Christmas Chat
One of the few wise things in your otherwise empty and listless life, I gather...AlDim wrote:...I'll just walk away and pretend I didn't see anything...
Без демагогия, моля. Опитваш се да ме вкараш в бисексуална връзка, при това с ОНУЙ, докато на теб всичко си ти е на 6. Що не направим семейство тримата с Алексис кат си толкова оупънмайндед, а?Amelia wrote:И ето как мъжкото чувство за собственост разваля една наистина красива любов...
Last edited by Roland on Mon Dec 10, 2007 6:30 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Тц, тц, не мое си едитне поста спокойно човек...
"п.п. В краен случай аз правя децата, Христина готви, а на Симеончо поверяваме магическо детство."
"п.п. В краен случай аз правя децата, Христина готви, а на Симеончо поверяваме магическо детство."
Сори, бате, предпочитам Христина.Що не направим семейство тримата с Алексис кат си толкова оупънмайндед, а?
Last edited by AlDim on Mon Dec 10, 2007 6:31 pm, edited 1 time in total.
Дала съм обет да стоя с тази картинка докато излезе пилотния епизод на новия Скинс. Сори!
Рольо, тия деца само на мен ли ще ми ги правиш??? Бтв Алексис със сигурност ще иска да й правиш яои сценки с някого. Не е ли по-добре да сме си ние тримата със Сашко, като вие двамата имате пълната свобода да си правите каквото поискате???
edit: Да, ама не иска деца. Освен това аз искам да съм специална, а не просто поредната бройка.
edit 2: A като ме дадете на шайхири, вие кво - ще се бодвате взаимно????

Рольо, тия деца само на мен ли ще ми ги правиш??? Бтв Алексис със сигурност ще иска да й правиш яои сценки с някого. Не е ли по-добре да сме си ние тримата със Сашко, като вие двамата имате пълната свобода да си правите каквото поискате???
edit: Да, ама не иска деца. Освен това аз искам да съм специална, а не просто поредната бройка.

edit 2: A като ме дадете на шайхири, вие кво - ще се бодвате взаимно????
Last edited by Amelia on Mon Dec 10, 2007 6:40 pm, edited 1 time in total.
Можеш да му се маскираш по различен начин и така ше му поддържаш фетиша за разнообразие. Примерно ше се анорексираш и изрусиш, после ше напълнееш и ше се обръснеш гола глава, и така 
А иначе без теб вероятно ще се отдадем на, цитирам, throwing ourselves into meaningless sex wherevere the opportunity arises...

А иначе без теб вероятно ще се отдадем на, цитирам, throwing ourselves into meaningless sex wherevere the opportunity arises...
Last edited by Roland on Mon Dec 10, 2007 6:40 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
И защо да си давам тоя зор?
edit: Виж, да съм последната бройка ще е лесно. Просто трябва да изровя онези ръждясалите неща за мерене на ширина... Как им беше името...
edit: Виж, да съм последната бройка ще е лесно. Просто трябва да изровя онези ръждясалите неща за мерене на ширина... Как им беше името...
Last edited by Amelia on Mon Dec 10, 2007 6:42 pm, edited 1 time in total.