Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun May 06, 2007 11:14 am

Тряя си да се отбележи ТОВА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.netinfo.bg/txtphoto.phtml?iid=192699
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sun May 06, 2007 8:34 pm

Ксел, искрено се надявам да се изкефиш на Монк! :) Няма да ти желая чак да се влюбваш в сериалчето, заради последният ти пост! :wink: Гадни късметлии сте вие! С Монти Пайтън!!! :twisted: (Най-добронамерена завист и гадно злобарство са си - ДА!! :oops: )
:mrgreen:

Едит: Брееееей!! Четейки темата за филми по комикси, се сетих за един стар сериал който много ми харесваше - Бюти нд Дъ Бийст!! :lol: С Рон Перлмън и Линда Хамилтън! От 80/90-те години! Ако не сте пробвали още, опитайте! Можеби за днешният критерий ще е малко плосък, не знам! Помня че ме държеше доста в напрежение по време оно!! :twisted:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Wed May 09, 2007 8:33 pm

Имам леко проблемче с последния епизод от 2 сезон на Рим.Значи в папката където трябва да е епизода има хиляда файла,които като пробвам да ги пусна ми показва само по 1 кадър.Изтеглил съм го от арената,ако е от някаква помощ.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 09, 2007 10:23 pm

Предполагам че просто ти е на архив разцепено. Кликаш ако има некаде с име .00 или .rar файл с десен бутон там - Extract here. и би трябвало да изкара филма в папката след неколко минути.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Wed May 09, 2007 10:34 pm

Xellos wrote:Предполагам че просто ти е на архив разцепено. Кликаш ако има некаде с име .00 или .rar файл с десен бутон там - Extract here. и би трябвало да изкара филма в папката след неколко минути.
Благодаря :) Даже си спомних,че това съм го правил и преди. :)

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed May 09, 2007 11:16 pm

Всички, които гледаме Лост, можем да се чувстваме много приятно прекарани: щяло да има още 3 сезона по (забележете) 16 епизода и можем да чакаме края в... 2010 година :evil: :evil: :evil:

Аз лично ще догледам трети сезон и спирам да го гледам. Пълна сапунка, направена с цел обиране на пари, абсолютно незачитане на зрителите и логиката на развитие на сюжета само и само да се разтегли още. Да мрат някъде (може и на остров в тихия океан).

http://www.tv.com/lost/show/24313/story ... k=gumballs
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu May 10, 2007 9:04 am

Уф, е точно от това се боях. Аз толкова се надявах, че ще има само още един сезон, с което ще се приключи, но от ABC този път се оляха. Ето една друга статия, която видях във форумите на IMDB, само не пише кой е източника:
Spoiler: show
'Lost' set for three more years
ABC hit expires in 2010
By JOSEF ADALIAN

'Lost'
ABC has set a 2010 end date for hit series 'Lost,' with the drama equally dividing its final 48 episodes into three seasons.

In a potentially paradigm-shifting play, ABC has agreed to let the producers of "Lost" set an expiration date for the series -- three years in the future.

Skein will now wrap after the production of 48 additional episodes that will be divided into three, shortened 16-episode seasons. Final episode -- the show's 119th -- will air during the 2009-10 season.

In conjunction with the advance order, "Lost" showrunners Damon Lindelof and Carlton Cuse have inked hefty new multi-year overall deals with ABC Television Studio to continue with the series until the end. Duo had made setting a wrap date for the show a condition for staying.

Lindelof and Cuse had wanted "Lost" to end after two more seasons. They're essentially still getting their wish: The 48 episodes they'll produce over the next three years is the same number the show produced during its first two seasons.

ABC execs, however, came up with a way to keep "Lost" on its sked for three more seasons. What's more, the 16-episode arcs will run without repeats (a la "24"), allowing the Alphabet to make the show more of an event.

"In considering the powerful storytelling of 'Lost,' we felt this was the only way to give it a proper creative conclusion," ABC Entertainment prexy Steve McPherson said.

"I always said that we would allow the series to grow and give viewers the most compelling hour possible," he added. "And, due to the unique nature of the series, we knew it would require an end date to keep the integrity and strength of the show consistent throughout, and to give the audience the payoff they deserve. "

McPherson also acknowledged that getting Lindelof and Cuse to reup "was critical to me and the network."

ABC Television Studio prexy Mark Pedowitz shared that sentiment.

"We wanted to make sure we had the team responsible for its success in place for not only the run of the show, but so that each of their future series creations have a home at the studio after 'Lost,' " Pedowitz said.

J.J. Abrams, who co-created "Lost" with Lindelof, defected to Warner Bros. TV last year and has been focusing on a new slate of TV and film projects, including the revival of the "Star Trek" franchise for Paramount Pictures. He told Daily Variety that he fully supported the advance wrap decision.

