Сага за седемте слънца - We love you Boby!
- Lubimetz13
- Mistborn
Дем, разчитам на теб, не ме предавай - срам, не срам, на мен поне ще можеш да кажеш :Р Ако държиш на моите позиции по въпроса, за да сверяваш крайните резултати с тях, те са следните:
1. Ашмодеан е умрял от свръхдоза, а всичките превземки от сорта на "О, не, ти ли?" са вследствие на особено реалистични халюцинации - човекът си е мислел, че вижда Хари Потър с насочен към него гранатомет. Но всъщност, както споменах, за всичко е виновно количеството погълнат морфин.
2. Моарейн е жива, но стигнала края на света, в опит да затвори Последния Прозорец от тази страна на стената, за да не става течение, губи равновесие, пада и остава инвалид за цял живот. В 27-а книга Том разбира и решава, че дори наследството на дома Дамодред няма да го прикове към старата трудноподвижна чанта, и губи интерес.
А Джордан накрая ще страда при всяко положение, и дори смъртта на Нинив няма да може да го спаси от праведния фенски гняв, вярвайте ми...
edit: Regsa, не се срамувай! Гордей се с невинността и чистотата си :))
1. Ашмодеан е умрял от свръхдоза, а всичките превземки от сорта на "О, не, ти ли?" са вследствие на особено реалистични халюцинации - човекът си е мислел, че вижда Хари Потър с насочен към него гранатомет. Но всъщност, както споменах, за всичко е виновно количеството погълнат морфин.
2. Моарейн е жива, но стигнала края на света, в опит да затвори Последния Прозорец от тази страна на стената, за да не става течение, губи равновесие, пада и остава инвалид за цял живот. В 27-а книга Том разбира и решава, че дори наследството на дома Дамодред няма да го прикове към старата трудноподвижна чанта, и губи интерес.
А Джордан накрая ще страда при всяко положение, и дори смъртта на Нинив няма да може да го спаси от праведния фенски гняв, вярвайте ми...
edit: Regsa, не се срамувай! Гордей се с невинността и чистотата си :))
Last edited by Lubimetz13 on Thu Jun 24, 2004 10:40 am, edited 1 time in total.
- JaimeLannister
- Forsaken
Според мен няма защо да се срамуваш.Regsa wrote:Това тука е един много излишен пост, ама не мога да се сдържа да не попитам: Абе, само аз ли от всички тук присъстващи не съм чела "Колелото"? *
И наистина ли се налага да ида в ъгъла и да се срамувам от себе си неограничено дълго време?
* Поправка - прочетих първия том, но в знак на протест срещу необосновано дългите и леко безсмислени книги не продължих по-нататък.

Обаче и на мен ми става любопитно. Почти всички присъстващи говорят за Колелото (щях да кажа плюят, но нали съм си толерантен:) ), но всички ли са го чели? И защо, след като всички го плю..., така де, говорят за него, всички го четат?

[quote="JaimeLannister Почти всички присъстващи говорят за Колелото (щях да кажа плюят, но нали съм си толерантен:) ), но всички ли са го чели? И защо, след като всички го плю..., така де, говорят за него, всички го четат?
[/quote]
Щото отдавна сме се хванали и ве че е късно да се пускаме. Пък и допреди 2 тома хорото си беше готино

Щото отдавна сме се хванали и ве че е късно да се пускаме. Пък и допреди 2 тома хорото си беше готино

- JaimeLannister
- Forsaken
купих си 2-та книга - Гневът на хидрогите, така че предполагам скоро ще мога да си обновя мнението по качеството на поредицата. Всъщност си бях направил поръчка от БАРД- освен това ми донесоха Нова Пролет на Джордан и 1 том от Спомен,Печал и тръни на Тад Уилямс, тъй като сам прописнал суматити кники напоследък, та понаваксам. 

- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
- JaimeLannister
- Forsaken
Честно казано, и аз съм фен. Само дето се повличам по общата вълна от плюене. Колелото си е яка книга. Дори по никакъв начин не обвинявам Джордан, че направи поредицата толкова дълга. Обвинявям го само, че започна да пише по- слабо. Всичко се изчерпва, а може би просто омръзва?
А как само тръпна от любопитство
!
А как само тръпна от любопитство

- Amos Trask
- Aes Sedai