хахахахаххахахахахахаххахахахахахааа....
Pugsley, отдавна не се бях смяла така

и колко вярно е за всеки ВоВ-пристрастен, като тук присъстващите
мдам, и аз чакам експанжъна по много причини... гилд-живота навсякъде е в най-нестабилната си фаза... при нас в рамките на две седмици промениха гилд-ранг-системата и ДКП-системата...
за първото мисля, че аз също имам някаква вина... след последните изписани точки, формиращи ранга ми, толкова бях афектирана, че лийвнах гилдията без коментар и цели 2 дена бях гилдлес...
бяха ми дали по-малко точки за гиър, отколкото за предния месец, а дори имах още 2 парчета тиър 2!

а за банката ми бяха дали 0, при положение, че бях изпращала какво ли не на стойност повече от 150 голд за месеца.. клас-офицерът ми съвсем удобно се ската - зачезна за 10 дни ваканция...
гилд-мастъра веднага оправи грешните точки, а рейд-лидера и ко-гилд-мастър ме хвана на линия в гейма и ме инспектна, вкл. и инвенторито за поушъните и реагентите, каито нося в себе си.. след което не инвайтна отново в гилдията и ми върна ранга Елит...
най-смущаващо за мен бе отношението на гилдията... за нула време се отвориха 2 теми във форума с молби да се върна... затрупаха ме с уиспъри и мейли... беше толкова трогателно... тази гилдия просто не може да я напусне човек... и вече и ранга да ми вземат, просто оставам заради хората...
при новата ДКП система обаче вероятността да си взема нещо ценно до експанжъна е минимална... махнаха всякакви приоритети за айтъми... сега е щуро надбидване и само се надявам, че тези, дето са натрупали астрономическо ДКП ще си го похарчат по-бързо... вече не вярвам да получа стафа от Нефариан, защото рядко пада, а вече сума друиди му се канят... а те имат повече ДКП от магета и лоци взети заедно...
още по-зле ще е за тринкета - там и паладините му се точат
затова си взех вчера стафа от Оссириан и днес ще му сложа +30 спел дмж енчант... вярно, малък е ъпгрейда за мен, но все пак е по-добре от нищо, дори и само за това, че го взех "безплатно" откъм ДКП - хвърляхме зарове... а и е нова играчка, на която да се порадвам
и за регалията може да се наложи да почакам... народа е полудял и е станал ужасно алчен... днес дори в гилд-чата единият от ко-гилд-мастърите пита - "какво да си взема - стафа със 76 дмж и хийлинг, 2% хит и 1% крит или този със 146 хийлинг" някъде беше... той е друид.. накрая взе първия стаф и се изцепва в гилд-чата - "другата седмица ще си взема и другия"... при което народа се обажда - "а няма ли да оставиш и други членове на гилдията също да получат нещо така добро, като айтъм", на което не го досрамя да отговори - "сори, въпрос на ДКП е - четете правилата"... абеее, грозна картина.. на този младеж авторитета му падна в рамките на минута...
само да си кажа още нещо - имам първата си победа в AV!!!
и съответно - wand-a със 16 фрост дмж!

гранд-маршалите ни умряха от смях с моите ПвП-заслуги, когато се похвалих в чата