Да ви кажа, и ББ1 и ББ2 са правени за хора, които намират за смешни пърдящите възглавнички.
Виждам, че две страници сте се възмущавали и имате право.
Обаче народ, какво да го правиш, всеки го влече сеира, няма как, това си ни е направо в гените програмирано.
Няма да лъжа, гледала съм два епизода от това чудо.
Мисля, че повечето неща са роли, но ми е жал за този... бавноразвиващ се нещастник, който са го сложили там.
Намирам и интригите, които уж се завихрят там за изключително плиткоумнни и достойни за сапунен сериал.
Какъв сериал, в сапунките има по-интересни интриги, тези са направо жалки, но пък нали са правени за хора, които не могат да схванат по-длъжко изречение и се бъркат с многосричните думички.
Самото представяне си беше "шок и ужас".
То не бяха некоординирани изпълнения,(аз кзвам едно, приятелите и роднините друго) то не бяха опити за "слагане" от участниците, то не беше чудо.
Общото впечатление, с което останах след представянето беше, че са събрали банда дечурлига (от три до пет години), разменили са им мозъците с тези хора и са намалили умственият им капацитет с 3/4.
ВНИМАНИЕ!!!!
Редовното гледане на ББ води до нарушаване на ценностната система, общата култура, кошмари, загуба на дъх и изтеричен кикот/плач.
За да се избегнат подобни случки не пускайте телевизора си или най-добре го изхвърлете.