The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Nov 21, 2007 1:42 pm

Xellos wrote:Охо, ше се чекне калифорникейшъна начи. :twisted:
Уф... леко така бе... знаеш, че нЕкои едеоти във форума имаме едно такова, картинно въображение... :) И че в българския език, пък макар и неформалния, всъщност си има глагол "чекна се"... :plez:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Nov 21, 2007 1:43 pm

А за малко да забравя - и 2 сезона и нещо на "Как срещнах майка ти". Имаше зверски епизоди на нивото на "Приятели", свеж хумор и повечето герои са яко пичове. Лошото при него е, че епизодите и ситуациите се повтарят, има доста, нека не са слаби, но посредствени, и точно главният и Робин най-дразнят. Освен това разтеглят историята като сопол и това вече бърка в здравето на зрителя сериозно.
Аз от колко време разправям за този сериал....Бате това е цитком, в тях НЯМА история и не я чакай, а просто се кефи. Ако Робин не те кефи отиди на сексолог, моля те. :wink:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Nov 21, 2007 2:35 pm

http://en.wikipedia.org/wiki/Effect_of_ ... television

Някой видял ли в този линк?
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Nov 21, 2007 3:03 pm

Muad_Dib wrote:
А за малко да забравя - и 2 сезона и нещо на "Как срещнах майка ти". Имаше зверски епизоди на нивото на "Приятели", свеж хумор и повечето герои са яко пичове. Лошото при него е, че епизодите и ситуациите се повтарят, има доста, нека не са слаби, но посредствени, и точно главният и Робин най-дразнят. Освен това разтеглят историята като сопол и това вече бърка в здравето на зрителя сериозно.
Аз от колко време разправям за този сериал....Бате това е цитком, в тях НЯМА история и не я чакай, а просто се кефи. Ако Робин не те кефи отиди на сексолог, моля те. :wink:
Робин е много готина като външен вид, но керъктара и е тъп и скучен почти като тоя на Тед.
А за историята да ок съм да няма, обаче като ти сериала се казва "Как срещнах майка ти" и постоянно се обяснява за майката е тъпо за три сезона да не се е появила още.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 21, 2007 8:11 pm

Holy...! 'Герои' пак беше измитащо, просто любимият ми сериал от онгоинг сериалите, които следя. Такъв кеф беше тоя епизод и мен лично финалът ми хареса. Просто
Spoiler: show
персонажът на Ноа беше прекалено як, за да го елиминират окончателно... макар че... щеше да е също толкова яко, ако го и бяха оставили мъртъв. Сега ще е любопитно какво ще го правят, кой ще застане срещу 'Боб'.
:) Който не го е гледал, да го тества. Симеоне, вие с Емо що не си го продължите, нали го бяхте започнали?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Nov 22, 2007 12:03 am

Новият Хаус беше супер.
They finally got lupus!!!!!! 0_0
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 22, 2007 1:04 am

А за историята да ок съм да няма, обаче като ти сериала се казва "Как срещнах майка ти" и постоянно се обяснява за майката е тъпо за три сезона да не се е появила още.
Ако продължава да бъде най-силният ситком от последните години - не, няма да разберем скоро коя е майката.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Fri Nov 23, 2007 12:29 pm

Изгледах "Jericho" и определено ми хареса.Имаше доста малко бозави епизоди и държи в напрежение!

Сега ще гледам Вероника Марс,че тия мушмули от FOXLife няма да дават трети сезон скоро!
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 23, 2007 1:56 pm

Абе в Jericho си имаше бая бозичка. Ама въпреки това държеше в напрежение. :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 23, 2007 2:18 pm

Изключително оригинален нов епизод на CSI: Las Vegas, дотук 8ми сезон е просто убиец, почти няма слаб епизод.
Сара и Грисъм поскъсаха!
Това Е най-добрият криминален сериал ЕВЪР.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Fri Nov 23, 2007 3:09 pm

DELgado wrote:Абе в Jericho си имаше бая бозичка. Ама въпреки това държеше в напрежение. :lol:
Мда държи и се надявам новия сезон само от 7 епизода да е само напрежение!

Днеска няма Smallville и Supernatural - тъпо!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 23, 2007 3:22 pm

Абе те бяха решили да не правят втори сезон и добре че си промениха мнението. :roll: Поне да завършат историята. :wink:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Nov 24, 2007 12:37 am

Изгледах първи сезон на Battlestar Galactica. Не знам какво да мисля. От една страна - успя да ми задържи вниманието, така че го изгледах без много страдание. От друга... Ми зле е. Сетингът е готин, но историята е тъпа. Персонажите са много плоски, наивни и нереалистични - изобщо кат за подрастващи пубита са правени, особено с това нелепо "frack", което казват вместо да напопържат сосно, както си му е ред. Не успях да си харесам нито един - такава безлична и дразнеща паплач... Е, някои си имаха моментите, но не бяха кой знае колко много за съжаление.
Примерно много ме изкефи как Лий и Старбъкс си вкараха по една тупаница след като оная преспа с доктора.
От време на време историята е вързана не с бели, ми с розови чак конци, при това от онова ужасното курвенско розово, което се набива в очи. Смърди.
Веднага давам пресен пример - имаме пилотка цейлон, която е оставена да си щъка на спокойствие и да си върши безобразията, при положение, че вече се знае каква е и която по едно време се опитва безуспешно да си отнесе главата с пистолет. В следващите 5 минути, вместо да я свалят от длъжност и да се грижат за дупката в лицето й и хаосът в главата й, те я пращат на възможно най-важната мисия за момента, ВЪОРЪЖЕНА С ЯДРЕНА ГЛАВА, щото видите ли е единствената налична. Другите пилоти евентуално са прекалено заети с по-важни дейности като да си бият чекии някъде... ВТФ???
Това с боговете беше голяма досада - не стига че 40% от сериала е няква евтина религиозна пропагандна бълвоч, която ми лазеше по нервите (кое е по-лошо от гнусна, зле-играеща изрусена кучка? Отговор: гнусна, зле играеща изрусена CONSTANTLY PREACHING ABOUT GOD такава! БЛЯХ!), а накрая чак го избиха на нелепо фентъзи.
Стрелата на Аполон ще ни покаже пътят към Земята. Хау сайънтифик индийд. Ъъъ, аз сай-фай ли гледах наистина???
Музиката, по която Рольо приритва... Уел, единственото впечатление, което ми направи, беше благодарение на надписите (бях си пуснала субс за глухи, точно заради нея). Беше ебаси шоуто да слушам една и съща мелодия с различни субтитри гласящи "Playing insert-random-ridiculous-adjective symphonic music", в зависимост от ситуацията. Най якото беше "sympathetic". Sympathetic music. Казах ви че е яко. :lol:
Визията беше страхотна. Баси, с тия пари и с актьори като някои от тия можеха да направят чудеса...
Сезонът свърши с клифхенгър, ма нещо не ме трогна достатъчно, че веднага да налазя втори. Вместо това ще ида да поспя.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 24, 2007 1:37 am

На третия ред спрях да ти чета пробития хейтец, но все пак да ти кажа, че на мен и на Симеон не ни пука наистина, защото това Е най-якият сай-фай сериал в последните 5 години.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Nov 24, 2007 3:19 am

Amelia wrote:не стига че 40% от сериала е няква евтина религиозна пропагандна бълвоч
А останалите 60 % са политическа пропаганда!!!1