Най- опасното нещо, което сте правили???

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Aug 22, 2005 1:09 pm

Воланд, за какво ти е и чадър? Ще вземеш да го повредиш...:Р
Не, аз си мисля, че хората рядко, да не кажа никога не правят наистина опасни неща нарочно. Просто подценяват рисковете, надценяват себе си или нещо такова. И пак става по-скоро инцидент, нали...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Aug 22, 2005 2:08 pm

Хех, както в моя случай, просто не ми стискаше. Оттогава си знам, че съм бъзла и не бих направила нещо, за което не съм ДОСТА сигурна, че няма риск.

Но пък скокът с бънджи и високоскоростните влакчета по атракционните паркове са задължителни!

Честит ми 800 пост :twisted: :twisted: :twisted:!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Aug 22, 2005 2:24 pm

Честито:)
Това е било здрав разум, а не бъзливост, Елейн. Смелостта обикновено си има и цел, иначе е лудост.
I don't wanna die

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Aug 22, 2005 2:30 pm

Ми май, орязване края на кабел чиито друг край си е в контакта. Хуу че ножа с пластмасова дръжка та само острието получи две стопени дупки набързо.
Почти да сейм. Само че в моя случай използвах клещи... Както и да е де, получи се рядко красива високоволтова дъга, дупките по клещите могат да се видят и до ден днешен, а аз винаги изключвам нещата не само от контакта, ми направо пускам бушона. За секи случай:Р
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Aug 22, 2005 2:31 pm

Цел... или по-скоро оправдание винаги можеш да си намериш, това е най-лесното :roll:.

Еdit: По повод писанията за тока по-нагоре се присетих (не че има много общо :P) за паниката, която ме залива когато се налага да пържа нещо. То бива бива страх от горещо олио ама моето е пословично. Не мога нищо да изпържа без да съм си сложила скиорски ръкавици и очила и не седя на метър и половина от тигана, с дъъъълга бъркалка :oops: :oops: :oops:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Tue Aug 23, 2005 5:25 pm

Опасни неща дето съм правил - ами като малък съм се катерил по едни доста гадни и хлъзгави вълноломи по морето :P Както и няколко опита да си счупя врата с шейна :P Може би наскоро в Англия когато карах с голяма скорост по нанадолнището с колело по пътя къ Холт и на няколко пъти щях да си го отнеса от колите... Ама не успях, може би просто щото не ми пукаше 8-)
Иначе пак в Англия паднах от кола в движение с около 50-60 км в час, добре че бяхме на полето и че успях да падна първо на крака... За съжаление цайсите ми се строшиха на парчета :cry: Иначе не съм особенно рисков тип :roll:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

scion_of_storm
Merchant

Post by scion_of_storm » Tue Aug 23, 2005 10:08 pm

Elayne wrote:Цел... или по-скоро оправдание винаги можеш да си намериш, това е най-лесното :roll:.

Еdit: По повод писанията за тока по-нагоре се присетих (не че има много общо :P) за паниката, която ме залива когато се налага да пържа нещо. То бива бива страх от горещо олио ама моето е пословично. Не мога нищо да изпържа без да съм си сложила скиорски ръкавици и очила и не седя на метър и половина от тигана, с дъъъълга бъркалка :oops: :oops: :oops:.
ми то и аз съм така с бъркалката от време на време,ама без скиорските принадлежности :wink:

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sat Aug 27, 2005 8:31 pm

Morwen wrote: Не, аз си мисля, че хората рядко, да не кажа никога не правят наистина опасни неща нарочно. Просто подценяват рисковете, надценяват себе си или нещо такова. И пак става по-скоро инцидент, нали...
е, не съвсем :)
някой ги правят нарочно точно щот са опасни. Явно им харесва да живеят на ръба :)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Aug 27, 2005 10:23 pm

Най-опасното нещо? Ами на последния Панаир на книгата си изпуснах ключовете и се наведох спокойно да ги взема, забравяйки че РОЛАНД Е ЗАД МЕНЕ! :shock: :shock: :shock: Now that was a close one!
:shark:
Feel the summer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Aug 27, 2005 10:34 pm

Амос, с риск да разбия някви илюзии, което въобще не бих искала, разбира се, водиш крайно безопасен живот, явно...
някой ги правят нарочно точно щот са опасни. Явно им харесва да живеят на ръба
О, на всички им харесва. Но само ако се смятат за добри въжеиграчи. Имам предвид, ако се мятат за по-големи от риска, един вид.
Last edited by Morwen on Sat Aug 27, 2005 10:47 pm, edited 2 times in total.
I don't wanna die

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Aug 27, 2005 10:40 pm

Не съди за другите по себе си. 8-)
Feel the summer!

Surfer
Scholar

Post by Surfer » Sun Aug 28, 2005 1:32 am

На Слънчев бряг има(ше) една катераческа стена, но хората които я държат ги нямаше и аз реших че мога да се изкатеря без обезопасителна техника.Стана страшно като вече бях най-горе и ръцете ми почнаха да треперят.
В залата дето тренирах гимнастика имаше батут, ама нашия не беше вкопан в земята и при една серия в последният момет се хванах за едни желяза иначе падах по глава в/у една миниятюрна греда.
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Aug 28, 2005 12:19 pm

Amos Trask wrote:Най-опасното нещо? Ами на последния Панаир на книгата си изпуснах ключовете и се наведох спокойно да ги взема, забравяйки че РОЛАНД Е ЗАД МЕНЕ! :shock: :shock: :shock: Now that was a close one!
OMFG!
Boleshe li mnogo?
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Aug 28, 2005 2:03 pm

Не бе, нали казах, че се размина на косъм, ама като се сетя за случая още ме облива студена пот.

Опасността дебне! Дебне да поебне!
Feel the summer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Aug 28, 2005 4:45 pm

Амос, имам чувството, че прекаляваш с онези специализирани програми, които дават след полунощ... И що за тайтъл? :shock:
I don't wanna die