Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
В някои връзки не е равно на ежедневието на голяма част от жените. Като цяло модерните мацки в урбанистична среда смятат и то с основание че кефа от секса си им е част от правата.Morwen wrote:Остатък от петдесетте е разбирането, че е съвсем нормално да е такова и няма място за косене по тоя повод. Но иначе като факт си остава в някои връзки, признавам, не особено добри.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Carlos Mencia Stand Up Bit About Sex & Women
) Гениално е.
http://www.youtube.com/watch?v=vDI5mIdsj-w

http://www.youtube.com/watch?v=vDI5mIdsj-w
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Zeiss_optik
- Arcanist
Драгъне, модерните мацки не са от вчера - имам една... как да я наречем... позната, която преди 20 години беше най-секси мадамата, която някога съм виждал и живееше със самочувствието, че всички мъже са нейни. И наистина бяха. Но както - всички... в края на краищата - нито един. Скоро чукна 40, още не се е омъжила, вече й е късно да ражда... Тъжна картинка е да я видиш как гледа майките с деца по улиците.The Dragon wrote:В някои връзки не е равно на ежедневието на голяма част от жените. Като цяло модерните мацки в урбанистична среда смятат и то с основание че кефа от секса си им е част от правата.Morwen wrote:Остатък от петдесетте е разбирането, че е съвсем нормално да е такова и няма място за косене по тоя повод. Но иначе като факт си остава в някои връзки, признавам, не особено добри.
Присъединявам се към мнението на Морвен: ако действително това е най-гадния номер, който жена ти е погаждала - ти си направо за завиждане, бре!

- RRSunknown
- Elder God
- Zeiss_optik
- Arcanist
Ама те и старите ергени станаха модерни - и вече не са толкова глупави, че да налитат на стари моми. И те младото гонят 
А за моята позната не мога да кажа нито една недобра дума: има си изсквания, има си достойнство - и в никакъв случай старите моми от нейния калибър биха се повлекли с всекиго. Но за беля - почти всички мъже, отговарящи на предпочитанията им, отдавна са женени. Така че мацките, които твърде дълго са модерни, понякога плащат бая висока цена за това.

А за моята позната не мога да кажа нито една недобра дума: има си изсквания, има си достойнство - и в никакъв случай старите моми от нейния калибър биха се повлекли с всекиго. Но за беля - почти всички мъже, отговарящи на предпочитанията им, отдавна са женени. Така че мацките, които твърде дълго са модерни, понякога плащат бая висока цена за това.
- RRSunknown
- Elder God
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Абе подозирам от времето на бухалка по главата и в пещерата насам нищо значително не се е променило в отношенията между двата пола и целия размножителен процес, просто е все повече изпълнен с условности
Иначе да, като затриеш някое кроасанче от скайпа и ти си и оставил последно изречение, че не си струва времето отделено за въпросната после телефона тряя се смени

Еми "Кифла" звучи толкова... неелегантно ;р Но пък в някои случай просто не може да се обърне езика, еле при определен фйешън стилец, добре че рядко имам съприкосновение с подобни, освен на ескалатора в мола 

- ProxyFantasy
- Paragon