"It is the right choice for the series and its viewers," he said via an email message. "It takes real foresight and guts to make a call like this. I applaud ABC and Touchstone for making this happen."

Lindelof and Cuse, who are putting the finishing touches on the third-season finale, released a joint statement praising what they termed "a bold and unprecedented move for ABC" and thanking McPherson and Pedowitz for making it.

Cuse added that he hoped more shows will be able to follow the "Lost" lead and declare an end date.

"I think for story-based shows like 'Lost,' as opposed to franchise-based shows like 'ER' or 'CSI,' the audience wants to know when the story is going to be over," Cuse wrote. "When J.K. Rowling announced that there would be seven 'Harry Potter' books, it gave the readers a clear sense of exactly what their investment would be. We want our audience to do the same."

Cuse confirmed that devising an exit strategy for "Lost" was key to reupping with ABC Television Studio.

"In making this deal, Damon and I had two priorities: defining an end point for the show and keeping the quality bar high," Cuse said. "To do that we are both fully committed to the day-to-day running of the show right up until the very end. It's also why the 16 episodes per year was key for us. Because our show is so mythological, and because, unlike '24,' we can't reset each season, we need the extra time fewer episodes affords us to really plan out the specifics of our storytelling."

Lindelof and Cuse made public their desire for an end date during the TV Critics Assn. press tour last winter (Daily Variety, Jan. 15).

Cuse and Lindelof also wanted an end date in order to mollify critics of the show who worried producers were simply spinning their wheels as they worked through the show's layer upon layer of mystery.

ABC execs had already been talking to the producers about the idea, but they seemed taken aback when Lindelof and Cuse made the conversations public.

Indeed, it would be understandable if ABC execs had been initially cool to the concept of an early end date.

After all, with major hits a rarity in the network game, the rule is to keep hits on the air until every last ounce of success has been squeezed from them (e.g., "ER" or "The X-Files").

And despite relentless media snarking this season -- and the fact that "Lost" has lost a chunk of its fall 2005 audience -- the series is still a top-15 hit that dominates its 10 p.m. Wednesday timeslot in key demos.

In its third season, it's still drawing as many young viewers as NBC's newer, more buzzed-about "Heroes" -- and that's not counting the roughly 2.1 million viewers who watch the show after its live broadcast or via free streaming on ABC.com.

ABC could be establishing a new formula by which nets find success through serving up skeins with more and more audacious concepts but shorter lifespans than the traditional network hit.

Already, the traditional syndie business model -- the one that required studios to produce 100 episodes of a show in order to recoup their investment -- seems to be fading away in an age of instant downloads and universal streaming.

As for "Lost," show's end game is expected to kick into high gear later this month with the broadcast of the season finale. Details of the plot are under wraps, but a person who has read the script described it as a major shakeup to the plot.

"It changes everything," the person said.

Nothing's official yet, but ABC has all but said that the fourth season of "Lost" won't premiere until January or February of next year.
Както се вижда, всъщност продуцентите са искали още два сезона, но решението да бъдат разделени на три било от ABC. Тъпо, определено почна да ми писва, единствената причина да продължавам да го гледам е основната история, но всичко толкова ще се размие, че няма накъде.

Все едно, аз продължавам да си се кефя на третия сезон на ReGenesis - канадците определено са по-добри в това отношение, хем правят по-кратки сериали, хем с по-интересни истории и персонажи, и определено не се оливат.
This signature is not yet rated

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu May 10, 2007 10:32 am

Пък аз се кефя неистово на д-р ви Хаус:)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu May 10, 2007 11:17 am

Хехе, и аз се кефя на тия двата - д-р Хаус (изигран от Бърти Устър, цена няма тоя човек) и Регенезис - но имах възможност да следя само втория, успях да изгледам каквото имаше излязло до момента. Не съм много съгласна с Живик, според мен третият сезон е по-слаб (вирусоложката ме дразни, а нашият човек вече няма на кого да размахва два средни пръста пред лицето, не е честно). Забавното е, че тия два сериала имат сходни моменти - с писането по дъските и намирането на отговори. Пък и образователно действат :)

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu May 10, 2007 11:25 am

Ами не знам, мен пък новата вирусоложка ме радва, някак си е много точна :) Макар че не отричам, че Сара Стрейдж (играеща Джил Лангстън) да беше останала, нещо имам слабост към червенокоси жени :) Иначе то целият РеГенезис си е леко раздут, защото първоначално е бил замислен като по-дълъг мини сериал, т.е. не е трябвало дори да има и втори епизод. Но като гледам май с този сезон ще свършат, което може би е за добре. Във всеки случай е светлинни години над повечето американски сериали, и по доста форуми чета, че е доста научно издържан, или че поне не говорят глупости.

Колкто до доктор Хаус, и мен ме кефи, просто нещо не го хващам редовно, може би защото Нова телевизия си ме дразни по принцип :) Но определено пича, дето играе Бърти Устър (казва се Хю Лори, между другото) кефи много :)
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 10, 2007 12:01 pm

Един поздрав, най-вече за почитатели/ки на House. Макар че бих посъветвала всички да хвърлят едно око (май са общо 5 части)!!! Взе и да ми аресва тоя Лори; пич си е , определено!!! :lol:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu May 10, 2007 1:17 pm

Благодаря, струваше си да се изгледа всичко :)
Хю Лори вече ми е в списъка на ненормално талантливите хора след това.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 10, 2007 4:03 pm

Ma да! Аз останах захластната, имайки предвид че с моят английски съм разбрала добре около 70% от интервюто - Лори няма грешка! Ще взема да гледам и аз Хауз! :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 11, 2007 11:44 pm

От много време не съм поствал в една от темите, в които известно време бях горе-долу редовен. Та да си кажа и аз двата цента:

1. ЛОСТ - направо ме разбихте с тези новини. Трети сезон с много малко изключение на мен ми допада страшно много дотук и мога само да съжалявам, че за Изгубените няма да ми пука въобще вече. 4 сезона си беше ок, но финал през 2010 е...Да бъдем хора за 5 минути все пак. А тъкмо бях на много голям кеф заради епизода с произхода на Бен и особено края му...
2. The Tudors - просто страхотен. Който досега не е загледал - да почва, може би единствения исторически сериал в последно време, който е на нивото на Рим. Джон Рис-Майерс е особено талантлив.
3. Heroes - въпреки синдрома "Лост", тук поне е като изваден от стилен комикс. Героите кефят почти всичките и ако слуховете се окажат верни този сериал се превръща в новия ми фаворит. А те са, че накрая на първи сезон наистина ще стане голямата битка, много от героите ще умрат и втори сезон ще почне на друго място с чисто нови герои.
4. Sopranos - много ми е трудно да пиша за него, винаги ми е било. Сериалът продължава в добрите си традиции. Ще напиша голям пост накрая.
5. 24 - просто забравете, 3 епизода преди края мога с ръка на сърцето да кажа, че бай Джак трябва да си стъпи на главата, за да го спаси тоя сериал...То не беше повтаряне на сюжети, на теми, на всичко...Само дето сега е без готините хора от преди сезони и изглежда недоклатено и все едно е сюжет за тъпа книга на Том Кланси. Бях дефинитивно опроверган, че един Кийфър сериал не прави.

И за накрая:

Oz - http://www.hbo.com/oz/cast/index.shtml - в момента доглеждам 4ти сезон и засега съм много впечатлен. Жестокият реализъм на сериала просто смачква сетивата в един момент (хората със слаби нерви - пишките на затворниците и еднополовия секс са ви най-малкият проблем в този сериал...не че показват нещо конкретно но достатъчно:(). Всичко е толкова истинско (или поне го чувствам такова), толково безсърдечно, безскрупулно. Липсват добри герои...Няма щастлив край на нито една от сигурно 15-16те сюжетни линии досега...Има само затворници, на които симпатизираш и такива, които газят твоите "любимци", както и интриги между тях, които да те държат да гледаш сред цялата обреченост. Като го изгледам ще направя отделна тема, поредният добър сериал на ХБО го заслужава. [/url]

p.s. Вие пък чак сега откривате Хю Лори :wink: . Аз още от Блек Едър навремето съм му фен:).

Beric
Paragon

Post by Beric » Sun May 13, 2007 1:21 am

Е това ме разби. Как да не го обича човек, Т-бег :)

Американският актьор Робърт Непър е изявил голямо желание да гледа мач на ЦСКА. Актьорът от хитовата продукция „Бягство от затвора” е в България, където снима небеизвестният холивудски блог бъстър Hitman. Тази седмица актьорът пътува до чешката столица Прага и затова посещението му на днешната среща на армейците с Вихрен се е провалило.

Той е дал възможност на своя син да присъства днес на мача на червените, защото малкият Непър се оказва страхотен фен на европейския футбол и нямал търпение да посети стадион Българска армия. Малолетното момче било чело много за историята на 30-кратния шампион на България и днес ще бъде гост на ЦСКА за мача срещу Вихрен (Сандански).

Самият Робърт Непър е обещал на сина си, че ще присъства на следващото домакинство на ЦСКА срещу Родопа (Смолян). :lol: