За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Oct 20, 2008 5:56 pm

PrivateRaio wrote:118 рън на Стратхолм и нема конче от барона.... ма аз съм упорит, ша го даде :twisted:
хахахахаха... те това ми оправи настроението за цял ден! дроп шанса на коня е по-малък от 0.1%, обаче все пак преди 2 години на Зенедар видях един от световно-неизвестна гилдия да препуска с баронския кон из Айрънфорч! някой из форумите бе изчислил даже, че трябват около 2400 ръна, така че твоето е едно добро начало, дерзай! :D

Ланис, ИЗОБЩО не съм разбрала, че и коланче си взела!! :shock: аз толкова бях щастлива, че ще заменя моето от Лъркъра в ССК най-сетне, че хич и не обърнах внимание каква бе съдбата на другото коланче :roll:

пък аз имам с Лийд ачийвмънт за 54 направени куести в Зангармарш с Лийд :lol: доста се посмях снощи, като ми го даде тържествено!

иначе ретри-паладините и дпс-уориърите в момента управляват, ама ще ви нърфнат!! редно си е! :evil:

пета на Илия е ЕГАТИ танка (с подходящия билд на собственика му, разбира се) :P аз, с моя дмж без задръжки пуцах по драконите без шанс да го застигна по агро... мисля да понаправим де що са ни останали групови куести за парти от 70-тки из Аутленда, че да си разчистим куест-логовете...

и Елейн, хайдеееееееее - чакаме те :)
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Oct 21, 2008 9:44 am

Ще, ще, 100%. То не е човешко това в момента.
Снощи танквах Конника, както съм си с 2Н чука, таман 5 пъти. Много го набутва тоя пръстен с аджилити :( 5 пъти падна, 1 метла още, друг пръстен и новия ми пет (неква ходеща тиква, направо отврат!) А с новия талант дето пълни кръв на партито направо не ми мръдна хелт бара :D Е, попето пееше де :oops: то без поп аз не мърдам 8-)

П.С. и при вас ли падат нон стоп инстанциите? снощи 2 часа гледах катринката как влизам в Стратхолм :( та се наложи да врътна една бърза Колонизация, е тъй, на крак :D

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Oct 21, 2008 10:23 am

Вярно ли е че след новия пач стабилността на зоните и сървърите се е върнала като в далечната 2004 година?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Oct 21, 2008 11:44 am

ми....ужас е :D
в неделя беше по-лесно да фармнеш примал, отколкото да логнеш с алт и да си пратиш по пощата. Често падат зона сърверите, инстанциите и райдовете. Често няма и ПвП :D Но бачкат момчетата, надявам се да се стабилизира тия дни :D

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Oct 22, 2008 8:44 am

Следващия пач:
Paladins
The epic ground mount is now available on the trainer at level 61, requiring 150 riding skill, and the non-epic mount learned.
Хах, знаех си аз, че ако почакам достатъчно дълго, ще си спестя 500 г и рънове на Стратхолм :lol: :lol: Не че ще сляза от кодото де, ама да стои в спелбуук-а, току-виж ми се наложило да впечатлявам някое гномче 8-) (те завалийките много се радват на светлини и злато :lol: )

А някой добър човек ще ми обясни ли каква е далаверата с тия ачийвмънти? Стана ми ясно, че дават точки за разни постижения, ама с тез точки какво се купува?

Хм, като гледах инскрипшъна - пак ще намажат туинковете от тях (после иди вярвай, че Близард не съпортват туинкс). На 15-ниво най на далавера са рогета и хънтъри, дето винаги са били върха на хранителната верига в 10-19 групата :cry:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Oct 22, 2008 11:56 am

Ачийвмънтите са си гъзарийка, един вид да знаеш аджеба колко от играта си покрил и да се фукаш. Някои дават и наградки - титла, табард и дракон албинос за яздене, по-нататък може би и още глезотии :D Ся, друго си е да си с титла " еди-кой-си, the Fishing Diplomat", някак по-значим ставаш. А и всяка жаба дет играе хорда си гризе ноктите от яд, че си ловил риба в Огримар , а те са те изпуснали :D

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Oct 22, 2008 12:03 pm

PrivateRaio wrote:Ачийвмънтите са си гъзарийка, един вид да знаеш аджеба колко от играта си покрил и да се фукаш. Някои дават и наградки - титла, табард и дракон албинос за яздене, по-нататък може би и още глезотии :D Ся, друго си е да си с титла " еди-кой-си, the Fishing Diplomat", някак по-значим ставаш. А и всяка жаба дет играе хорда си гризе ноктите от яд, че си ловил риба в Огримар , а те са те изпуснали :D
Къде в огримар вода бе? При mage trainer-a ли?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Oct 22, 2008 12:12 pm

Мне, при рибарите дето са до хънтърските трейнъри. Забравих как се казваше мястото, има един водопад там и под него езерце :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 22, 2008 12:19 pm

Уфф дано днеска пак не се проточи цел ден мейтенанса. :x
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Oct 22, 2008 1:04 pm

водопада, а и локвата пред first aid трейнера : :D
нали и хордата лови крокодилчето за рибарското дейли :D
пак там трябва да падат и супер имба новите риби - 1 в Огримар и 1 в Ирънфордж - ма досега с 500 уловки, не съм я хванал тая в ИФ :?

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Oct 22, 2008 6:01 pm

сега и на мене ми стана любопитно.. хайде, в Оргри знам гьола до мястото, дето си претопявам рудата, ама в Айрънфорч де ловиш риба, бре? :shock: то там само лава има!

аз пък нещо нямам нерви да обикалям стари инстанси и територии само заради ачийвмънтите... иначе ни разчистването на ЗГ ми е зачела играта, ни Молтън кор , ни БВЛ, ни нищо... е, от последните дни имам вече зачитане на разчистени МН, ВТ и ТК, ама не ми се губи време да ходя навсякъде отново... :roll:

иначе Инскрипшъна го вдигнах на 365 в деня, в който го взех, но на този скил всичко вече ми стана сиво и не ми дава точка... дори майнър-глифчетата от рисърча ми идват сиви, та вероятно чак в експанжъна ще ми дадат шанс да постигна по-големи професионални успехи :P
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 22, 2008 8:36 pm

В ИФ си има езерце най на север горем при лоците ай беха там ;)
пък и в басейнчето пред телепортите ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Oct 23, 2008 9:34 am

а и в лавата може май, поне така пише в wowhead.com. има коментари че са го хванали. цитат:

This in theroy Can be obtained in the lava As well
Last time i check lava in ironforge is indeed fishable

Edit:Confirmed
i caught him at the Great forge on my 8'th Cast..

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 23, 2008 12:24 pm

Хах, ше пробвам довечера лавата. Мое и да тествам скок там :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Oct 24, 2008 9:47 am

не е вярно, пробвах го вчера. не дава да се лови риба в лавата, може да е било бъг и да са го оправили.