Help Jaime to win :)
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken
Re: Help Jaime to win :)
мързи ме мене повечеJaimeLannister wrote:следния линк http://84.242.141.138/participantList.php?uid=17#
Аз съм третият поред (Кирил Бозгунов)...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Абе ся се сетих, тия диваци бяха и при нас в Тракийския, ама хич не им обърнах голямо внимание
На сайта наистина може да се гласува през 20 минути... То всичко е доста лесно по тоя начин
Няма страшно Jaime цял форум е с тебе 

На сайта наистина може да се гласува през 20 минути... То всичко е доста лесно по тоя начин

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
- JaimeLannister
- Forsaken
Еми да, де, то добре, ама един тип миналата нощ направи към 400 точкиSyber wrote:Абе ся се сетих, тия диваци бяха и при нас в Тракийския, ама хич не им обърнах голямо внимание![]()
На сайта наистина може да се гласува през 20 минути... То всичко е доста лесно по тоя начинНяма страшно Jaime цял форум е с тебе

И взех да се притеснявам... :ПП