- Spoiler: show

А всъщност сайтът е този: http://www.lostbulgaria.com/. Уникални снимки има!!

Moderator: Moridin
В сайт за споделяне. А някой ден и тази ще звърши вишо, на бас.Има6е едно мом4е което ми бе6е наи-добър приател мн го уважавах но после това уважение изведна6 премина в лубов . тои бе6е много обаркан по едно време за6тото го бяха наранили ужасно много и аз ж опитите си да му помогна го целунаь по4ти неволно но му казах 4е го оби4ам и тем подобни работи бе6е ни ьубаво но после ре6ихме да забравим за това но по4на една прекрита омраза след това . през това време на омраза аз страдаь много за6тото го оби4ах.След това един ден след ройдения му ден му казаь 4е миналия пат го оставиь да си отиде но този пат не и тогава след на6ата целувка аз испитах о6те по голяма оби4 кам него .Има6е няколко дена в които ние бяхме прекалено страстни и неразделни но там бе проблема 4е сме от един клас и никои не трябва6е да разбира и така и стана .. След това тои продалйи сас негожото грубо даржание кам мен и пак последва тази омраза от която сяка6 няма6е измакванепоследва цял месец на самота и на страдание от моя страна от негожите деиствия спрямо мен.. но аз тарпях само за6тото го оби4ах и не издарйаь и го целунах отново последва са6тото една страьотна седмица ...но една ве4ер се жра6тахме двамата и вале6е дажд и аз се опитах да го целуна а тои бе като камък ...не отварна на целувката ми..тогажа аз се обарнах и му казах 4е 6те доиде ден ж които 6те го наранят а аз 6те сам истински 6тастлива....след 3 седмици така и стана него го нараниха а аз бях много 6тастлива ... докато не ми званна тои и аз не мойаь да откайа да се видим и когато се видяхме аз бях много ло6а кам него казах му мн не6та и накрая не издарйаь и го целунах но днес осазнах с помо6та на 4ожека които го нарани и го промени вав без4увтвен( моята приятелка) 4е тои не ми е нуйен пове4е стига толкова не искам пове4е да страдам заради него краи това бе6е последното.... надяжам се ж скоро жреме да открия 4овека за мен ..... пожелажам ви вие никога да не попадате ж моята ситуация за6тото 6те останете без сарце и ду6а после и няма да разбере кога истинската лубож е до вас
![]()
![]()
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests