Носталгичен кеф. За пръв път я гледах преди сума ти години по телевизията.
Егати актьора беше.

Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Бъркаш, филмите нямат нищо общо, освен известно сходство в заглавието.moonlight wrote:Олее, а аз съм гледала американската версия "Един не чул, друг не видял" и си мисля колко готин филм е.... веднага бягам да търся оригинала!!!
Пропуснал си да споменеш за ужасния превод.Roland wrote:Гледах Легенда за Десперо тая сутрин. Доста приятен, ужасно сладък главн герой и въпреки че си е тотално детски, ми допадна, че беше много... чист, мисля, е правилната дума. Без кофите претенциозен хумор, на който разчитат Pixar, Dreamworks и т.н. Не, че нямаше какво да дразни по тази причина, но като цяло ми хареса многоЕдинствено ме издразни визията на хората, бяха доволно ужасни. Също така дублажът си личи, че е правен през пръсти и за разлика от други филми, когато не пречи, тук подчертано дразнеше.
Did I now?Vivian wrote:Пропуснал си да споменеш за ужасния превод.Roland wrote:Гледах Легенда за Десперо тая сутрин. Доста приятен, ужасно сладък главн герой и въпреки че си е тотално детски, ми допадна, че беше много... чист, мисля, е правилната дума. Без кофите претенциозен хумор, на който разчитат Pixar, Dreamworks и т.н. Не, че нямаше какво да дразни по тази причина, но като цяло ми хареса многоЕдинствено ме издразни визията на хората, бяха доволно ужасни. Също така дублажът си личи, че е правен през пръсти и за разлика от други филми, когато не пречи, тук подчертано дразнеше.
Вторият е наистина особено ужасен, но съм съгласен с мнението ти за първия, даже имах някакво желание да си го взема на двд-промоцията в александра, ама докато се наканя и беше свършил. Щеше да е особено прекрасно, ако наистина си беше направен по World of Darkness, а не само да плагиаства от него (доколкото си спомням даже се писа за разни съдебни спорове м/у създателите на филма и White Wolf).Roland wrote:Гледах снощи пак Подземен свят, че го бях тотално забравил. Ако изключим "омг, гледах Матрицата, ще си направя и аз филм с шлифери и крийпи амбиенти!!!1" синдромът, всъщност е изненадващо свястно направен, имах доста по-лоши спомени
Довечера най-вероятно ще си причиня втория, че тия дни искам да гледам третия на кино.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests