Миииии Сакура ми е много трогателна и миличка в грижите си за Саске. И мен ме дразнеше много в началото, ама сега си ме кефи.Borizmeiko wrote: Ще се съглася с тебе, само ако ми кажеш въобще каква е ролята на Сакура в това аниме. Тя романтичен интерес просто не може да бъде, защото и Наруто и Саске са на съвсем други вълни. Аз Сакура освен да циври и да се дърли със онази русата нинджа не съм я виждал.
Повече дразни само Акамару.....
Най-дразнещи аниме герои
- Borizmeiko
- Misting
Обаче за нищо друго не струва. Говорим все пак за шонен аниме където фокусът е за битки, тренировки, битки, подобряване, и от време на време за битки. Сакура поне за мене е placeholder character, клкото да се рзпишат създателите - "И момичетата могат да стават нинджи". Нещо като "token black man" в американските филми.
Аз пък съм бил фен на ХисокаXellos wrote:Уф леорио от хънтъра го бех забраил, мдам дълбоко тъп е. Ма пък там има поне Хисокаааа

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Явно си само wannabe снобка тогава./ме пък си харесва повечето тъпанари в Наруто по сантиментални причини. Дори Сакура и Саске.

Не че съм гледал Наруто, но просто не може да е от снобските неща.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Изпуснал съм "никога"-то преди "съм"Е, ти звучиш се едно съжаляваш! Хисока е да бест, само Киллуа го конкурира!

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Ми то и анимето стана ужасяващо зле като вкараха волейболаXellos wrote:Курапика бива мдаа. Уви хънтъра мангата е ужасяващо зле откак вкараха насекомите ;(. ужасно ;(

- Borizmeiko
- Misting
Хехе класацийки значи.
Ми на първо място (от тия, дето съм гледал) Флей от Гъндам Сийд-а. Почти всичкото Наруто без Рок Ли и Гаара, главния катил от Texhnolize - все очаквах да спре да се държи като зеленчук, ама не би.
Абел от Trinity Blood - не мой да стане Ваш от тва, колкото и да се опитваха да го направят, и така и не разбрах що се дърпаше толкова от избиването на вампири.
Ми на първо място (от тия, дето съм гледал) Флей от Гъндам Сийд-а. Почти всичкото Наруто без Рок Ли и Гаара, главния катил от Texhnolize - все очаквах да спре да се държи като зеленчук, ама не би.
Абел от Trinity Blood - не мой да стане Ваш от тва, колкото и да се опитваха да го направят, и така и не разбрах що се дърпаше толкова от избиването на вампири.
Elves dig rocket launchers.
Не се карайте, и двете патки са еднакво, и то много, дразнещи. Сеюто на Харухи направо я намразих покрай всичкия хайп за гласчето й.Borizmeiko wrote:Ако ще говориме за Харухи, то определено Микуро е по-досадната от двете. С такъв писклив гласец...стърже като тебишир върху дъска.

Нови попълнения към липса с дразнещите (сори, но се оказа, че без обобщения не става):
- Всички напълнолетни дебилчета, тупащи се по гърдите и хвалещи се наляво и надясно с "невероятния" си Ентелект, също така страдащи от мегаломания и желание да променят света. Примери Лайт от Death Note, Руруш от Code Geass. Все се чудя като са толкоз умни, защо я кьоравия късмет, я deus ex machina ги спасява през няколко епизода.
- Всички тийн героини, които се лигавят и се държат като петгодишни, само за да радват зрителите с педофилски наклонности. Примери - около 50% от всички аниме героини, alas.
- Оня третия главен герой от Twelve Kingdoms, Асано май се казваше.
- Spoiler: show
- Lacus (GS/GSD) - е то пък бива безгрешност и перфектност, но тя се олива. Само хабят гласа на Танака Рие за глупости.
- Хагу (Honey and Clover).
- Шизуру (Mai-HiME) - дразни ме все повече и повече с течение на времето и повторните гледания на някои епизоди от сериала.
- Knives (Trigun) -
- Spoiler: show
Last edited by Matrim on Thu Jan 04, 2007 7:17 pm, edited 1 time in total.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Само прикрий спойлърите тук-там.
Освен това Лакус е прекрасна
в съвършенството си и толкоз.
В Май-Химе най-дразнеща е онова розовокосото пищящо създание Шихо, брррр, май тя е най-дразнеща от всички героини взети заедно, които някога съм гледала.
Освен това Лакус е прекрасна

В Май-Химе най-дразнеща е онова розовокосото пищящо създание Шихо, брррр, май тя е най-дразнеща от всички героини взети заедно, които някога съм гледала.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around