Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
- Amos Trask
- Aes Sedai
Гледал съм го.
На Мел Брукс гледам всичко, което успея да докопам. Един от любимите ми е
To Be or Not to Be, който пък е римейк на едноименния филм от 1942
To Be or Not to Be. Всъщност оригинала още не съм го гледал, но смятам скоро да поправя тази грешка. 
На Мел Брукс гледам всичко, което успея да докопам. Един от любимите ми е
- armageddon
- Forsaken
На Седмица на европейското кино (в Пазарджик) успях да видя Лейди Зи на Дюлгеров и Реконструкция (http://www.imdb.com/title/tt0366943/).
Харесаха ми, признавам си, и съжалявам че не успях да гледам поне още няколко филма (и особено Алхимици и Конник наречен Смърт или нещо такова). Явно ще пада сериозно дирене скоро ...
Харесаха ми, признавам си, и съжалявам че не успях да гледам поне още няколко филма (и особено Алхимици и Конник наречен Смърт или нещо такова). Явно ще пада сериозно дирене скоро ...
- Amos Trask
- Aes Sedai
Аз напоследък станах голям фен на Ернст Любич, даже си дръпнах с и-магарето два филма, които ако пак не съм се объркал, все още ги няма в БГ нета(Heaven can wait и Design for living), които са чудесни, особено втория е ужасно забавен.
Сега гледам The General с Бъстър Кийтън...феноменален е този Бъстър.
Сега гледам The General с Бъстър Кийтън...феноменален е този Бъстър.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
Хихихихи...
"Генералът" управлява, Бъстър Кийтън е уникален! Един от най-добрите сайтове, посветен на нямото кино, нарежда този филм на първо място сред оцелелите съкровища от онази епоха (нали 80-90% от немите филми са изгубени, затова казвам оцелели
).
http://silentera.com/info/top100.html
А тия двата на Любич наистина ги няма тука.
А тия двата на Любич наистина ги няма тука.
Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
- armageddon
- Forsaken
FMA rulez!
Envy's teh one!
Аз пък изгледах Madlax и все още съм разкъсвана от противоречия. Защо трябваше да има 10 скучни епизода в началото и още 6 средно добри по средата, за да стигнат до интересната част. Това е флегматичност above all other. Но пък замисълът ми хареса много, също анимацията и музиката (най-вече ОР). Дори някъде дълбоко се замислям, дали пък да не се хвана и да дам още един шанс на Noir.
Envy's teh one!
Аз пък изгледах Madlax и все още съм разкъсвана от противоречия. Защо трябваше да има 10 скучни епизода в началото и още 6 средно добри по средата, за да стигнат до интересната част. Това е флегматичност above all other. Но пък замисълът ми хареса много, също анимацията и музиката (най-вече ОР). Дори някъде дълбоко се замислям, дали пък да не се хвана и да дам още един шанс на Noir.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Чак пък всеобщо, аз доколкото съм бил по разни форуми никак не е чак толкова голямо единодушието.Roland of Gilead wrote:Е зася по всеобщо мнение Ноар е в пъти по-качествен, но тъй кат не съм го гледал Мадлакса, не мога нищо да кажа. Мен Ноар ми е любим.
Това всеки ще ти го потвърди
Аз пък няма да го потвърдя, защото се отказах по средата.
Иначе сега се мъча с RahXephon. Обективно погледнато, трудно ми е да го критикувам, защото си личи, че е изпипан, но просто на емоционално ниво ме оставя почти напълно безразличен. Героите се мъчат, а аз се прозявам, дето се вика.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."