Абе не знам. На мен темпото не ми се струва развлечено - до момента всеки враг си взима в максимум 2 епизода, като поне един епизод отива за сетъп и простащини, с което аз лично нямам проблем. Благодарение на това се привързах към персонажите и сега ми пука за тях. В старото Джоджо се случваха някви кютеци там, но бяха изрязали бая от смешните части и общото усещане беше за няква зле скроена хомоеротика с нацепени батки, които се взимат насериозно. Да не говорим, че и самите битки ми бяха някак през центъра пуснати така на фаст форуърд. Дъртака дето викаше ZA WARUDO беше океен, но само докато викаше ZA WARUDO.
Иначе на мен Phantom Blood не ми хареса кой знае колко - имаше няколко доста ударни момента, но някви неща се случваха изведнъж, някви хора удобно цъфваха отнякъде и т.н. Битките в Battle Tendencies ми стояха по-разводнени от тея в Stardust Crusaders, щото там Джозеф вместо да се бие плямпаше като изтърван. Та дотук наистина, боищата в Стардъста ми изглеждат доволно концентрирани и това, което води до тях също е добре пейснато.
A музиката на Battle Tendencies ми е най-любимата - все пак я е правил Ивасаки Таку, дето е композирал и музиката на Гурен Лаган и Катанагатари. Тоя пич е гениален. Bloody Stream e мега як, но аз обожавам и третия и четвъртия ОП. Третият е пълен душевен оргазъм с това съчетание на музика и видео, а четвъртия, дето върви в момента е като някъв рок мюзикъл е и това ме кефи безмерно. Изобщо, любовта и старанието, които са вкарани в това аниме си личат още от ОП-овете. С толкова мерак са направени, че няма как да не кефят.