Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 06, 2007 1:51 pm

4400 е мега, изключая почти целия втори сезон и финала на третия. Иначе първият (6 епизодов) е трепач. Дано не го оводнят още, че не ми се чака още година и нещо за продължения.

Искам Т-Бег и аз... баси колко е брутален тоя!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Random
Ascendent

Post by Random » Fri Apr 06, 2007 2:55 pm

T-Бег е най-големият в тоя сериал според мен:) Е, накрая малко го развалиха, но те всички герои успяха да поразвалят. Knepper oсвен това играе и в Carnivale, но там не му е толкова запомняща се ролята, на фона останалите...

Аз изгледах първия сезон на Six Feet Under и карам втория. АДСКИ ДОБЪР! Не по-малко пристрастяващ от Карнавал и Дедууд. ХБО, ако не прерязваха толкова олигофренски сериалите си по средата, щях да ги боготворя, честно:) Вече се точа и за другите им поредици - The Sopranos, Oz, The Wire...
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 06, 2007 3:45 pm

Random wrote:T-Бег е най-големият в тоя сериал според мен:) Е, накрая малко го развалиха, но те всички герои успяха да поразвалят. Knepper oсвен това играе и в Carnivale, но там не му е толкова запомняща се ролята, на фона останалите...

Аз изгледах първия сезон на Six Feet Under и карам втория. АДСКИ ДОБЪР! Не по-малко пристрастяващ от Карнавал и Дедууд. ХБО, ако не прерязваха толкова олигофренски сериалите си по средата, щях да ги боготворя, честно:) Вече се точа и за другите им поредици - The Sopranos, Oz, The Wire...
Е ти ако не си гледал Сопранос какво се впечатляваш..... :roll:

:wink:

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Apr 09, 2007 11:58 am

Най-накрая пуснаха нова серия на Съпругите, която, as usual, е крайно сладурска. The Juiciest Bits от миналата седмица, recap на сезона досега, също е готин и предлага някои интересни сцени от това какво предстои до финала на сезона на 20ти май.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Apr 09, 2007 12:06 pm

Фуцк дет, има нов Фемили Гай катчели :))
This is it. Ground zero.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Apr 09, 2007 12:21 pm

Ми по едно време гледах Family Guy, но да ти кажа, от анимационните ситкоми Drawn Together най много кърти мифки.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 10, 2007 6:05 pm

Сладурска е точното определение, вече го гледам абсолютно и само за фън и убиване на времето, ХИЧ не ми пука какво им се случва на "сладураните"...

Иначе днес имаше нов 24, вчера след 7 месеца пауза нов Сопранос. По реда на номерата.

1) 24 отлепи просто жестоко, прекратявайки основната си сюжетна линия със замах в едни брутални 5 минути на края на настоящия 17ти епизод. И преди подобно нещо се е случвало в сезони на 24 (изцяло нова сюжетна линия в последните 7-8 епизода), но този път съм леко скептично настроен, макар определено да ми е кеф, че красавицата Одри се връща. А и никой не може да трепе тероряги като бай ви Джак - дори да не гледате 24 дръпнете последния епизод и гледайте последните 5 мин - нема лабаво :lol: .

2) Началото на края на един от най-великите телевизионни сериали - Семейство Сопрано беше поставено вчера. Първата от последните (със сигурност) 9 серии на сериала беше доволно ексцентрична и едновременно интересна - празнуването на 47мия рожден ден на Тони при сестра му. И междувременно разбираме, че ФБР вече е почти готово със събирането на материал за РИКО-процеса срещу Тони. КОйто не е гледал дотук - силно препоръчвам, няма такива актьори и такъв Гандолфини. Който е - да захапва новите и да чакаме заедно с нетърпение края.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Apr 10, 2007 6:20 pm

Вчера с Гибли гледахме 15 епизод от третия сезон на Прост, пардон LOST. Някой може ли да ми обясни:
Spoiler: show
за чий уй беше сюжетната линия с Ники и Пауло? Пичовете се появиха имахме тотално безсмислен епизод с тях и ги заровиха живи...WTF? Ся не че нещо, ама пълен шайт. За пореден път.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Apr 10, 2007 6:42 pm

Yesterday NBC announced that they have ordered a fourth season of the hit series Lost. Said the writers: "Oh, crap!". :mrgreen:
:shark:
Feel the summer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 10, 2007 8:07 pm

Ян, ЛОСТ ме загуби като верен фен някъде в средата на втори сезон завинаги, макар първите 4-5 серии от трети да бяха особено силни. За точно този епизод с Ники и Пауло съм писал по-горе - ненужен филър, който обаче дава една интересна гледна точка върху някои от особено взжните събития досега. За сметка на 15ти 16ти беше доволно добър в традицията на сериала.

