World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 22, 2006 11:34 am

хроника на събитията от тази нощ :D

снощи се позабавлявах доста :) първо ходих до BWL да сготвя малко фласки... забавното беше, че ходих сама :) моята Сиси направи рейд и отиде да похапне, а аз хукнах към инстанса :) естествено, първо се загубих и не можах да открия лабораторията, но после се върнах в началото му и реших да съм по-методична :)
вече не само мога спокойно да я намеря, но и гид да бъда за инстанса 8-)
излишно е да казвам, че поседях на трона на Нефариан :P

по-големия купон беше после - телепортирах се в Айрънфорч и на един от нашите му хрумна идеята да направим рейд за МС - да фармим траш-мобове за банката... :twisted:
само мухата ни трябваше и за нула време събрахме 10 човека-ентусиасти-самоубийци :lol: то беше пределно ясно, че няма да съберем нужните 40 човека, но се надявахме на поне 25, че да минем първите сто метра :lol:
е, събрахме 19, но поне в това число бяха и всичките ни 3-ма офицери на гилдията, че после гилд-мастъра да не ни набива канчетата, че правим глупости през главата му :) съответно - обявихме го за официален гилд-рейд, включихме си CTRA, накацахме в Team Speak-a, където вече дънеше здрава метъл-музика за вдигане на адреналина, сипахме си по чаша вино и скочихме в мелето :lol: (по това време някъде и гилд-мастъра се появи и се присъедини към купона)

резултата - избихме мобовете в половината инстанс без wipe!! :shock:
играехме, сякаш сме безсмъртни! чудя се кога успяхме да придобием тази арогантност по отношение на енд-гейм-инстансите, но определено помага :wink: някъде към 2 през нощта се уморихме, поздравихме се за купона и успешното мероприятие, пожелахме си лека нощ и ритуално се самоубихме :lol: не можеше то така - без wipe! :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Feb 22, 2006 10:19 pm

Таис, мила :)
Напомняш ми на мен по времето, когато бях решил да класирам не световно по стар- крафт и се мъчех да играя по 20 игри на ден :)
Накрая ми се опичаше мозъка и се психирах яко.
Ама си имаше и добрата страна (питам се каква ли е тя?)
И така...
Внимавай с пристрастяването :П
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Feb 23, 2006 9:44 am

дам,голямозло изобретение е тая игричка:)))щом и аз зех съботаа и неделя нищо друго да не правя,а само дебна гаджето да зачезне нанякъде че да окупирам pc-то...ама поне вече сам на другия континент
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Feb 23, 2006 10:55 am

ееех, Jaime, късничко е вече за не-пристрастяване :)
пък и аз както се отдавам на всяка каузата, която ме е грабнала, шанса ми е нулев... :) но Вов-а си е наркотик.. и добре, че във вторник поех свръх-доза, че да мога и снощи, че и днес да изкарам без да играя :lol: не за друго, ами защото Боби правят МС и гилдията му има нужда от него...

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Mar 07, 2006 11:29 am

Наркомани такива, взимайте пример от мен, аз ама изобщо не съм пристрастен - когато съм на работа - не играя!!!
Не мое да мъмриш, брат!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Mar 07, 2006 1:57 pm

това е защото не си намерил игра, която да можеш да играеш и от работата :)

или може би защото нямаш компютър там :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 07, 2006 5:31 pm

абе ако имаше възможност и там би играл, ама не може... там е място да се разглеждат форуми за пачовете, дето предстоят в играта :D

а аз нещо съм се изнервила... омръзна ми да не печеля айтема, който ми е нужен, защото не ми върви зара :( снощи предпочетох да ловя риба, вместо да бия Домо... а днес може би ще покуестя в Силитус, вместо да wipe-вам в AQ 20 - нашите там ще ходят...
имам нужда от по-добра екипировка и ново предизвикателство... искам да ходя до Ониксия и да правя 5-човека ЗГ :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 09, 2006 11:36 am

все едно слушам за себе си като играя puzzlepirates :)

поне е безплатно :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 10, 2006 10:47 am

да се похваля - спечелих състезанието по риболов в Танарис, което гилдията организира :D за един час хванах 15 парчета Stonescale Eel! :D
един от участниците е направил няколко шота на събитието и на един от тях по случайност съм хваната и аз в профил и в рибарското ми облекло 8-)

http://www.grafik-zonen.dk/aos/upload/S ... 0Catch.jpg

не съм ли секси, а? А? :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 10, 2006 11:20 am

Таис, хвърлям му по едно око на тоя топик отвреме-навреме, не че очаквам нещо да разбера, но винаги оставам меко казано шокирана от степента ти (ви) на зарибяване :shock:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Mar 10, 2006 11:32 am

Ей, ей, без провокативни коментари! :roll: :P :twisted:
В крайна сметка толкоз много странни думи най-малкото звучат cool :D да не говорим за секси снимките :P :mrgreen: доста си прилича бтв :twisted: 8-)
Last edited by Moridin on Fri Mar 10, 2006 12:13 pm, edited 2 times in total.
This is it. Ground zero.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 10, 2006 11:33 am

хехехе...
ама защо се учудваш - че това е цял един огромен приказен свят, много жив, вече пренаселен с истински хора от цяла Европа, където можеш да живееш паралелен живот, такъв какъвто си мечтал като дете - да владееш магии, да летиш на грифон, да убиваш дракони и какво ли още не :D Близард са се постарали да се усещат нещата много истински и ако си човек, като мен, дето скача с двата крака, когато му се предлага някакво предизвикателство, че и живот във фентъзи свят, хич нямаше да се чудиш :wink: а и тук не просто четеш някакво фентъзи, тук ти участваш в събитията, на моменти - ги създаваш... има голяма тръпка в това, повярвай ми :D
Last edited by Tais on Fri Mar 10, 2006 11:38 am, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 10, 2006 11:36 am

Жоро, ама какви провокации, аз съвсем миличко такова :roll: :mrgreen:.

Таис, какво ли се чудя и аз, степента ми на нездравословно количество гледане на аниме е достатъчно висока, за да разбера почти всяка мания. Просто честотата на непознати думи :) ми се видя височка, та се включих от любопитство.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Mar 13, 2006 9:34 am

елайне,много си е зарибяващо вервай ми,особено докато качваш левели в началото:)))ама,таис,вие как си разделяте времето кой кога да играе че при нас голямо дрaчене пада:))))
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Mar 13, 2006 10:56 am

ами съобразяваме графиците си с тези на гилд-рейдовете ни в големите инстанси :) а когато съвпадат и гилдията на Боби влиза да прави Молтън кор - играе той, защото там се трупа ДКП, а лют-системата на нашата гилдия е на чистия шанс и за мен не е фатално да пропусна рейд...

бързам да се похваля :D
от снощи магьосницата Таис е една горда притежателка на Azuresong Mageblade ( http://www.thottbot.com/?i=37329 ) 8-)

срам ме е да си призная, че точно снощи бях най-разхайтения мейдж - както никога :lol: 1.влезнах 30 минути слез започване на рейда, защото Зенедар беше фул и трябваше да чакам над 390 човека да се изнесат, че да се намърдам и аз, 2.правих среден демидж, защото беше безсмислено да си включвам дмж-метъра (другите магета вече бяха доста дръпнали напред), а обичайно той ме концентрира силно, за да съм първа сред магетата... 3.ударих го на веселба и закачки с останалите, а и нищо не падаше за магета през цялото време (снощи при нас беше вечер на прийстовете)...
когато тръгнахме за Големаг, уиспърнах на гийлд-мастъра "Сега ако вземе да падне Мейдж-блейда и аз взема, че го спечеля, няма да се разсърдя хич"... когато падна точно той, аз направо си глътнах езика... а бяхме 8 магета и 2 уарлока... ролнах 87 и си викам "абсурд! никакъв шанс!" и едва, когато видях в чата да ме поздравяват за придобивката, тръгнах бясно да скролирам нагоре по резултатите от заровете...
та така - сега ми трябва офф-хенд и колкото да не ми се иска, ще трябва да правя репутация с Алтерак :(

ах, да, имам още нещо с което да се похваля - направих рибарския куест и вече мога да се добутам до 300 скийлс на фишинга :)

имам и още 2 нови придобивки - изгриндих си в Desolace въдица - Big Iron Fishing Pole ( http://www.thottbot.com/?i=2950 ), а също и нещо вече мноооого ценно - дропна ми рецептата за Greater Nature Protection Potion ( http://www.thottbot.com/?i=26566 ), научих я и вече съм готова за AQ :D