от добрия вкус?Demandred wrote:Аз искам българските медии да ми заплатят 100 000 обезщетение за това, че ми проглушиха ушите с тия медици за 8-те години.
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Само тиRoland wrote:Само аз ли имам чувството, че това носи в себе си една степен повече вулгарност, отколкото е допустимо от добрия вкус?Demandred wrote:Аз искам българските медии да ми заплатят 100 000 обезщетение за това, че ми проглушиха ушите с тия медици за 8-те години.

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Рол, ако проследиш само малка част от коментарите по форумите съпътстващи славното завръщане, ще се убедиш, че дори на пословично видиотените ни сънародници целият цирк им е писнал. Има и други обяснения на тоталната смяна на настроенията, разбира се, но резултатът е налице - и неоспорим.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.