Red Dead Redemption

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 07, 2010 10:26 am

Търся Бокс назаем!?!? :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Jun 07, 2010 10:33 am

Muad_Dib wrote:Превъртях я в крайна сметка. Тая игра беше почти безкрайна баси. Накрая на статс-а ми пишеше 25 часа точно, 86.6% complete, което май ми е рекордът в сандбокс игра (т.е. смятайте колко яки са сайд-ивентите)
Абе не че нещо, но това е най-много около средното за сендбокс. GTA 4 така и не съм го минал още, а съм на 50 часа. На Fallout 3 съм навъртял около 70-80. Не че часовете имат значение за мен, но туй за "почти безкрайната" игра ми е доста смешно.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 07, 2010 10:44 am

Доста смешно ти е защото просто понякога имаш крещящата нужда да си гъз, не е за друго, спокойно. :lol:

Просто играта правеше впечатление на доста по-кратка като я започвах. Браво, че си имал време да играеш 50 часа ГТА 4, аз вложих около 30 и накрая бях на 55-60%, на Бруталната Легенда, Ред Факшън и например Сеинтс Роу 1 също на горе-долу толкова.

А и преди всичко поради липса на време играх Ред Дед малко над две седмици с доооста прекъсвания та може би заради това ми се е видяло дълго.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 07, 2010 11:06 am

На GTA много време се пести от взимане на таксита .

А Red Dead маже отвсякъде и определено е най-добрата игра на Росктар която съм виждал и ако не беше Старкрафт 2 сигурно щях да я определя за игра на годината :).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 07, 2010 4:22 pm

Не искам да бъда АлДим, но аз го бях пропуснал този елемент и искам да го повторя тук - Ред Дед е на Рокстар Сан Диего, т.е. не е на Рокстар North, които са правили ГТА 4. Макар да няма каквото и да е особено голямо значение:)))

Съгласен съм за конкуренцията със Старкрафта, просто знаеш, че не цъкам мулти и на мен автоматично половината ми Старкрафт все едно го няма (че и повече), затова Ред Дед>>>МЕ2>>>all

Още нещо искам да допоясня - Ред Дед изглежда дълга, защото има общо 3 финала, на всеки от които си мислиш, че играта е свършила, а тя все още не е.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 10, 2010 10:25 am

And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 10, 2010 10:28 am

Парадоксално е, но печално извесните "много" бъгове на тази велика и гениална игра на мен ми се случиха около 2 пъти за 25 часа (без да броя преиграванията).

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 10, 2010 10:42 am

Това не е парадоксално - както знаем, всичките винаги се случват на АлДим :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 10, 2010 10:45 am

Аз реално погледнато съм рилоуднал точно една мисия (от около 70тина) заради бъг :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Aug 22, 2010 12:12 am

Много яка игра, много бъгави и ужасни за управление коне... Assassin's Creed беше в пъти по-добре в това отношение.

Edit: Нагласих управлението на конете да е camera related и е малко по-добре. Иначе всичко кефи на макс, като най-много ме учуди удоволствието от пасенето на крави и обяздването на кончета. Покерът пък мога да го играя до безкрайност, безумно реалистичен е и компенсира, че жена ми никога не ще да го играе с мен ин риъл лайф. :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Aug 26, 2010 9:32 am

Вече съм почти в края на играта и определено е много, много гениална и въздействаща, до степен да минава повечето уестърн филми от последните 10-20 години. Великото в нея е, че е поставена в уникален период, точно последните години на "дивия" запад, малко преди първата световна. Контрастът между Армадило и Блекуотър, да речем, е невероятно представен и кара човек да се позамисли и да потъгува по идеализираната уестърнска романтика. Пък конфронтацията с Дъч към края е нечовешка, много яко ме жегна.
Те това е игра, която не се свени да има предизвикателен характер, да казва смислени неща и макар и не особено постоянно, да опитва геймплей, който няма нищо общо с обичайното пушкане на лошковци (или добряци, в зависимост от настроението). А и някак прекарах 10-тина часа в цъкане на покер, liar's dice и blackjack, което не съм го правил от KOTOR насам. Как да е, утре ще довърша нещата, любопитно ми е дали има още нещо интересно да се случва е епилога.

Само ме е яд, че шибаните бъгове ми изядоха злостно някои моменти. Примерно песента, която се пуска при пристигането в Мексико ( http://kotaku.com/5556788/my-highlight- ... sthis-song ) просто си ми прекъсна след 10 секунди и лоуд не помогна по никакъв начин. Или още по-шибан пример - кътсцената след пленяването на Джон в Мексико просто се затри. Подобно нещо се опита да се случи и по време на атаката срещу мексиканския полковник, но там вече се усетих и лоуднах веднага.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Aug 26, 2010 10:11 am

Еми странно как все на теб ти се случват, аз имам общо 26-27 часа накрая и почти нямам релоуднати заради бъогве сейвове. Но наистина на фона на това което е тази великолепна игра - бели кахъри. Иначе мнението ми се припокрива с твоето.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Aug 26, 2010 4:32 pm

Emi v takava otvorena igra bugovete sa pochti neizbejni, problemut e, ako gi ima v neshto po-lineino, shot tam e prosto rushkane na devovete.

Btw za razlika ot vsichki filmi, koito sum gledal tazi godina, ne moga da spra da mislq za Red Dead-a. Da ne govorim che igrite tolkova chesto sa s tupi i pretupani zavursheci, a tuk ima i mashtab, i vuzdeistvie, i direktna vruzka s temite, razvivani ot samoto nachalo.

Ta mnogo sum razdelen mejdu RDR i ME2 za igra na godinata. Otkum izpipanost na gameplay ME pecheli, no opre li do istoriq, dialozi, ideinost i vizualno vuzdeistvie, RDR e napred.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Aug 26, 2010 4:50 pm

Как ме е яд че нямам пари да я взема а поръчката която си бях направил евтино от англия се провали. кофти късмет.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Aug 26, 2010 5:11 pm

RRSunknown wrote:Как ме е яд че нямам пари да я взема а поръчката която си бях направил евтино от англия се провали. кофти късмет.
+1 :(