Последния път като ходих мярнах нещо като сборници с комикси, доста по големи и по-дебели от обикновените комикси. Обаче точно там се беше събрала групичка хлапета и затова не се спрях за да огледам по-подробноpasser-by wrote: Дафи, този варненски магазин, дето евентуално ще го има и в София какво продава, ако знаеш подробности? По-точно - случайно да предлага американски комикси и ако да, на какви цени? Щото ако са с разумна надценка може да е интересно.
Точно такива имам предвид.Onslaught wrote:Последния път като ходих мярнах нещо като сборници с комикси, доста по големи и по-дебели от обикновените комикси. Обаче точно там се беше събрала групичка хлапета и затова не се спрях за да огледам по-подробноpasser-by wrote: Дафи, този варненски магазин, дето евентуално ще го има и в София какво продава, ако знаеш подробности? По-точно - случайно да предлага американски комикси и ако да, на какви цени? Щото ако са с разумна надценка може да е интересно..
"Public" - по-скоро е голяма верига от рода на "Ориндж" http://www.pres.bg/forum/viewtopic.php? ... 8a85f840f1passer-by wrote:Точно такива имам предвид.Onslaught wrote:Последния път като ходих мярнах нещо като сборници с комикси, доста по големи и по-дебели от обикновените комикси. Обаче точно там се беше събрала групичка хлапета и затова не се спрях за да огледам по-подробноpasser-by wrote: Дафи, този варненски магазин, дето евентуално ще го има и в София какво продава, ако знаеш подробности? По-точно - случайно да предлага американски комикси и ако да, на какви цени? Щото ако са с разумна надценка може да е интересно..
![]()
Е, ако се появят в София, ще им отида на гости да им видя цените.
Благодаря за инфото.
Съвсем разумно наистина, даже изгодно. Благодаря за инфото, ще го имам предвид.Alanna wrote:"Public" - по-скоро е голяма верига от рода на "Ориндж" http://www.pres.bg/forum/viewtopic.php? ... 8a85f840f1
Според инфото за цените на мангата, ще да са с разумна надценка. 13 лева за стандартно манга томче ми се вижда съвсем ок.
Dante 16.05.10 темата за 66 бройМислим да пуснем наличните статии в специален брой на Шадоуденс, ако авторите им ни дадат разрешението си - моите, на Роланд, на Моридин, на Алексис и на Трип със сигурност ще бъдат там. Няма да са с гъзарския дизайн на разкошните ни дизайнери (които в продължение на 6 броя направиха чудеса от храброст с оскъден и скапан арт и капризни, минаващи си текстовия лимит автори като мен), но все пак ще ги има в някаква форма.
няма отговор на запитването.С най-голямо нетърпение очаквам да видя седми брой на Анимания обаче.
Тук вече има отговорBTW нямаше ли да пускате брой със статиите написани за последната Анимания?
В крайна сметка какво става ? Амелия се изсили с изказване в началото а изказването и не е било съгласувано с останалите или просто на даден етап сте си казали - "заеби, няма да се занимаваме", или просто материали не са били писани а само корицата е била направена и после на никой не му се е пишело?Мне, няма да я ексхумираме.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests