The Dark Knight
И аз съм за новите:) Не само защото Бъртън го е правил(а аз съм му фен), а и заради реализма(както споменах по-рано). Просто, много по реалистично е да имаш психар, който изгелжда точно така, както много по-реалистично е описана и екипировката във филма:) Просто , лично за мен, новия батма(на надявам се и втората му част сега) е класи над първия, като изпълнение. Но като сюжет - всеки за себе си се разглежда;)
Доста силно се надявам и аз на последното. Засега на ниво трейлър изглежда като да е така. Пък и разчитам на Нолън.Moridin wrote:viewtopic.php?t=2821
то всъщност май повечето бяха с нас ;р
Ениуей, очаквам Дарк Найта да е поне два пъти по-добър от Бегинса, иначе ЩЕ съм разочарован

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- VenomPlague
- E'lir
Трябва да им се признае обаче, че правят невероятни постери за филма. Ето го и последния.
А иначе на много места четох, че е по-добър от Началото, но ще я видим тая работа
.
А иначе на много места четох, че е по-добър от Началото, но ще я видим тая работа

Знаех си, че след време аватарът ми ще стане отново актуален 

Новият филм има една от най-мощните viral кампании...Смята се, че не е имало филм до сега, който така да е подготвял публиката. Това вече не знам дали е така, но е факт, че Marketing екипа е много, много добър...VenomPlague wrote:Трябва да им се признае обаче, че правят невероятни постери за филма. Ето го и последния.
А иначе на много места четох, че е по-добър от Началото, но ще я видим тая работа.
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Не мога да се въздържа да не го пусна тук. Откакто видях новото лице на Joker-a все се сещам за този любим разказ.
http://sf.bgway.com/autors/h/F_Paul_Wilson/Dterapy.htm
http://sf.bgway.com/autors/h/F_Paul_Wilson/Dterapy.htm
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Не мога да спра да мисля за филма. Ако на някой му попаднат аватари с Джокера - ЛС моля или директно като атачмънт на el_magico@mail.bg Все още търсим идеалния. Мерси предварително.
- VenomPlague
- E'lir
Докато чакаме първите отзиви, реших да пусна последния трейлър:
http://video.yahoo.com/watch/3096690/8812433
Инжой
http://video.yahoo.com/watch/3096690/8812433
Инжой

Знаех си, че след време аватарът ми ще стане отново актуален 

Доволен съм. Много. Благодаря още веднъж на Адриана от все сърце, чак сега се прибирам, за това се забавих, Младост е една малка приказка:).
Единственото нещо, за което със сигурност няма да има две мнения - Хийт е просто началото и краят на почти всеки един филмов злодей, които сте гледали или някога ще гледате. Номерцата, които Джокерът успява да извърти в този филм почти скриват топката на героя на Кевин Спейси от Седем.
Сценарият е доста..."богат" на неща, които се случват, така че 2 часа и 30 минути не би трябвало дори да се усетят, аз поне не ги усетих. Хареса ми, че второстепенните персонажи имат много повече скрийн тайм от предния филм. Бозичката е много малко, за съжаление обаче е струпана на самия край.
Оценка няма да пиша, защото не мога да съм обективен, когато става въпрос за Батман и Нолън, колкото и да ми се иска. Единствената ми наистина сериозна забележка е, че филмът на няколко момента изпусна възможността да бъде и ОЩЕ по-мрачен, за да ме спечели напълно. Уви трябва си старият маркетинг и проклетите още по-стари приходи, предполагам. Батман-а, такъв какъвто аз го искам мисля, че е просто непродаваем.
Единственото нещо, за което със сигурност няма да има две мнения - Хийт е просто началото и краят на почти всеки един филмов злодей, които сте гледали или някога ще гледате. Номерцата, които Джокерът успява да извърти в този филм почти скриват топката на героя на Кевин Спейси от Седем.
Сценарият е доста..."богат" на неща, които се случват, така че 2 часа и 30 минути не би трябвало дори да се усетят, аз поне не ги усетих. Хареса ми, че второстепенните персонажи имат много повече скрийн тайм от предния филм. Бозичката е много малко, за съжаление обаче е струпана на самия край.
Оценка няма да пиша, защото не мога да съм обективен, когато става въпрос за Батман и Нолън, колкото и да ми се иска. Единствената ми наистина сериозна забележка е, че филмът на няколко момента изпусна възможността да бъде и ОЩЕ по-мрачен, за да ме спечели напълно. Уви трябва си старият маркетинг и проклетите още по-стари приходи, предполагам. Батман-а, такъв какъвто аз го искам мисля, че е просто непродаваем.
- The Dragon
- Elder God
Основният проблем не е дървената игра на Бейл, така жизнерадостния и цветен жокер изпъква още по ярко. Проблема не е и че мацката е в пъти по-грозна от предишния филм. Факта че, екшън сцените са заснети зле, също не пречи. Основният проблем на филма са последните 20 минути, където Нолан успява да го принизи от най-добрата комиксова адаптация и един от най-добрите филми на декадата, до просто един страхотен филм. Бахти, защо не е имал достатъчно ташаци, че за заснеме истинския финал?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.