Nanny Diaries - по коментарите тук
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
The Dark is Rising - не мислех, че е толкова бозаво, а то се оказа толкова, че и още отгоре...
реших да го погледна. Не беше лош, но не ме впечатли с нищо чак толкова...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- BaYa
- Forsaken
Де да имаше хапчета за подобряване на чувството за хумор!!!Morwen wrote:Айде стига генерализации, може за тоя да не е уцелил, но като цяло съм на обратното мнение
А, за жалост, Никола не се обади!
ДЕЛ, аз пак - ти си гледай филма пък после кажи.
От вчера, когато успях най-после да го гледам, Googbye Bafana ми е от любимите филми. Не че става нещо специално във филма; освен 28-те години които Мандела е прекарал в затвор.
Актьорската игра също много ми хареса. Но си става дума за Ралф Файнс, Денис Хайсбърт и Дайан Крюгер.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Гледах един корейски филм - Secret Sunshine, който се оказа доста тежък. На кратко - наскоро овдовяла млада жена заминава с малкото си детенце да живее в провинцията, където е роден съпругът й. Там обаче се случва поредната трагедия за нея и ... в общи линии филмът представя как младата жена се бори с болката и постепенно полудява... наистина доста тежък филм. 
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Stick to writing smileys and exclamation marks. Eastern Promises e поредната убер претенциозна чекия, в която трябва да има ПАТОС(ТМ) и МОРАЛНО ПОСЛАНИЕ(ТМ)...Ако ти допада тематиката гледай Human trafficking, сигурно е пет пъти по-добър.BaYa wrote:Ти пък, Валери, се хващаш!!DELgado wrote:Eastern Promises тъкмо си го свалих на ДВД и мислех тия дни да го видя ама като ти чета мнението явно не си заслужава много.![]()
Белким не познаваш Никола. И не знаеш, че за хубавите (наистина добри) филми няма вкус!!
И Дайън Крюгер какво аджеба прави в едно изречение с Файнс и Хейсбърт и думтие "актьорска игра" мисля, че само ти си знаеш.
Гледам The Heartbreak Kid, първият един час е наистина забавен
. "Fuck me like a black guy, Eddy!".
Две други филмчета тези дни:
1. I now pronounce you Chuck and Larry - не чак толкова тъпа комедия с Адам Сандлър в, която имаше доста прилични гей простотии и Ричард Чембърлейн, който беше председател на общинския съвет, които съди нашите, че се представят за гей-двойка, без да са такава...И смазващия лаф: "When you go to prison, your ass will be busier than a test bench in a toilet plunger factory!"
2. War MNOGO. TYP.
Две други филмчета тези дни:
1. I now pronounce you Chuck and Larry - не чак толкова тъпа комедия с Адам Сандлър в, която имаше доста прилични гей простотии и Ричард Чембърлейн, който беше председател на общинския съвет, които съди нашите, че се представят за гей-двойка, без да са такава...И смазващия лаф: "When you go to prison, your ass will be busier than a test bench in a toilet plunger factory!"
2. War MNOGO. TYP.
Freedom Writers - страхотен филм. Хилари Суонк е преподавателка на ученици от малцинствата. Знам че е тривиално и показвано в доста други филми (имаше един с Мишел Пфайфър такъв) но просто е направено по-толкова добър и въздействащ начин че направо ти отвява главата. Историите на децата са толкова брутални и ти докарват една буца в гърлото. Честно си признявам че на няколко пъти почти щях да се разплача.
А сравнението с Холокста бяха доста разкисващи и те. Успяли са да напипат точната нишка от емоции които да се опитат да пресъздадат. Единствения недостатък на филма е че е може би с 15-тина минути по-дълъг от необходимото. Препоръчвам горещо да си гледа. Особено ако сте в малко по-меланхолично настроение. И на по-чуствителните определено ще им трябват носни кърпички.
Филмът ми въздейства толкова много че даже потърсих книгата в Амазон и мисля да си я купя: The Freedom Writers Diary.
Филмът ми въздейства толкова много че даже потърсих книгата в Амазон и мисля да си я купя: The Freedom Writers Diary.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Гледах The Invasion. Първият един час беше интересен, докато съвсем не стана ясно накъде отива работата и хепиенда стана очевиден. Тоя филм в голяма степен сме го гледали вече...тва зара и хора-зомбита и т.н... Идеята с глобалния мир, който настана беше сносна, ама това си беше бекграунд. Иначе готин психо елемент с това на чия страна е закона и т.н. Никол Кидман е много хубава и добра
Даниел Крейг се моташе нещо...колкото да скалъпят фемили идеята и да има някъв мъж...Иначе Кидман определено е най-добрия стрелец сред психоаналитиците 
едит: Ваклия плашиш ме като чета напоследък тия емо постове, честно!
едит: Хартбрейк-а точно първият един час му е силата и според мен
После стана бозаво...а и мацката малко странно шифтна пърсъналити докато пътуваха в колата 
едит: Ваклия плашиш ме като чета напоследък тия емо постове, честно!
едит: Хартбрейк-а точно първият един час му е силата и според мен
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
-
Алекс Султанов
Има ли екшън и ефекти?Bat Garo Still Rots wrote:Гледах The Invasion. Първият един час беше интересен, докато съвсем не стана ясно накъде отива работата и хепиенда стана очевиден. Тоя филм в голяма степен сме го гледали вече...тва зара и хора-зомбита и т.н... Идеята с глобалния мир, който настана беше сносна, ама това си беше бекграунд. Иначе готин психо елемент с това на чия страна е закона и т.н. Никол Кидман е много хубава и добраДаниел Крейг се моташе нещо...колкото да скалъпят фемили идеята и да има някъв мъж...Иначе Кидман определено е най-добрия стрелец сред психоаналитиците
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Мня не ме влече тва ич The Invasion, но пък вчера се радвах за пореден път на гледането на The Last of the Mohicans. Железен.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Джони не прощава
Особено ако си виетнамец/афганистанец/руснак/в скоро време и бирманец (така ли се наричат?)
Краят на януари излиза, да видим при нас кога. Ще се лее кръв и ще се търкалят глави, това е ясно!
- You never really told us your name...
- Jhon!
Иначе по темата, за да не стане много офтопик, днес нищо не съм гледал
Краят на януари излиза, да видим при нас кога. Ще се лее кръв и ще се търкалят глави, това е ясно!
- You never really told us your name...
- Jhon!
Иначе по темата, за да не стане много офтопик, днес нищо не съм гледал
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Bat Garo Still Rots
- Moderator