С това съм дословно съгласен. Но как го комбинираш с:Аз не отричам че тези работи съществуват – не съм сляп и, в повечето случаи, не съм и идиот, така че не мога да отрека нещо, което е пред мен. Но аз ОТКАЗВАМ да съм част от това нещо, а и не съм само аз.
Не, остави, това е тъпа провокация, аз най-добре знам как на човек собственото му мнение се избирстря в процеса на такива разговори. Истината за мен обаче се съсредоточава в това, което каза Регса - погледни си през прозореца. Този текст е писан за целия свят и важи за целия свят. В много отношения - двойно за нас в България. И това, че някои хора се бунтуват срещу целия пандемониум, не променя с нищо истината.Не, това не се отнася занас в България. Мога да му съчувствам за загубата на жена му, но това просто не са нашите проблеми - това са техните.
Към целия този разговор нямам много какво да добавя, всичко, което мога да кажа, го е казала Марфа. Истината е такава и няма смисъл да си затваряме очите за нея.
Иначе статията наистина е много добра, много точна и много добре написана. Но за мен най-красивото в нея беше:
Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.