Най-дразнещи аниме герои

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jan 02, 2007 1:14 am

Borizmeiko wrote: Ще се съглася с тебе, само ако ми кажеш въобще каква е ролята на Сакура в това аниме. Тя романтичен интерес просто не може да бъде, защото и Наруто и Саске са на съвсем други вълни. Аз Сакура освен да циври и да се дърли със онази русата нинджа не съм я виждал.
Повече дразни само Акамару.....
Миииии Сакура ми е много трогателна и миличка в грижите си за Саске. И мен ме дразнеше много в началото, ама сега си ме кефи.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Jan 02, 2007 5:58 am

Обаче за нищо друго не струва. Говорим все пак за шонен аниме където фокусът е за битки, тренировки, битки, подобряване, и от време на време за битки. Сакура поне за мене е placeholder character, клкото да се рзпишат създателите - "И момичетата могат да стават нинджи". Нещо като "token black man" в американските филми.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 02, 2007 10:17 am

Абе японската Дулсинея просто ;). И е с Розова коса ебати. Розова.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Tue Jan 02, 2007 10:33 am

Абе, вие така говорите, щото не знаете какво става като свършат гадните филъри - Сакура става по-мощна и от баба Цунаде, а това значи МОЩНА :lol:

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Jan 02, 2007 10:36 am

Xellos wrote:Уф леорио от хънтъра го бех забраил, мдам дълбоко тъп е. Ма пък там има поне Хисокаааа ;)
Аз пък съм бил фен на Хисока :? Така и не можах да го разбера.Иначе съм Курапика фенбой 8-)
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Killua
Ascendent

Post by Killua » Tue Jan 02, 2007 11:55 am

Darkling wrote: Аз пък съм бил фен на Хисока :? Така и не можах да го разбера.Иначе съм Курапика фенбой 8-)
Е, ти звучиш се едно съжаляваш! Хисока е да бест, само Киллуа го конкурира!
Ще се съглася, Сакура е "дълбоко тъп" герой, както и самият Наруто прочее.
shadow dance nikoga ne luje

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Jan 02, 2007 12:01 pm

/ме пък си харесва повечето тъпанари в Наруто по сантиментални причини. Дори Сакура и Саске.
Явно си само wannabe снобка тогава. :)
Не че съм гледал Наруто, но просто не може да е от снобските неща.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Jan 02, 2007 9:01 pm

Е, ти звучиш се едно съжаляваш! Хисока е да бест, само Киллуа го конкурира! 8-)
Изпуснал съм "никога"-то преди "съм" :wink:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 02, 2007 9:25 pm

:P мдам не е хубаво човек да се изпуска ;р Е Хисока е болен писхопат кво да му разбираш :mrgreen:. Курапика бива мдаа. Уви хънтъра мангата е ужасяващо зле откак вкараха насекомите ;(. ужасно ;(
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Jan 02, 2007 10:23 pm

Xellos wrote:Курапика бива мдаа. Уви хънтъра мангата е ужасяващо зле откак вкараха насекомите ;(. ужасно ;(
Ми то и анимето стана ужасяващо зле като вкараха волейбола :roll:

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Jan 03, 2007 8:17 pm

Народна топка, да си имаме уваженьето :mrgreen:
Мда, дразнещи герои още - онази главна героиня-досада Сузумия Харухи нещо си от едноименното аниме :? така и не ми харесаха - нито филмчето, нито тя.
shadow dance nikoga ne luje

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Thu Jan 04, 2007 5:47 am

Ако ще говориме за Харухи, то определено Микуро е по-досадната от двете. С такъв писклив гласец...стърже като тебишир върху дъска.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Thu Jan 04, 2007 9:48 am

Хехе класацийки значи.
Ми на първо място (от тия, дето съм гледал) Флей от Гъндам Сийд-а. Почти всичкото Наруто без Рок Ли и Гаара, главния катил от Texhnolize - все очаквах да спре да се държи като зеленчук, ама не би.
Абел от Trinity Blood - не мой да стане Ваш от тва, колкото и да се опитваха да го направят, и така и не разбрах що се дърпаше толкова от избиването на вампири.
Elves dig rocket launchers.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Jan 04, 2007 7:07 pm

Borizmeiko wrote:Ако ще говориме за Харухи, то определено Микуро е по-досадната от двете. С такъв писклив гласец...стърже като тебишир върху дъска.
Не се карайте, и двете патки са еднакво, и то много, дразнещи. Сеюто на Харухи направо я намразих покрай всичкия хайп за гласчето й. :lol:

Нови попълнения към липса с дразнещите (сори, но се оказа, че без обобщения не става):

- Всички напълнолетни дебилчета, тупащи се по гърдите и хвалещи се наляво и надясно с "невероятния" си Ентелект, също така страдащи от мегаломания и желание да променят света. Примери Лайт от Death Note, Руруш от Code Geass. Все се чудя като са толкоз умни, защо я кьоравия късмет, я deus ex machina ги спасява през няколко епизода.
- Всички тийн героини, които се лигавят и се държат като петгодишни, само за да радват зрителите с педофилски наклонности. Примери - около 50% от всички аниме героини, alas.
- Оня третия главен герой от Twelve Kingdoms, Асано май се казваше.
Spoiler: show
Ей тоя пич толкова епизоди така и не реши какво да прави, нито пък стана ясно за какво се бори. Добре че го убиха, но твърде късно.
- Онова пеещото с розовата коса от Rah'Xephon.
- Lacus (GS/GSD) - е то пък бива безгрешност и перфектност, но тя се олива. Само хабят гласа на Танака Рие за глупости.
- Хагу (Honey and Clover).
- Шизуру (Mai-HiME) - дразни ме все повече и повече с течение на времето и повторните гледания на някои епизоди от сериала.
- Knives (Trigun) -
Spoiler: show
тоя шмульо да е бос на Легато? Ебаси...
Last edited by Matrim on Thu Jan 04, 2007 7:17 pm, edited 1 time in total.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jan 04, 2007 7:10 pm

Само прикрий спойлърите тук-там.

Освен това Лакус е прекрасна :) в съвършенството си и толкоз.
В Май-Химе най-дразнеща е онова розовокосото пищящо създание Шихо, брррр, май тя е най-дразнеща от всички героини взети заедно, които някога съм гледала.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around