Няма записване на Блу рей - директно мяташ на външния хард и оттам се автомаунтват.
А иначе човека така си го купил.
Moderator: AlDim
Хакването ми струваше 50 лева. Става въпрос за софтуерен хак, не се бърка нищо по конзолата. Включвам си плейстейшъна директно с компютъра чрез безжична връзка или с LAN кабел, като скоростта ми на прехвърляне в 2mbS, като съм, че по форумите, че я издокарвали и до 20mbS. Eдин път нагласи ли се - след това всичко е наред.Muad_Dib wrote:Съдейки по впечатленията ми от подобни филми при бокса - новите игри задължително ще искат нов системен ъпдейт в един момент, дано стане наистина с пачване на имиджите предварително.
Данте, аз имам някои практически въпроси:
1. Колко ти струва хакването и къде го хакна?
2. С каква записвачка записваш блурейките и колко струва тя?
3. Колко струват празните блурейки?
Мултиплатформените са прекалено много, по-късно ако имам време ще пиша, но като за начало - Batman: Arkham Asylum, Brutal Legend, Assassin's Creed II, Red Dead Redemption (АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНА), Vanquish, Bayonetta,l GTA 4 с допълненията ако не си го играл все още и още много, за които после.
Странно, играта няма кой знае какви големи пачове.AlDim wrote:Деба, колко мразя PS3-ката понякога. Обичайната история - сядам да поцъкам (в случая Heavenly Sword, която си взех оня ден), при което почва едно безкрайно патчване, инсталиране... Искам да играя бее!
А сега в превод на български?Scourge wrote:тия два поста в последователност оформят некъв пост-сюрреалистичен хай арт.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest