Съпругите... не беше кой знае какво, тотално забозя

Последният епизод на Хаус - съгласна с Амелия, много кефеше. Прашките на Къди

Moderator: Moridin
Дотук и с българската граматикаThe Dragon wrote:Пуснах да гледам Battlestar Galactica. Първито 20 секунди някакви кораби се скачват в космоса. И се ЧУВА как въздушният тунел се удря във другият кораб. Дотук с научността на тази фантастика
Няма никакъв начин на зрител с минимална способност за съспендване на дисбилийфа да му пука.The Dragon wrote:И разбира се пропусна как съм написал първито вместо първите. Болдни го
Аз не съм казал нищо за качеството на сериала. Само за качеството на псевдонауката вътре. Няма никакъв начин по който да чуеш нещо в космоса, без да промениш дефиницията за звук.
Абе пате, да те питам, ти що смяташ, че никой от нас не е наясно барем с основите на научната достоверност и научния метод като такъв? Това си е до общо познание, не до десет години в математическа или биологично-химическа гимназия, за да си наясно с него ВСЕ пак.Amelia wrote:Ти, Никола, няма да познаеш научната достоверност ако ще тя да те прасне по главата...
Имам го - пиши на лични да се разберем.Amelia wrote:Ти мое да знаеш, че във вакуум няма звук, както аз знам кво е дисонанс в музиката, но нито ти ще забележиш като нереден звука във вакуума в някой рандъм сай-фай сериал, нито аз дисонанса в някоя по-комплексна музикална творба. Всеки с неговия си сърбеж. Аз съм доста капризна като опре до научна фантастика и обръщам внимание на детайли, които хората масово не забелязват по същия начин по който си ти с музиката. За мен тия неща са от голямо значение.
Как да е. Оказа се, че ей така между другото, последния диск в бокс сет-а е с бонус материали, т.е. приключила съм и втори сезон. Много е добър. Даде ми почти всичко, заради липсата на което пищях при предишния.
В тоя ред на мисли, някой да има 3ти сезон? Щото аз го свалям с безумната скорост от 3к, а все пак ми се ще да го изгледам в някакво обозримо време преди да съм забравила всичко от първите два.
- Spoiler: show
Ами в miniseries като бяха ударили азиатската кифла и оня и трябваше да се доберат до планетата и изключиха двигателите:) Сега и половин милиметър на година да им е скоростта пак имат достатъчно инерция да стигнат дотам. Първи закон на НютонAmelia wrote:Мерси!
Кво имаш предвид тука, че не те разбрах?The Dragon wrote: Бтв - фразата в космоса - имаме достатъчно инерция да се доберем до КаприкаБисерче та дрънка.
Ммф... всъщност без да съм гледал сериала и конкретния епизод, просто ще задам въпрос, който може и да се окаже тъп, щото не съм гледал сериала и конкретния епизодThe Dragon wrote:Ами в miniseries като бяха ударили азиатската кифла и оня и трябваше да се доберат до планетата и изключиха двигателите:) Сега и половин милиметър на година да им е скоростта пак имат достатъчно инерция да стигнат дотам. Първи закон на НютонAmelia wrote:Мерси!
Кво имаш предвид тука, че не те разбрах?The Dragon wrote: Бтв - фразата в космоса - имаме достатъчно инерция да се доберем до КаприкаБисерче та дрънка.
Users browsing this forum: No registered users and 28 guests