Сексистки хроники
Moderator: Moridin
Re: Сексистки хроники
Факт. Особено важи за пред-пубертетните ФтМ момчета

And you can't dance with a devil on your back...
то всички коментари под статията бяха толкова научни и рационални като например хора за които господ бог и Исус са много важни, но и при комунизмът беше най-добре. Как се съчетават тия две неща не знам.
И супер научни и рационални доводи "аз не съм хомофоб и трансфоб, просто това са извращения и тия не трябва да ми се натрапват.
Тва с анаболите, които водели до транс половост е супер абсурдно, най-вече тва че няма трудове е sJw КоНсПиРаЦиЯ. Да знам, че coach Gregg има по-писклив глас от 12 годишна ученичка и тва се дължи на зобенето, но не е заявил че вече е Coach Georgina. Всичките там холивудски актьори дето зобят яко и никой от тях не е станал транс и това също е джендърска конспирация.
Но да четейки коментарите под този репортаж се убедих, че хората против транс хората са супер учеви с кариера и дългогодишен опит в престижни институции. Особено този от цитата, който постнах. Всички защитници са мега зле и са криндж.
И супер научни и рационални доводи "аз не съм хомофоб и трансфоб, просто това са извращения и тия не трябва да ми се натрапват.
Тва с анаболите, които водели до транс половост е супер абсурдно, най-вече тва че няма трудове е sJw КоНсПиРаЦиЯ. Да знам, че coach Gregg има по-писклив глас от 12 годишна ученичка и тва се дължи на зобенето, но не е заявил че вече е Coach Georgina. Всичките там холивудски актьори дето зобят яко и никой от тях не е станал транс и това също е джендърска конспирация.
Но да четейки коментарите под този репортаж се убедих, че хората против транс хората са супер учеви с кариера и дългогодишен опит в престижни институции. Особено този от цитата, който постнах. Всички защитници са мега зле и са криндж.
- The Dragon
- Elder God
Лиц - не всичко трябва да е конспирация. Тук ти говоря за пейпър който беше от 2009-а, референснат в пост на slatestarcodex през примерно 2012. След 2016 първите 5-6 страници на гугъл са основно полюции на тема защо Тръмп е лош като е баннал транс от армията.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
уау, вия още с тая тема се занимавате 
Като почнеш да обвиняваш гугъл, че е твърд уоук и затова не можеш да си намериш източниците
Той истинският рисърч не се прави в гугъл така или иначе.
То щото коментари под статия за каквото и да е било има смисъл да се четат в бг, евър, та тва да ви е изключение.
Иначе кой кво иска да прави, в днешно време внимаваш там за адамовата ябълка ако одиш вечер У клуба, след кат ги отворят и всичко точно.
Иначе кой кво иска да прави, в днешно време внимаваш там за адамовата ябълка ако одиш вечер У клуба, след кат ги отворят и всичко точно.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Unrelated, но знаеш ли, че има сериозна група хетеро мъже, които си падат по транс момичета, които са минали през top, но не bottom surgery? Странен фетиш ми е това, но явно бая разпространен.
Еми rule 34.
...така и така офтопик съм
...така и така офтопик съм
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Супер гнусно ми е, че видео с такова заглавие изобщо съществува. Също така обратното на "racist" не е "woke"...
но woke = не разбира от смешки, тъй че всичко си е точно 
- Dr. Horrible
- Forsaken
Ахахахах, велико е това клипче
И наистина е доста вярно и аз от години си го мисля, просто никога не бих успял да го кажа толкова сбито и забавно
Просто и двата типа мислене отдават централна роля на расовата принадлежност и всичко става функция на расата. Когнитивните механизми при вземане на решение са едни и същи, просто обосновката е различна. Много, много добро!
И наистина е доста вярно и аз от години си го мисля, просто никога не бих успял да го кажа толкова сбито и забавно
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Е той си е стендъп джърк, доста е популярен пича, те все пак от тоя стил живеят. Лафовете, ако не си фанатик на някоя кауза дет се ебава с нея, не е да не са верни.
тва за марто
тва за марто
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Dr. Horrible
- Forsaken
Ахахахахахаха, неееееееееее, велико е, велико е, велико
Това с психолога показва всичките ми проблеми с този дезадаптивен модел на мислене и поведение!
Ставам фен на този човек.
Ставам фен на този човек.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Радвам се че поне половината пишещи в темата го оценяват
.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam