Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- herairness
- Jaghut Tyrant
- The Dragon
- Elder God
- herairness
- Jaghut Tyrant
Сори за руския ама се разбира 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мани и аз кат тръгна на пазар с други жени ми се ебава майката - хич нямам толеранс към това... Обикалянето ми се случва обикновено като си търся обувки - тия абоминацийки, които се продават в България не мога да ги понеса. Моят номер обувки винаги се случват някви ужасни гондоли с токчета, които аз не мога да нося, дори ако успея да преборя отвращението си към тях. Неслучайно там основно с мъжки обувки ходех. Тук си намирам от време на време и женски обувки без токче като за мен. Маратонките поне винаги са яки - мъжки, женски, секви.
Драгъне, пък тия покрити истории хич не ги обичам - ако ще ви се налага да криете разни неща един от друг, по-добре не правете семейство.
Драгъне, пък тия покрити истории хич не ги обичам - ако ще ви се налага да криете разни неща един от друг, по-добре не правете семейство.
- The Dragon
- Elder God
"Лични средстава" някакво понятие преди появата на децата нали
Уф да се изнесе другия месец съквартирантката може и да размисля за факта колко не искам връзка в момента. 
И без тва като гледам браковете се стимулират от общите кредити и децата

И без тва като гледам браковете се стимулират от общите кредити и децата

Last edited by Xellos on Tue Jun 21, 2011 10:57 pm, edited 2 times in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ненам, у нас действаме на тоя принцип - всеки от нас си има собствена банкова сметка, обаче знаем кой колко взима и се съветваме един с друг като решим да си купуваме някви по-скъпи вещи (и услуги). Няма кво да се крият тия работи - и да купиш нещо без нейно знание, нали рано или късно то ще излезе наяве и ще има семейна драма. По-добре си намери жена, която няма да ти мрънка, когато решиш да си купиш поредната играчка.
Ако човекът до теб ще ти иска отчет за всеки два лева за бира или пък ще си купува гъзарски глезотии, при условие че едва събирате за режийните, то просто не си струва да си мешате шапките, все едно дали е мъж или жена. За мен е нормално да имаш някакви лични средства, но също така нормално е и да да имате общи средства и без да се втелявате да не си присвоявате твърде голяма част от тях, поне не и без взаимно съгласие.
Драгъне, съчувствам ти за това, че еднократно си изживял ежедневието на голяма част от жените, но ако това е най-гадния номер погаждан ти от жена, си попадал все на много свестни, да го имаш предвид и да не се оплакваш после...
Драгъне, съчувствам ти за това, че еднократно си изживял ежедневието на голяма част от жените, но ако това е най-гадния номер погаждан ти от жена, си попадал все на много свестни, да го имаш предвид и да не се оплакваш после...

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Той се едно не подбира по-свестни, макар че да лотария си е докато ви понаучи човек номерата ;р
- The Dragon
- Elder God
Миии това е някакъв остатък от 50-те години като разбиранеMorwen wrote: Драгъне, съчувствам ти за това, че еднократно си изживял ежедневието на голяма част от жените, но ако това е най-гадния номер погаждан ти от жена, си попадал все на много свестни, да го имаш предвид и да не се оплакваш после...

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.