Page 20 of 22

Posted: Mon Dec 15, 2008 12:28 am
by Zee
Будче по лофжииски? :)

Posted: Mon Dec 15, 2008 9:41 am
by Xellos
Тва от "Ветрило" ли ти беше поръчката :mrgreen:

Posted: Mon Dec 15, 2008 10:33 am
by Marfa
Zee! :shock: мама му стара, права си! Image

Posted: Mon Dec 15, 2008 11:49 am
by thunder
Xellos wrote:Тва от "Ветрило" ли ти беше поръчката :mrgreen:
да

аз го разшифровах като будче по лъфжии(някаква буква между с и к)и

добре, че имаше бутче по ловджийски вътре, вместо написаното :)

Posted: Mon Dec 15, 2008 12:19 pm
by Xellos
то и сайта им е толкоз грамотен :mrgreen:

Posted: Mon Dec 15, 2008 12:32 pm
by Zee
Xellos wrote:то и сайта им е толкоз грамотен :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Нашият девиз е: "Храната е изкуство и ние искаме да станем част от нея."
При такъв девиз бих гледала на всичко, сготвено от тях, с опасения :lol:

Posted: Mon Dec 15, 2008 12:57 pm
by thunder
Всъщност е много яка храната там. А имат и обедно меню :)

Posted: Mon Dec 15, 2008 2:05 pm
by Marfa
Увековечих ги в блога си! :D

Posted: Mon Dec 15, 2008 2:24 pm
by Xellos
Ей ся си поръчах тамън ''дроб от риба треска''

Posted: Mon Dec 15, 2008 5:13 pm
by Marfa
Image

Posted: Mon Dec 15, 2008 5:23 pm
by Maledictus
ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА не може да е истина, него вярвам това бтв.

Posted: Mon Dec 15, 2008 5:44 pm
by Marfa

Posted: Mon Dec 15, 2008 6:38 pm
by tigermaster
След като видях будчето по лофжиски(?), се сетих за нещо друго:
Spoiler: show
В забързаното ни ежедневие и силната конкуренция в днешно време,трябва непрекъснато да се питаш кое не е добре, кое може да се подобри и да не се задоволяваш в постигнато досега. За нас едно заведение е преди всичко атмосфера - не е само кухня, не е само дизайн, не е само обслужването. Важни са също ароматът, звуците и комплексното съчетание и да се обедите в това може да посетите преоткрития ни ресторант „ТАБИЕТ” намиращ се в сърцето на кв.Лозенец. На 01.09.2007 г беше официалното откриване на новата му част, която е в съвременен стил с вариации на упадачна еклептика.Новия салон на ресторанта има 74 места и е смесица на стилове - преплитат се съвремения модерен стил плюс средиземноморски елементи с малко ардеко. Има и закрита тераса от 40 места,която е изцяло в средиземноморски стил, а затаявате дъх когато видите новата градина на ресторанта състояща се от 12 шатри в средиземноморски стил допълнени с модерни елементи и отличаващ се светлинен надпис ТАБИЕТ. Всичко това е премерено и добре съчетано - една концепция, една линия, която прониква във всеки елемент.
Великолепност, тъй да се каже. Прелест и красота...

Posted: Mon Dec 15, 2008 7:14 pm
by Marfa
Откъде е тва?! :o

Posted: Mon Dec 15, 2008 8:01 pm
by tigermaster
Marfa wrote:Откъде е тва?! :o
Видях го в друг форум. Обаче като чета страницата на ресторанти "Табиет", май са го разкарали. Не че от това са станали много по-грамотни, де...

http://www.tabiet.com/bgcontacts.html
Spoiler: show
Ще бъдете обслужени от професионалисти готови да угодят на вашите предпочитания и гастрономични нужди с качество на предлагания пакет услуги от семейна вечеря до грандиозна презентация или годишнина допълнени с творчески подход и фууд карвинг.
Все повече се убеждавам, че запетаите са хубаво нещо. А какво е фууд карвинг?