Престиж
Уф я поименно че да не сгафим 
Рол
Аз
Ланис
Регса
Елейн
Никола
Рандъм
Пъгсли
шайхири
Mor
Килуа
Ян и Гибли - може би

Рол
Аз
Ланис
Регса
Елейн
Никола
Рандъм
Пъгсли
шайхири
Mor
Килуа
Ян и Гибли - може би
Last edited by Xellos on Thu Jan 11, 2007 4:50 pm, edited 4 times in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
?shayhiri wrote:Аз не ща. Гледах го два пъти вече, ни моъ повече.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мерси, Рол!
Закъде без мен, бре? Там съм.
Закъде без мен, бре? Там съм.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Може би с Гибли ще се присъединим.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
updeitnah
и пак.
ян и гиб само още висят.
утре към 16;00 ше мина от там да взема билетите сигурно ма все пак преди това ако има някой да си каже че иска.
ян и гиб само още висят.
утре към 16;00 ше мина от там да взема билетите сигурно ма все пак преди това ако има някой да си каже че иска.
Бе то дано да е от 8 прожекцията верно