Не бях писал и влизал във форума от доста време. Но, както повечето от вас ми беше супер интересно да видя какво са направили с един от любимите ми фентъзи епоси (мн красиво звучи). И най-вече какви са коментарите на хора, които обичат жанра
Разбрах, че премиерата е в средата на април от един огромен билборд на Бродуей, почти до Тайм Скуеър. Казах си - това ми е познато от някъде и веднага включих.
Преди седмица отидох да гледам филм в МОЛ-а на Стамболийски. Паркирах на най-долния паркинг. Качих се с елеваторите и гледам реклама на Game of Thrones...
Брей... много пара явно се изсипва за реклама. След като гледах филма, видях, че бюджетът на първия сезон е 50-60 млн. долара....
Томчетата, издадени от Бард, съм ги чел преди доста време. Позабравил съм десетките линии за щастие. Дръпнах си първия епизод и му се насладих.
Определено ще гледам и следващите епизоди. Не съм фен на тв сериалите, но тук определено има огромен потенциал. Музиката или по-точно саунда не беше на ниво, но тук може и безплатното дърпане да е виновно, не съм го гледал в оригинал на тв-то и с пълните му капацитети. Шокиран съм как успяха толкова успешно да вкарат доста сюжетни линии в рамките на час. В първия момент се зачудих защо две минути от филма са посветени на слизане и катерене по стената.... Но явно е имало защо. При това успешно.
Героите, доста успешни като цяло. Браво на режисьора, според мен е имало много дубъли, за да се постигне съвършенство, а и самите герои доста са се вписали в образите. Кейтлин за мен си играе перфектно. Как очаквате да изглежда майка родила 4-5 деца... Може би трябваше да викнат Койна Русева, тя има доста и не изглежда лошо.
Много се радвам, че най-сетне започнаха да правят сериали/филми със сериозен бюджет по добрите епоси. Има много, ама много потенциал в това....
"Не знам дали се пропих, защото жена ми ме напусна, или жена ми ме напусна, защото се пропих",
Ben,
Leaving Las Vegas