The Witcher
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
Първоначално зареждане около 10 сек. Повторно зареждане на местност под секунда. Зареждане на малка местност/къща - под 3 секунди и играта върви мноооого по добре и по-мазно.
Лично мнение: Почнах масовия дефект и определено Witcher-a е РПГ-то на годината.
Лично мнение: Почнах масовия дефект и определено Witcher-a е РПГ-то на годината.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Защото нямам ейлиънуеър комп 
А аз, забележи, изобщо не съм тръгнал да твърдя, че Мас Ефектът е по-добър. Просто едва ли може човек да е обективен точно тая година, без да ги е играл и двете. Мен Уичърът ми е задължителен за неопределеното бъдеще, когато се сдобия с машина за целта.

А аз, забележи, изобщо не съм тръгнал да твърдя, че Мас Ефектът е по-добър. Просто едва ли може човек да е обективен точно тая година, без да ги е играл и двете. Мен Уичърът ми е задължителен за неопределеното бъдеще, когато се сдобия с машина за целта.
And you can't dance with a devil on your back...
Симо, въобще не ти трябва ейлиънуеър машина, на моята с 1ГБ Рам и 7900ГТ се държеше прекрасно, освен пробитите скапани лоудинги, който искрено се надявам сега да са оправени.
Иначе съм съгласен с Даниел за рпг-то на годината, друг е въпросът, че ако е играл един час едва ли му е меродавно мнението, защото Мас Ефект специално МНОГО се изменя от един момент натам. И не желая да бъда разбиран погрешно - Мас Ефект МАЧКА, просто това е ОЩЕ ПО-голямо, от което печелим само ние.
Иначе съм съгласен с Даниел за рпг-то на годината, друг е въпросът, че ако е играл един час едва ли му е меродавно мнението, защото Мас Ефект специално МНОГО се изменя от един момент натам. И не желая да бъда разбиран погрешно - Мас Ефект МАЧКА, просто това е ОЩЕ ПО-голямо, от което печелим само ние.
Току-що тествах и на моята вече стара машина с 1ГБ РАМ има огромна и осезаема промяна с лоуда и сейва и доколкото разбирам аутосейвът винаги е премахнат или поне е на 4-5 лоуда. Прекарах 15 мин влизане и излизане от зони/къщи и просто мога да кажа само едно ЕВАЛА на пичовете, мен поне ме печелят обратно за каузата, само да свърша Асасин'с Крийда.
- RRSunknown
- Elder God
Пълна заблуда е че ти трябва супер компютър за Уичъра. Върви в пъти по добре от всички други игри напоследък които се мъчих да играя включително Bioshok. Единствения проблем беше , но го оправиха, бааааавния loading при влизане и излизане в къщи или терени. За мене е 100 % по - добра оферта от Mass effect само заради простия факт че ти предлага нещо различно. Mass effect бие категорично с графика и диалози но Уичъра предлага много по- добра история /сетинг на света. Че може да става сравнение може да твърди само този който не е изиграл Уичъра ами само го е пощъкал малко в началото и се е отказал след 2-3 часа. Много по- нататък се развива същинската част на играта. За мен лично и боя е по- добре направен, и системата на скиловете, в часта с алхимията можеш да се загубиш, отделно и миниигрите които са в пъти по- добри от тези в МЕ.
- RRSunknown
- Elder God
Повече съм гледал как играе един приятел + клипчета И ревюта по нета. Не съм казал никъде че ME не е велика игра. Просто не е мой тип.
Определено бих я изиграл когато си взема бокс но не бих си го купил заради нея- схващаш разликата предполагам. Не че и заради Уичъра бих си взел, не ме разбирай погрешно