От останалите май съм гледала всичко, но това е без значение, защото откакто видях Legend of the Galactic Heroes анимето е totally ruined for me. I have ascended, дет се вика.
Той човекът за секунда не се взима сериозно, нито класациите му са истински, нито критиките особено справедливи.разбрах какво са тсундерета, яндерета и подобните дерета
Евентуално, както и на други неща които пък плюе, но мисля че гегът му не беше "Всички са кухи, само ДжоДжо - не.", защото и други от споменатите не могат да се опишат с две думи, пък и тонът беше комично сериозен и снобарски.Пичът се кефи на Джоджо
То може да се направи статия и без обобщение на историята или сериозно насочване на вниманието към нея. Признайте си че просто ви е домързяло!щото като реших да правя обобщение на историята, положението отече
На теория може и да не е чак толкова голям фен, защото съответният фендъм е достатъчно агресивен и в разни там статии и коментари не пропуска да натякне всичките тези неща от топ 20.доста дълбоко познанство на западния аниме фендъм, което просто не се случва ако не си фен
Понякога ми е трудно да подхвана нещо, по което доста хора врещят в захлас. Не мога да го видя спокойно и през моята призма.Бе земи го гледай най-накрая.
Не само това. Чета там един сайт и страшно плоски статии слагат. Такива ли са им вижданията, мързи ли ги да пишат малко по-смислени работи не знам...но някак ценностната им система идва точно от Dragon Ball Z, Pokemon, Naruto, Gundam Wing (ъххх), EVA-та, Ghibli, понякога Cowboy Bebop и странното е, че таят голяма почти към One Piece, но не говорят за него. Въобще "златното детство"...само дето те, като millennials не трябва да са закърмени с тях, а с по-нови работи.секви комплексари из тея среди
потвърждавам мнението относно гледането от негледали оригинала хора. Нямам идея какъв е първоизточника, но Sword Art Online abridge е доста комично и за незапознати, достатъчно е да имаш хал хабер от ММО-та.termit wrote: ↑Thu Jun 15, 2017 9:54 amДа си кажа за Sword Art Online abridge parody-то, че наскоро изгледах последния епизод от първия сезон (между другото - имаме abridged сериал, който изкара до край!). Само добри неща мога да кажа за нещото, гаврата/хуморът доставя във всеки епизод. Ако сте гледали SAO и искате готин гавър - гледайте го. Ако не сте гледали SAO... ми пак си струва да се гледа, сюжетът си е напълно самодостатъчен и не е необходимо да се знае какво става в оригинала, така че си е съвсем прилична черна комедия, която се подиграва с MMO Anime-тата.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest