Съжалявам, просто аз самият се занимавам с изкуство (донякъде) и разбирам желанието му да бъде оценен от останалите

WTF, веднъж като позволиш да се почне и няма да има крайtigermaster wrote:Егати смешника. Терзийски, де.
Къф любим автор, кви 5 лева? Аз самият постнах статия с Терзийски, дето говори глупости и след това написах "Трипа явно е прав".Marfa wrote:Отварям, чета и разбирам, че LFbg или лъже, че е влизал в книжарница, или е влизал с много конкретна цел, без да се оглежда да види какво има (в което няма абсолютно нищо лошо и всъщност е съвсем нормално) и после си е излизал, но не разбирам защо в този случай говори за секциите с български автори като за нещо, което е наблюдавал от първа ръка, така да се каже.
Напълно разбираемо е желанието ти, LFbg, да защитиш свой любим автор. Начинът да го направиш, обаче, е едно към едно със самия Терзийски. Мрън-мрън-мрън-българските автори никому не са нужни мрън-мрън-мрън-горкичкия той-мрън. Отбележи, че не коментирам Терзийски като автор, а като човек. Това е съвсем различно. Например, почитателка съм на творчеството на Русков, но вече от доста места дочувам, че като човек бил истинско леке. Това, всъщност, донякъде се доказа и от безобразната лайняна баня, която двамата със Секулов организираха срещу Господинов, а причината беше обикновена завист. Господинов, разбираш ли, си позволявал много да говори по телевизора И ДА ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕ, копеле, а те кротко си мълчали, защото не това била ролята на Интелектуалеца™. Мрън.
Та не ми дреме колко велик автор е Терзийски. От него съм чела туй-онуй, но не съм го дочитала, защото всичко ми е пропито едно такова с мрънкащо неудовлетворение, посипано с три щипки недоволство и разбъркано с няколко лъжици порицание към обществото, вселената и всичко останало. Отгоре е глазирано с Поучение. Ама не с поучение, което читателят да открие в текста, ами именно с Поучение. Вижте сега как ще ви Поуча.
И в това няма нищо лошо, разбира се. Човекът си има аудитория, чете се, нека. В конкретния случай обаче той отива при Кеворкян. Резултатът е побългарен вариант на Дързост и красота, само къде Брук още не се е мернала. За мен би било унизително да се самонатиря в ролята на жертва и горкичък никому необходим български автор подсмрък, за него явно е маркетинг. Просто аз не съм му целевата аудитория и затова коментирам.
Благодаря, че съвсем неинтелигентно избяга от въпросите. Нормално всъщност, аз директни отговори не очаквах.Trip wrote:Това, което знам, е че човек, който подхожда мнително, без да разполага с грам информация, подхожда откровено глупаво. Към каквото и да било.
Знам също така, че леко съм уморен да се разправям с дечица. Ти си действай и ставай велик писател. Или недей и обвинявай нагласената система, дето не ти дава шанс. Все ми е тая, честно казано. Чао чао.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests