Роланд донякъде ще се съгляся с теб, ама ти представяш ли си ако Толкин, е имал талант какъвто ти искаш, какво щеше да стане, ми те горките хорица и сега са луднали по средната земя(вкл. и аз бях луднал по едно време), а пък тогава направо щяха да си направят една мартрица и да си живуркат в нея.
Даже не съм много сигурен дали и сега като напреднат технологиите дали няма да се случи.
Ro#|# не можах да разбера какво точно искаш, някаква оригинална магия или магия която да не е от изброените типове.
За магия може да се измисли какво ли не,а за типовете не разбрах точно от къде ги вземаш, щото примерно хиил,инвизибъл и инвинсибъл според мен могат да се считат към блес тоест нещо което на теб помага да прецакаш лошите.
Ся като помислих малко ето ква магия ми доиде на ум, почти съм сигурен че ще я има някъде ама все пак да я наречем "реин оф шитс"
когато някой направи въпросната магия, върху него се изливат от небето порои от шитс, при което има 50% шанс противника да се задави от смях и да умре.Много е мощна да знаете.
п.с Сори за дебелизма горе в такова настроение съм.(писах шитс щото на ингл. не ми звучи толкова вулгарно)
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...