Тенк Год 4ти сезон ще е последен за ЛОСТ доколкото знам. Барем видим някъв край на цялата история.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Apr 10, 2007 8:16 pm

Muad_Dib wrote:Ян, ЛОСТ ме загуби като верен фен някъде в средата на втори сезон завинаги, макар първите 4-5 серии от трети да бяха особено силни. За точно този епизод с Ники и Пауло съм писал по-горе - ненужен филър, който обаче дава една интересна гледна точка върху някои от особено взжните събития досега. За сметка на 15ти 16ти беше доволно добър в традицията на сериала.

Тенк Год 4ти сезон ще е последен за ЛОСТ доколкото знам. Барем видим някъв край на цялата история.
Абе не че нещо но 16-ти излиза тая сряда. С Ники и Пауло беше 14-ти, а с Кейт беше именно 15-ти. Уви и той е скука, но пък наличието му тотално обезсмисли предния.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 10, 2007 8:56 pm

Yan wrote:
Muad_Dib wrote:Ян, ЛОСТ ме загуби като верен фен някъде в средата на втори сезон завинаги, макар първите 4-5 серии от трети да бяха особено силни. За точно този епизод с Ники и Пауло съм писал по-горе - ненужен филър, който обаче дава една интересна гледна точка върху някои от особено взжните събития досега. За сметка на 15ти 16ти беше доволно добър в традицията на сериала.

Абе не че нещо но 16-ти излиза тая сряда. С Ники и Пауло беше 14-ти, а с Кейт беше именно 15-ти. Уви и той е скука, но пък наличието му тотално обезсмисли предния.
ХУБАВО си прочети предния пост, доста е двусмислен и от него излиза, че с Гибли сте гледали филър епизода следователно аз помислих, че той е 15ти....Баси ненужния тъп спор.

Ениуей - аз продължавам да си следя ЛОСТ, след над 60 серии изгледани любимите ми герои все още са живи и определено го чакам с много по-голям кеф от да речем - Съпругите...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Apr 11, 2007 11:56 am

Изгледах Рим най-накрая. Размазах се, просто няма такъв сериал. За една седмица опатках и двата сезона и сега просто не ми се прибира вкъщи, понеже знам че няма повече Тит Пуло и Луциас Варинас. Просто не ги разбирам тия от HBO как може да прекратят толкова брутално як сериал. :evil: :evil: :evil:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 11, 2007 12:19 pm

DELgado wrote:Изгледах Рим най-накрая. Размазах се, просто няма такъв сериал. За една седмица опатках и двата сезона и сега просто не ми се прибира вкъщи, понеже знам че няма повече Тит Пуло и Луциас Варинас. Просто не ги разбирам тия от HBO как може да прекратят толкова брутално як сериал. :evil: :evil: :evil:
ВОринъс, душа!

Брутален си е остро, както ти казах миналата седмица неслучайно му бях хвърлил око много сериозно. За съжаление обаче Рим е единственият наистина стойностен сериал от НАЧАЛО до КРАЙ, който поне аз съм гледал. Всичко друго, което харесвах - и Съпругите, и Призън Брейка, и Галактика, и Лост, и Карнавал, че вече и 24 - всичко това от един момент натам или бива ОСИРАНО всячески или просто край няма или е безумен (Карнавал).

Чакаме Песента и края на Сопранос.

п.с. ТИЯ ДНИ ДА МИ ВЪРНЕШ ДИСКОВЕТЕ ЩОТ ЩЕ ТЕ СКАЛПИРАМ, ВАКЪЛ!

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Wed Apr 11, 2007 1:48 pm

Е как няма да го прекратят. То тоя филм, за Рим става въпрос, струва майка си и баща си. А и от историческа гледна точка, на там няма кой знае какво, а докат дойде интересното, всички герои ще са измрели.