За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 01, 2009 10:03 am

Elayne wrote:Като цяло почти винаги се конкурираше с мен в Рекаунт по хийлинг, което не е добре, като се има предвид, че е холи паладин.
Това хич не го разбрах.

Весела вечер снощи. Подкарахме я по мента, джин и спрайт. След един бърз хероик с мейн герои, минахме на алт рън на дейлито с танк Йоа. Трагедия! Добре, че не бях във вента, щото подозирам, че Таис щеше да ме изкорми вокално:). Ама аз се притеснявах, че е рейд тайм и затова търчах напред. Съответно първо не видях, че дундестият прийст е измрял извзън инстанса, а после не видях кога и дървото ни опъна клони. Но пък страшен хийлър - никой друг не умря, дори и аз.

Както и да е, приключихме хероика и се метнахме в Улдуар. Чашите се пълнеха, както трябва, а в хийлинг канала вече се носеше смях, защото бях в настроение и ръсех глупости. Муундъст много ми се радва.

Босовете няма какво да ги споменавам, освен че онова магаре Мимирон така и не щя да ми пусне тринкета, та ще си хабя значките за другия. Но пък много хубаво ми стана, когато нашия хийлинг шаман изпадна в потрес, че вече няма най-много мана в рейда. хихихи... тя изобщо не е поглеждала в последния месец, затуй:)

Йог не падна - тъжно - кой знае кога и дали ще взема и аз ъчийвмънта. Но пък колко смях там. Анну омрънкоти канала, как рейд лидерът ни бил нууб и как редовно стъпвал в облаците. И после същия този рейд лидер каза на Анну, че е дебел и е по-добре да стои настрана, щото от мащабите му хората се объркват и не виждат добре къде да стоят :lol: :lol: :lol:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Sep 01, 2009 11:20 am

RRSunknownр за хюмън около 20 лвл, след като си разчистил куестите в Уестфол и Лейкшир, върви към Даркшийр в Дъскууд... там има доста куести... ако не ти се левълва в толкова мрачни територии, иди Уетлендс... макар, че лично аз предпочитам Дъскууд... ти ще си решиш...

* * * * *
Паг, Таис и Лийд са все мои герои :P

иначе снощи имахме що-годе приличен рейд... макар да ги правихме нещата на нормал мод... просто рейда стартира късно... Торим си падна от раз, но новите хора наистина трябва да свикнат... друида постоянно търчеше наляво и надясно въпреки, че нямаше биймс близо до него и прецакваше рейнджа между играчите, та носехме излишно дмж и от светкавиците :?

после заразчиствахме към Мими... ама много обичам като не чийтваме траша, а го разчистваме и се возим на совалката!!! а музиката към Мими ми е една от любимите! :D
за зла беда на Мими още на първа фаза екрана ми замръзна и играта ме изхвърли... беше проблем на Зенедар този път, но само част от играчите го усетиха... 4 пъти се опитвах да се логна и ме ДК на мига... чувах по Вента как явно стоя под ракетния огън и коментират, че съм ДК... ама не - на третия опит ми даде Зенедар оффлайн, ама си викам "не може другите да рейдват, а за мен да е оффлайн" та се заинатих.. на 4-тия опит влезнах, за да видя, че съм умряла, нашите са на 4-та фаза, изхвърлена съм от всички канали, адоните ми - пълна каша (таргета ми бе около средата на екрана, а "таргета на таргета" ми - горе вдясно)... та докато нашите доубият Мими, аз си нагласях Х-Пърла... умря си Мими, ама ПАК не пусна тринкета на Ланито! :evil:

наредихме се пред траша за към Генерала... едно от рогетата тръгна да сап-ва, а онези го видяха и го погнаха... то си ванишна, обаче новия друид, който явно не е минавал през това крило, прояви нездраво любопитство и отиде да види какво става баш когато траш-групата се връща по местата си, та естествено ги нинджа-пуулна... :evil: добре, че вече 3-те магета си бяхме хванали таргетите, та направихме 3 овци, но едното маге падна жертва :(
пред Генерала, дето са многолюдните траш-групи имахме още един нинжа-пул на моб, за който трябва да "благодарим" на нашето дебело пиле Анну :lol:

на Генерала се чудих как ще бъде изобщо, защото с нови хора в тази битка си е мъка... е, имаше 2-3 уайпа, но пък и Генерала бе докаран при единия път на по-малко от половината живот, а втория път - на 27%... та след това си го убихме...

бяха останали 20 мин. до края на рейда, когато влезнахме при Йог... него вече новите хора съвсем не бяха виждали, дори на 10-човека... по-смешното бе, че допълнителните аддове на първа фаза на всеки опит си ги съмънваше РЛ (и ГМ понастоящем), но пък много назидателно обясняваше на останалите да внимават за облаците... пародия :lol:
както и да е - влизахме във втора фаза, естествено, ама там бе мазало... сега се сещам, че всъщност не два, а трима нови играча имахме, единия от които ДК-дпс... те го вкараха момчето вътре на втора фаза да бие по аддове и по мозъка... а то - хал хабер си няма какво да прави и да си следи Санитито... по едно време гледам, че някой ме налага, а то - баш той! :evil: малеее, това подивял майнд-кънтролнат ДК двамата с един лок едва го убихме!! :shock:
и така - имахме време само за няколко опита на Йоги, защото свърши времето, но се оказа, че в мозъка дпс-а е зле и прекратиха рейда... много силно се надявам да не резетнат Улдуар тази седмица, за да имаме време спокойно да убием Йог и да се мъчим с хард-мод-а на Айрън Консил...

та снощи рейда бе кратък и много весел :D Ланито и Анну се бяха отдали на коктейли и ни развеселяваха здраво, по едно време и екс-ГМ-то се появи в маге-канала кьор-кютук пиян, та от алкохолните пари чак аз се опияних :lol:

аааа, да се похваля - имам си нов айтъм, уанд, дроп от Генерала - Scepter of Lost Souls (http://www.wowhead.com/?item=45511).. оказа се този, дето Елитистите ми го препоръчват и бил много рядък дроп, по думите на офицера ми... подобен е на този на Ланито от ТоС, но е с повече хейст, отколкото крит... за мен е добре, защото крита ми е много и без това, а хейст си трябва... по-забавно ми бе, че поздравленията, дето получих бяха за това, че най-сетне съм похарчила малко ДКП, отколкото за самия айтъм :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Sep 01, 2009 12:51 pm

Добре, че е Анну да ви весели и убива босс-овете, че не знам какво щяхте да правите....

Таис, довечера му е времето за един ЗГ тайгър бос рън. Ако искаш де:) На мен си ми е добре да съм единствения на ИСТИНСКИ тигър в гилда и рейда :)
Не мое да мъмриш, брат!

Pag
Merchant

Post by Pag » Tue Sep 01, 2009 1:20 pm

* * * * *
Паг, Таис и Лийд са все мои герои :P
Ами да, така е, който пише посред нощите, Ланис имах предвид, естествено.

Бтв точно същия проблем като твоя имах аз вчера на Йог, и оня ден на Торим. Перлата ми просто подивя. В такъв случай проблема явно не е само на БТК и нашия сървър, в дълбока чуденка съм ...
Ако и днес е по същия начин просто не знам какво ще правя вече :( Последните три месеца не съм пропуснала и един рейд, а сега в две поредни вечери хората ме чакат :oops:

а, и ми стана интересно - досега не съм виждала играч с нулево санити - какво правят? Налагат другарчетата си?
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Sep 01, 2009 1:24 pm

искааааааааааааам ЗГ-ски тигър!!! :D
без Анну сме заникъде - мре, миличкия, хаби фласки, убива ни босовете соло, а ние само на луут се радваме :lol:

Едит: Паг, препоръчвам ти да не видиш :lol: силно майнд-кънтролнат е и бие много лошо... трябва да бъде убит асап, че може да попречука за нула време двама-трима... и не бива да се рез-ва в комбат, че си иде пак майнд-кънтролнат и пак лошо :lol:
Last edited by Tais on Tue Sep 01, 2009 2:00 pm, edited 1 time in total.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Sep 01, 2009 1:40 pm

Истински тигър? По-скоро проскубано ЗГ коте :P Друго си е да си ездач на ефирното призрачно създание от северните ширини 8-)

А иначе...

Opera DOWN!!!
Победният ми марш в Каразан продължава :lol: Най-накрая дочаках на операта да се падне Оз-групата :wink: Отначало конферансието не искаше да пуска представление, че Мороуз не му позволявал, та се отбих да си поприказвам с иконома, а после започва приказката и що да видя - Дороти, ама с компания :lol: За пръв ми беше та малко неориентирано реших нея да пречукам (кастър фърст), та отидоха два учебни уайпа. След кратък размисъл си пуснах фрост-резист аурата и първа цел ми беше Рор тигърчето. Наложи се ЛоХ след като умря, после подпуках Сламенения, като в мелето пострада Тито (кучето на Дороти) и тя нещо се поядоса, така че беше следващата логична жертва. Пътем изхабих тринкетите и билкарския хийл, та за Тенекиения човек се наложи бъбъл + мана поушън + хийл. Мислех да го кайтвам и да го бия с екзорсизъм, ама нали съм О!Пала :mrgreen: почупих му ламарините директно :mrgreen: След туй се пръкна едно изчадие кастърско дето го сгънах за норматив, нищо че някакъв антициклон ме подхвърляше насам-натам. :roll: Епиците не бяха интересни 8-)

Сега чинно си сейвнах инстанса... ако бях на мястото на Найтбейн, щях директно да отлетя за някоя тайна пещера, вместо да се мотая по Каразанските тераси :twisted: :twisted:
Пази се Найтбейн, О!Пала иде :mrgreen: :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 01, 2009 1:45 pm

Хахаха, големи поздравления, Тишо. Тва е то протекшън паладин - маже де що говедо със самочувствие срещне. Много ти се радвам, давай отчети по-често :).

Аз пък фармя MGT and SH за маунтовете всеки ден. МГТ отдавна и не пада нищо, дори пета не е падал втори път, нито орба. Нищо... Мислехме да отпочнем с нашата мини група и още някой и друг инстанс с маунт, ма то май няма освен UP, Strat и кво още..., а на Каразан единия бос в началото. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Sep 01, 2009 1:57 pm

Истински тигър? По-скоро проскубано ЗГ коте
Ти сега баснята на Лафонтен за лисицата и киселото грозде ли ще ми преразказваш?! :)
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Sep 01, 2009 2:17 pm

Svetlio wrote:Истински тигър? По-скоро проскубано ЗГ коте :P
ти така ще кажеш! дай ми на мене това коте и ми гледай сеира как ще хукна да преглеждам сайтове за подходяща на цвят рокля за него да ходя да я гриндя дорде падне :lol:

Дима, иска си свободно време пусто за ходенето по такива инстанси :( аз едва смогвам да си направя бижутерското дейли + някой дейли хероик преди рейда... не остава време дори за турнирни куести... а скоро и това време няма да имам, защото малчо ще си го приберем тази събота, та ще съм в нон-стоп стрес, особено след първия учебен ден на моя първокласник :roll: добрата страна е, че това ще спомогне диетата ми, където съм си нарочила още 6 кг. да сваля, ама да видим...

аз затова се радвам, че днес няма да рейдвам, защото днес не е предвиден 25-човека рейд, а съм сейвната за ТоС 10 и не съм в групата, подкарала поредна седмица без резет Улдуар 10 хард моудс... така че тази вечер Танче ще прави дейли хероици с магето и друида, както и турнирни куести и ще мързелува 8-)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Sep 01, 2009 2:52 pm

Dzvero wrote:
Истински тигър? По-скоро проскубано ЗГ коте
Ти сега баснята на Лафонтен за лисицата и киселото грозде ли ще ми преразказваш?! :)
В интерес на истината аз тигри не харесвам, яздя моя за да дразня Таис :P :P (а и щото беше безумен фарм, докато издрапам таз репутация до Екзалтед) Но при положение, че те вижда теб всеки ден на тигър, мисля да се върна на гърба на ултимативния 4х4 високопроходим, непобедим Орда-джип - кодото!!! :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 01, 2009 3:04 pm

Аз искам черно пиле с опашка дето мете пода! :(
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 01, 2009 3:06 pm

Аз искам мотор :cry:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Sep 01, 2009 3:07 pm

и аз искам кокошка, Дима, ама тя е много трудна за взимане... :D
а иначе си знам за Тишо и тигъра, но на мене те са ми слабост и много мазничко возят :oops:

Pag
Merchant

Post by Pag » Tue Sep 01, 2009 4:12 pm

Аз пък искам епична метла. Страшно ми тича :mrgreen:
Евентуално и килимче, ма пусто не съм тейлор
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 01, 2009 4:14 pm

толкоз ли трудно се взема мотора- аз където играя цели моторсборове има и то навсякъде, направо ми писна да ме задминават с мръсна газ 8-)