RRSunknownр за хюмън около 20 лвл, след като си разчистил куестите в Уестфол и Лейкшир, върви към Даркшийр в Дъскууд... там има доста куести... ако не ти се левълва в толкова мрачни територии, иди Уетлендс... макар, че лично аз предпочитам Дъскууд... ти ще си решиш...
* * * * *
Паг, Таис и Лийд са все мои герои
иначе снощи имахме що-годе приличен рейд... макар да ги правихме нещата на нормал мод... просто рейда стартира късно... Торим си падна от раз, но новите хора наистина трябва да свикнат... друида постоянно търчеше наляво и надясно въпреки, че нямаше биймс близо до него и прецакваше рейнджа между играчите, та носехме излишно дмж и от светкавиците
после заразчиствахме към Мими... ама много обичам като не чийтваме траша, а го разчистваме и се возим на совалката!!! а музиката към Мими ми е една от любимите!
за зла беда на Мими още на първа фаза екрана ми замръзна и играта ме изхвърли... беше проблем на Зенедар този път, но само част от играчите го усетиха... 4 пъти се опитвах да се логна и ме ДК на мига... чувах по Вента как явно стоя под ракетния огън и коментират, че съм ДК... ама не - на третия опит ми даде Зенедар оффлайн, ама си викам "не може другите да рейдват, а за мен да е оффлайн" та се заинатих.. на 4-тия опит влезнах, за да видя, че съм умряла, нашите са на 4-та фаза, изхвърлена съм от всички канали, адоните ми - пълна каша (таргета ми бе около средата на екрана, а "таргета на таргета" ми - горе вдясно)... та докато нашите доубият Мими, аз си нагласях Х-Пърла... умря си Мими, ама ПАК не пусна тринкета на Ланито!
наредихме се пред траша за към Генерала... едно от рогетата тръгна да сап-ва, а онези го видяха и го погнаха... то си ванишна, обаче новия друид, който явно не е минавал през това крило, прояви нездраво любопитство и отиде да види какво става баш когато траш-групата се връща по местата си, та естествено ги нинджа-пуулна...

добре, че вече 3-те магета си бяхме хванали таргетите, та направихме 3 овци, но едното маге падна жертва
пред Генерала, дето са многолюдните траш-групи имахме още един нинжа-пул на моб, за който трябва да "благодарим" на нашето дебело пиле Анну
на Генерала се чудих как ще бъде изобщо, защото с нови хора в тази битка си е мъка... е, имаше 2-3 уайпа, но пък и Генерала бе докаран при единия път на по-малко от половината живот, а втория път - на 27%... та след това си го убихме...
бяха останали 20 мин. до края на рейда, когато влезнахме при Йог... него вече новите хора съвсем не бяха виждали, дори на 10-човека... по-смешното бе, че допълнителните аддове на първа фаза на всеки опит си ги съмънваше РЛ (и ГМ понастоящем), но пък много назидателно обясняваше на останалите да внимават за облаците... пародия
както и да е - влизахме във втора фаза, естествено, ама там бе мазало... сега се сещам, че всъщност не два, а трима нови играча имахме, единия от които ДК-дпс... те го вкараха момчето вътре на втора фаза да бие по аддове и по мозъка... а то - хал хабер си няма какво да прави и да си следи Санитито... по едно време гледам, че някой ме налага, а то - баш той!

малеее, това подивял майнд-кънтролнат ДК двамата с един лок едва го убихме!!
и така - имахме време само за няколко опита на Йоги, защото свърши времето, но се оказа, че в мозъка дпс-а е зле и прекратиха рейда... много силно се надявам да не резетнат Улдуар тази седмица, за да имаме време спокойно да убием Йог и да се мъчим с хард-мод-а на Айрън Консил...
та снощи рейда бе кратък и много весел

Ланито и Анну се бяха отдали на коктейли и ни развеселяваха здраво, по едно време и екс-ГМ-то се появи в маге-канала кьор-кютук пиян, та от алкохолните пари чак аз се опияних
аааа, да се похваля - имам си нов айтъм, уанд, дроп от Генерала - Scepter of Lost Souls (
http://www.wowhead.com/?item=45511).. оказа се този, дето Елитистите ми го препоръчват и бил много рядък дроп, по думите на офицера ми... подобен е на този на Ланито от ТоС, но е с повече хейст, отколкото крит... за мен е добре, защото крита ми е много и без това, а хейст си трябва... по-забавно ми бе, че поздравленията, дето получих бяха за това, че най-сетне съм похарчила малко ДКП, отколкото за самия айтъм